- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
Stealth #27347 üzenetére
Ha lesz egy kis időm, megnézhetem, bár k*vasok fájl van ezen az oldalon. Én rengeteg különböző formátummal tesztelem a TV-t (720p-től, 1080p sima, HDR, 4k hdr, DV tartalmak), ugyanazokkal és ugyanott, így tudom összevetni a firmware-eket.
gg72: belső lejátszó vagy Vimu vagy Kodi 21 (DV-t csak e kettő utóbbi játszik le).
pictigjis: én sem használok alapvetően mozgásjavítást. Amiket leírtam, azok mozgásjavítás nélkül értendőek. Ha bekapcsolom a mozgásjavítást, van, hogy nem javít szinte semmit (pl. v101-nél, v098-nál), van hogy minimum értékeken (de-judder max 2.) valamit segít, ami még nem annyira zavaró (m999v1,v3 pl.)
Remélem, hogy a firetv stick megoldja ezeket a problémákat, és végre nyugodtan nézhetem a filmeket a TV-n. Ettől függetlenül ez egy Android 12 rendszert futtató TV. Azt olvastam, hogy az Android 12 natívan támogatja pl. az AFR-t, ehhez képest nemhogy AFR-t nem tettek a szoftverbe (ami pl. Kodival, Vimuval mehetne), hanem whitelistelni se lehet pl. Kodiban, hogy te az adott filmhez manual módban beállítanál egy 24Hz-es képfrissítést. Csak a 4K 60hz-et tudja a menüben, semmi mást.
Van még egy hibája a szoftvereknek, ami szintén váltakozik, egyikben hol erősebb, másikban hol gyengébb, ha sötét jelenetből hirtelen nagyon fényes jelenet következik, laggol a local dimming és egy villanást tapasztalsz (m999v3-at pl. ezért hagytam el). A V028-nál erre sem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest