Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok megjött nekem is a 65c805,az volt itt a legjobban ajánlott köszönöm is mindenki segítéség,Teljesen elégedett vagyok gyönyörű képe és hatalmas
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
De megnéztem a Ring of Power első részét, nappaliban nincs teljesen sötét, itt az első részbe elég sok sötét jelent van amit szinte láthatatlan volt, este újra néztem úgy teljesen rendben volt😊Gondolom itt beállítási problémák lehetnek, tudnátok egy két tippet adni ilyenkor min kellene állítani?
Ha külső Hddről nézek anyagot akkor van minőség romlás? Vagy érdemesebb a Plexet használni?
Vhiktor-nak is köszönöm a videóját, c835 höz készült videó alapján állítottam be a tvt, de ott mindig külön kell beállítani, ha Tv adást vagy Hd,4k tartalmat nézek? mert mindig a legutolsó beállításokat használja.
Dolby Vision anyagot még nem sikerült beszerezni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
Vhiktor