Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Én beszereztem egy Chromecast with Google TV 4K-t a C765 mellé.
Tudom, hogy régi hardver, de úgy voltam vele, hogy ennél jobb szoftvertámogatást egyik készülék esetében sem kapnék és azt mondják, hogy google tv 14-t is megkapja valamikor.A TV 420-as FW-vel megy, és ALAP beállításra van téve (wifit sem kap), tehát a google tv nincs bekapcsolva, nem jelentkeztem be, hiszen a Chromecast-ról fut minden, talán így lehet "tehermentesíteni" a tv erőforrásait a legjobban.
Továbbá én a kikapcsolást is úgy állítottam be, hogy teljesen kapcsolja ki a tv-t, ne alvó állapotba rakja le és minden indításnál a teljes boot folyamaton menjen végig a tv.Vajsima minden (youtube, netflix, plex), bár hozzátartozik, hogy ezeket a nagyon durva teszt file-okat nem próbáltam, de eddig megbírkózott mindennel amit kapott. (remux, dovi stb).
Itthoni hálózat egy sima Telekomos router, 5ghz-en kapcsolódik a chromecast, a pc amin fut a plex pedig UTP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor