- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kalibráláskor egy-egy ráérő, kedves tulaj nem engedi meg, hogy teszteld az alanyt?
Annyi idő latt nem lehet tesztelni, még akkor sem ha 1 teljes napot ott vagyok.Portrait C6 HDR5000 akciós:
csak akkor akciós ha van a promócióban résztvevő korábbi colorimetered és annak elvágod a kábelét, lefényképezed szériaszámmal együtt, úgy hog ylátszik az elvágott kábel, ezért cserébe kapsz kedvezményt, magyarul töünkre kell tenned a korábbi meglévő műszered
Nekem ettől sokkal komoylabb műszereim vannak, a C6 egyébként semmi más csak egy átcimkézett xrite (i1d3) (a korábbi C6-ok is), ugyanazt tudják, semmivel sem többet, annyi hogy calmanban vannak hozzá egyedi korrekciók amik pl xrite.hoz/calibrite-hoz nem érhetőek el. De nekem erre nicns szükségem a spectro miatt, ami sokkal pontosabb.
De egyébként úton van egy C6 HDR5000 csak kiváncsiságból, illetve nekem van itthon pár műszerem aminek nem sajnáltam elvágni a kábelét, hiszen úgysem használom őket

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor