- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
classic B #25410 üzenetére
A lényeget már leírták előttem.
De mivel nekem címezted kiegészítem.
Nem úri huncutság és nem snobizmus. Illetve talán az lenne ha azt írnám hogy lejátszónak csak az Apple Tv vagy az Nvidia shield TV pro a jó. De nem ezt írom...
Tehát 6 évvel ezelőtti TV-d minden féle tartalmat megeszik egy bizonyos szintig, de optimálisan leginkább a hat évvel ezelőtti szintig. Sajnos az utóbbi időszakban rengeteget fejlődött mind képben minden hangban a tartalmi szint illetve megannyi féle változat lett belőlük. Azért hogy ezek közül mindegyiket megbízhatóan lett tud játszani az adott szintén és valóban azt kapd amit az adott formátum tud hangban vagy képben is és ne csak egy vissza egyszerűsített változatot akkor kell a cél hardver, mint a médialejátszó, megjelenitő és a hangkeltő eszköz. Ebből a TV csak a középső. Ahhoz hogy a c8x vagy c9x TV valódi képességeinek megfelelő szintet kapd mindenből, vizuális és audió szinten, érkezve megbízhatóságban és használhatóságban is, kell a másik kettő is. Sőt sajnos a tartalmak sokszínűsége miatt a medilejátszóból lassan kettő kell, ágy ami streaming-re optimalizált egy pedig ami offline tartalom lejátszásához. Ezt az utóbbit én is csak most kezdem el elhinni és elfogadni...Jók ezek a TV magukban is de lehetnek még jobbak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest