- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
bnorci71 #34036 üzenetére
Nekem a C845X2-vel volt a kálváriám.
Érdekes amúgy, hogy a médialejátszóval is akkor működik csak tökéletesen, ha előtte forrást váltok.
Valószínűleg működött volna a korábban vásárolt Homatics-al is, csak ott még nem jöttem rá erre a "trükkre", a Dune pro vision 4k esetén teljesen véletlenül, a próbálgatások során tűnt fel, hogy oda-vissza váltás esetén jó minden.Érdekes, mert a 3 test probléma című sorozat az a TV-n Kodi lejátszót használva úgy volt jó, ha elindítottam, leállítottam és újra elindítottam.
A többi akadásos filmre ez hatástalan volt. Olyan szempontból nem bánom, hogy a Homaticsot visszaküldtem (még akkor is ha forrás váltás esetén valószínűleg azzal is hibátlanul működne), hogy ennek a Dune pro vision 4k lejátszónak sokkal jobban tetszik a felülete és a kezelhetősége.Nem örülök, hogy egy 400e Ft-os TV-n még +70e Ft-ba került az, hogy a szoftveres nyűgjeit leküzdjem, de ez van. Legalább nem kell együtt élnem az akadozással. És nagyon remélem, hogy ez már így is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest