- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok megjött nekem is a 65c805,az volt itt a legjobban ajánlott köszönöm is mindenki segítéség,Teljesen elégedett vagyok gyönyörű képe és hatalmas
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
De megnéztem a Ring of Power első részét, nappaliban nincs teljesen sötét, itt az első részbe elég sok sötét jelent van amit szinte láthatatlan volt, este újra néztem úgy teljesen rendben volt😊Gondolom itt beállítási problémák lehetnek, tudnátok egy két tippet adni ilyenkor min kellene állítani?
Ha külső Hddről nézek anyagot akkor van minőség romlás? Vagy érdemesebb a Plexet használni?
Vhiktor-nak is köszönöm a videóját, c835 höz készült videó alapján állítottam be a tvt, de ott mindig külön kell beállítani, ha Tv adást vagy Hd,4k tartalmat nézek? mert mindig a legutolsó beállításokat használja.
Dolby Vision anyagot még nem sikerült beszerezni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest