-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benito187
csendes tag
Én két változást vettem észre a frissítés óta c805-ön.
1. Tegnap foci közben, két különböző sportcsatornán is "ghosting" szerű jelenség, mintha a játékos lelke kilépett volna egy pillanatra a testéből.
Tehát érsd úgy hogy a játékos halványabban megjelent "duplázódott" maga mellett egy másodpercre, közeli, illetve távoli képen is csakis a játékosok. A kép többi részével nem volt gond.2. Illetve tegnap két régebbi, felújítitt 4k filmet is csekkoltam ami eddig nagyon szép volt, de most a fekete részeken eszméletlen "hangyásodás", szemcsésedés tűnt fel ahol pezsegnek a fekete pontok, eddig ez nem volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tehát érsd úgy hogy a játékos halványabban megjelent "duplázódott" maga mellett egy másodpercre, közeli, illetve távoli képen is csakis a játékosok. A kép többi részével nem volt gond.
Vhiktor