Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #29202 üzenetére
Megerősítem, frankón működik így.
A következőt javaslom:
1. Az SDR képpel kell kezdeni az adott forráson, majd megjelölni, hogy csak az éppen aktuális forrásra alkalmazza a képi beállításokat.
2. A következő legyen a HDR, itt is be kell állítani a képet. Nálam itt már nem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.
3. A harmadik a Dolby Vision. Nálam itt sem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.Én a NAS-sal kezdtem, lejátszó Kodi. A fentiek szerint beállítottam mindent.
Jött a MAX. Itt a DV-t kellett után állítani, az SDR-hez nem kellett hozzányúlni.
HDR tartalmat nem találtam a MAX-on, sokat nem is kerestem.Netflix. Nekem csak HD csomagom van. Az SDR értékekhez nem kellett hozzányúlni.
KábelTV (Vodafone, csak az ingyenes csatornák vannak). Az SDR értékeket be kellett állítani.
Hát lehetne ez egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest