Hirdetés
- 

PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

F.B.I.

üzenetére
						Az kizárt, itt valami más van. Asszony a finomhangolás után egyértelműen megmondta, hogy melyik a jobb.
Azt pedig, hogy az ominózus jelenet a tengerparton élvezhetetlenül sötét volt, még fényképen is átjön.gyépés
De, ez lehetséges, én is erre gondoltam. Ez a TV ennyit tud. Mondjuk két kérdés akkor is felmerül.
1. Miért nem esett itt erről szó akkor? Ha ennyit tud, minek szenvedni a beállításokkal?
2. Ettől még a DoVi élvezhető, sőt mitöbb, gyönyörű. Szép, élénk, szinte világító színekkel.Nos, miután az összes általam ismert streaming platform DoViban küldi a jelet, így azért ritkán futottam bele HDR tartalmakba.
Viszont, lemondtam ezeket a szolgáltatásokat, és visszatértem a klasszikus virágbolti gyökerekhez, így belefutottam HDR tartalmakba is. Igaz, ez is véletlenül történt, mert a fenti BP2 WF is fent van DoVi-ban, csak nem mindig egyértelmű a jelölés.
Egyedül régi filmek esetén fordul elő, hogy csakis HDR tartalom van. (vagy sima SDR)Ami még lehetséges, hogy tavaly májusi a firmware ami fent van. A TV konkrétan nincs sem netre, sem hálózatra kötve. (Jók a kínai csúcstermékek, de korántsem bízom bennük annyira, hogy ezt megtegyem. Fire TV stick 4k-n keresztül jön minden)
Vagy még esetleg az is lehet, hogy bár azonos a típus, de valahol mégis van bennük eltérés.

MaCS_70
Ez az egyik oka annak, hogy nem bízom a készülékben. Létezik, de akkor a TV csak megjelenítő lesz, és ahogyan fentebb is írtam, a Fire TV (vagy amit rákötsz lejátszó) lesz a TV okos része 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
 - SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
 - Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
 - Asus Rog Ergo gamer szék
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
 - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor