Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyraxx
tag
válasz
Botika89
üzenetére
Az ájfonban lévő mágnesek nincsenek a tévé közelében évekig remélhetőleg, mint ahogy egy hangfal, hogy ilyen foltokat okozzanak, hacsak nem ott tartod 0-24-ben. Demég akkor is, feltételezem, hogy nincs bennük 5 colos 1 centi vastag körmágnes, vagy ha igen, akkor az nem egy mobil.
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.Az ember zsebében, fejében (egyelőre még) nincsenek kijelzők, szóval ránk nincs ilyen hatással (pl az iphone), mi csak szimplán rákot kapunk tőle.
És mielőtt azt mondanád, hogy jajj, egy újabb hipochonder, kérdezz rá, hogy átlagosan menyit él egy motorkocsi-vezető a budapesti 2-es / 3-mas metrónál és csodálkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egérpad topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én csak annyit akartam mondani, hogy ha rendes hangfalat használ az ember, ne közvetlenül a tévé mellé helyezze, mert a hónapok, évek alatt tönkrevághatja a kijelzőt a folyamatos mágneses tér.
Vhiktor