- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
laverdadb #38533 üzenetére
Szerintem arról beszélsz, amit én is tapasztalok 43C655 esetén, amit néhányszor le is írtam. Én leginkább TV adás, 720p és 1080p esetén látom, de ugyan úgy nem minden forrásnál. Viszont, ahol látom, ott LG 37LH3000, LG32LB5700 és LG50UN81003LB, illetve egyetlen monitorom esetén sincs ilyen, pedig az összes TV-n ki van kapcsolva mindenféle képjavítás és mindenhol 0 az élesség.
Egyedül akkor látok javulást, ha a Digital Noise Reduction-t bekapcsolom. De ugye azt nem szeretném, mert azzal már belenyúl a képbe. Bár, az az érzésem (pont azért, mert csak a TCL-en tapasztalom), hogy éppen ő nyúl bele alapból valamiért minden képjavító kikapcsolásakor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest