- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Sziasztok megjött nekem is a 65c805,az volt itt a legjobban ajánlott köszönöm is mindenki segítéség,Teljesen elégedett vagyok gyönyörű képe és hatalmas
,nekem a Tv adások minősége is megfélő, semmilyen akadást nem vettem eddig észre, Ps4et meg össze se lehet hasonlítani a régivel:) ,belső média lejátszó is eddig mindent vitt probléma nélkül, szóval jó vétel volt Telekomtól 260ért tudtuk kihozni.
De megnéztem a Ring of Power első részét, nappaliban nincs teljesen sötét, itt az első részbe elég sok sötét jelent van amit szinte láthatatlan volt, este újra néztem úgy teljesen rendben volt😊Gondolom itt beállítási problémák lehetnek, tudnátok egy két tippet adni ilyenkor min kellene állítani?
Ha külső Hddről nézek anyagot akkor van minőség romlás? Vagy érdemesebb a Plexet használni?
Vhiktor-nak is köszönöm a videóját, c835 höz készült videó alapján állítottam be a tvt, de ott mindig külön kell beállítani, ha Tv adást vagy Hd,4k tartalmat nézek? mert mindig a legutolsó beállításokat használja.
Dolby Vision anyagot még nem sikerült beszerezni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest