-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nem a Plex szerverrel van (volt) a gond, itt egyértelműen a TV frissítése miatt csinálta össze magát, külső lejátszón (Chromecast with Google TV) hibátlan a Plex.
ρσгτσ Én is úgy érzem hogy kelleni fog, valahogy még nem kerek a működése, főleg ha appokon belül mászkálok, még belagol a menü pedig úgy olvastam hogy ilyen gond nincs, eddig ezt figyeltem meg negatívumként, a pozitívum úgy se nagyon érdekel másokat, pláne ha másnál jól megy.
-
zsolt501
nagyúr
-
boborján2
senior tag
A random neten talált beállítások biztosan elrontják. De vhiktor sem véletlenül meri pénzért adni a kalibrált beállításokat. (már amihez van neki)
Nem mondom hogy a dott tévéhez ez a tuti, de szerintem nem állhat messze tényleges kalibrálástól.Megkockáztatom ,lehet észre sem venném a változást.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest