- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedusadam
csendes tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok TCL 55C715 tulaj, eddig a legfrissebb hivatalos firmware volt fent és komoly gondom nem volt a használat során. Tegnap éjjel felfrissítettem a 625ös hivatalos update-el és ma jutottam oda, hogy teszteljem. A spotify kiírja, hogy nincs internet kapcsolat (pedig a youtube vod-ok működnek ahogyan a twitch is) és a youtube live sem működik, pedig csatlakozva vagyok és a net kapcsolatom is beton stabil a laptopom a tabletem és az itthon lévő összes telefon és a tv-m szerint is. Ti tapasztaltatok hasonlót az új firmware-el? Újraindítás és áramtalanítás nem segített. Egyelőre az xboxon fogom az említett appokat használni amíg találok valami megoldást, mert hát ki akar egy régebbi szoftvert visszatelepíteni.
Köszi szépen előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv, Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest