Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Pendragon911 #28986 üzenetére

    Én a TV -ket 2-3 filmet futtatva szoktam beállítani. Ami persze nem az ordas nagy látványról szól, de jobban látszik a TV tudása és jobban látom azt is, hogy egyes jeleneteknél valami nem oké a beállításokkal.

    HDR - Covenant
    Itt a nyitójelenetet szoktam nézni, illetve később, ahogy megy az űrben a hajó. Majd a hibernálásból ébresztés, valamint az előtte lévő részt, amikor mászkál Walter. Aztán a bolygón mutatott jeleneteket.

    DV - Végjáték
    Végső harc, illetve az előtte lévő jeleneteket, amikor eljutnak a csettintésig, és ezzel visszahoznak egy csomó embert. Ott van kb. minden.

    Avatar -ból szerintem az első rész nagy csatajelenete (vége felé) tök jó a mozgásmegjelenítés tesztelésére. Onnan kezdve, hogy a lebegő kövek közül előjönnek azokkal a repülő "hátasokkal".

    Utóbbi azért jó, mert jobban be lehet lőni a megfelelő mozgást a gyors kameramozgások miatt. Én natúrban szeretem úgy, hogy minden le van véve. Viszont az páromnak nem tetszik, így általában megpróbálom kompromisszumokkal beállítani, hogy mindenkinek jó legyen. Vagy kevésbé legyenek hibák mindenki számára.

    További hibák feltárására, látványra meg ott van YouTube -on egy csomó tesztvideó HDR -ig.

    Nyilván nem a legjobb egy streaming app a TV képességeinek bemutatására, de ha csak az áll rendelkezésre, akkor az is jó lesz. Pl. nincs BR lejátszó, vagy virágbolti film, ami magasabb, helyesebb, jobb minőséget nyújt.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák