- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Születésnapos a Noctua
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drpesti1985
csendes tag
2 hete használom a c715-t.... Eddig elégedett vagyok vele, képe rendben van, hdr bőrhibákon vmennyit javított az új fw, de még van mit finomítani. Az új fw-ben a beállítások, menük jobbak lettek. Filmlejátszás teljes rendben van, ami akadt, az zappitin is akadt, szal érthető 😂 Earc csatija van, ahhoz képest a dts-t nem engedi át, lehet a házimozim hibája, nem tom, így a ps-t inkább optikával kötöttem közvetlen a házimozira, így tökéletes. Rtlmost meglepően jó minőség képernyőtükrözéssel, igaz régebbi telóval kicsit szaggat, de még nem néztem utána, hogy lehet javítani. Apptoide-t szar irányítani, thome alkalmazást nem fogadja el sajnos, se az rtlmost-ot, de hátha jön új verzió 😁 Thome tükrözéssel hang nincs. Némelyik Dolby Vision filmnél hdmi jeltovábbításnál iszonyú hangcsúszás van, ami nem állítható, de kodival minden jó, de az meg hdr10-ben futtat. 10 éves philipsem irányított minden eszközömet, ez bekapcsolja, oszt ennyi, hiába kapcsoltam be az irányíthatóságot, ami kidobott házimozi távirányító miatt szar dolog, telóról még megy, de új telót regelni, már vissza kell kötnöm a régi tv-re, persze a pst se irányítja, igaz, médialejátszásra már nem kell használni. Összességében jó készülék, nem bántam meg 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 10 VI 16
- Tőzsde és gazdaság
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor