- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
laverdadb #38533 üzenetére
Szerintem arról beszélsz, amit én is tapasztalok 43C655 esetén, amit néhányszor le is írtam. Én leginkább TV adás, 720p és 1080p esetén látom, de ugyan úgy nem minden forrásnál. Viszont, ahol látom, ott LG 37LH3000, LG32LB5700 és LG50UN81003LB, illetve egyetlen monitorom esetén sincs ilyen, pedig az összes TV-n ki van kapcsolva mindenféle képjavítás és mindenhol 0 az élesség.
Egyedül akkor látok javulást, ha a Digital Noise Reduction-t bekapcsolom. De ugye azt nem szeretném, mert azzal már belenyúl a képbe. Bár, az az érzésem (pont azért, mert csak a TCL-en tapasztalom), hogy éppen ő nyúl bele alapból valamiért minden képjavító kikapcsolásakor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest