Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Végül levontam a végső konklúziót és visszaküldöm a TV-t. Úgy érzem, hogy még jobban körül kéne néznem, akár nem TCL vonalon. Az biztos, hogy az Androidot kerülni fogom a rendszersebesség miatt. Itt van a kezemben egy 60e ft-os Xiaomi Redmi Note 5 és kegyetlen gyors. A TV 180-ért egy olcsó dzsunka 15 ezer ft-os mobil sebességét tükrözi. Számomra ez elfogadhatatlan. Én nagyon szívesen fizetnék akár 60e ft-al többet egy jó Android rendszerért. 240-et nekem megérne. Azonban úgy érzem, hogy a hétvégén csalódni fogok más márkák kipróbálásakor is.
Éppen ezért baromi kíváncsi vagyok mit tud a TCL gyári OS-e. Ha olyan mint a RokuTV, azzal ki tudnék egyezni. Egyébként sem értem, hogy ennek miért nincs európai verziója, hiszen egy baromi jó médialejátszó rendszerről beszélünk, ami nem ez a rubbish laggy Android.
Néztem még a TCL QLED verzióját, ami igen biztató annak ellenére, hogy baromira nem tetszik az alsó hangszórós káva. Viszont azért a pénzért már jöhetne a 100 Hz is, ami játékra nagyon klassz lenne.
Elgondolkodtam még az LG-n is a WebOS miatt, mert arról baromi jókat hallottam. Ott viszont a képminőségnek nagyon meg kell győznie, mert 200 alatt nem valami fekete az a fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor