Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskutya

    veterán

    válasz Dyraxx #5590 üzenetére

    Mindenek előtt nézd meg melyik szoftver van rajta én a legújabb 625-ös verziót ajánlom.

    1-2: elég szubjektív mindenkinél a beállítás én mindenképp a mozi módot ajánlom film nézéshez akár 1080p akár 4k vagy hdr. Nekem nagyon bevált úgy ahogy van egyedül az mpeg zajcsökkentést kapcsolom ki a micro dimminget be alapra max a élességet kicsit feltolhatod 10-15ig. HDR filmeknél én bekapcsolom a dinamikis kontrasztot mert jobban kiemeli a fényesebb részeket mivel kevés a hdr fényerő a tévében ezzel szerintem kicsit lehet javítani a hatáson. A fekete szintet is kicsit lejjebb tolhatod 48-49-re kicsit jobb a fekete.

    3: Dolby visionbe több féle létezik ebben vannak itt mások akik jobban tudnak segíteni én max netflixen nézek úgy filmeket egyébként magától be kell kapcsolnia ha felismeri a tv.

    4: Ahogy fentebb írtam az új szoftverrel próbáld újra megnézni nálam se plexen se a saját lejátszóján nem szaggatott eddig semmi. A feliratos filmeket én a plexen nézem egész jól kezeli a hálózatos tartalmakat én wifin keresztül használom és ahogy írtam nekem nem szaggatott semmi eddig. Sajnos nemtom miért nem ismeri fel az srt feliratot a saját lejátszója pedig az lenne a legjobb mivel az 5.1 hang csak azon keresztül működik.

    hmm...

Új hozzászólás Aktív témák