Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nálam nem a Plex szerverrel van (volt) a gond, itt egyértelműen a TV frissítése miatt csinálta össze magát, külső lejátszón (Chromecast with Google TV) hibátlan a Plex.
ρσгτσ Én is úgy érzem hogy kelleni fog, valahogy még nem kerek a működése, főleg ha appokon belül mászkálok, még belagol a menü pedig úgy olvastam hogy ilyen gond nincs, eddig ezt figyeltem meg negatívumként, a pozitívum úgy se nagyon érdekel másokat, pláne ha másnál jól megy.
-
zsolt501
nagyúr
-
boborján2
senior tag
A random neten talált beállítások biztosan elrontják. De vhiktor sem véletlenül meri pénzért adni a kalibrált beállításokat. (már amihez van neki)
Nem mondom hogy a dott tévéhez ez a tuti, de szerintem nem állhat messze tényleges kalibrálástól.Megkockáztatom ,lehet észre sem venném a változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest