Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Én beszereztem egy Chromecast with Google TV 4K-t a C765 mellé.
Tudom, hogy régi hardver, de úgy voltam vele, hogy ennél jobb szoftvertámogatást egyik készülék esetében sem kapnék és azt mondják, hogy google tv 14-t is megkapja valamikor.A TV 420-as FW-vel megy, és ALAP beállításra van téve (wifit sem kap), tehát a google tv nincs bekapcsolva, nem jelentkeztem be, hiszen a Chromecast-ról fut minden, talán így lehet "tehermentesíteni" a tv erőforrásait a legjobban.
Továbbá én a kikapcsolást is úgy állítottam be, hogy teljesen kapcsolja ki a tv-t, ne alvó állapotba rakja le és minden indításnál a teljes boot folyamaton menjen végig a tv.Vajsima minden (youtube, netflix, plex), bár hozzátartozik, hogy ezeket a nagyon durva teszt file-okat nem próbáltam, de eddig megbírkózott mindennel amit kapott. (remux, dovi stb).
Itthoni hálózat egy sima Telekomos router, 5ghz-en kapcsolódik a chromecast, a pc amin fut a plex pedig UTP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest