Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki 55C739 tulaj lettem. Igaz volt problémás újracsomagolt, majd új termék várás amit törölt az emag 2 hét után... aztán egy újracsomagolt... de megvan és remélem minden okés lesz vele. Bár megjártam párszor az emagot... Csak rövid időm volt megnézni, nem voltam itthon mostanság de ilyen panel test-es videók alapján nem láttam semmi problémásat.Mit javasolnátok, hogyan teszteljem/kipróbáljam minden funkcióját, hogy megfelelően működik-e?
Ami érdekes volt most, hogy barátomnál néztem DV youtube videót és ha jól emlékszem nála átváltott, kép menüben is kiírta hogy DV IQ és fényes + sötét opció volt talán. Nálam csak a bal felső sarokban kiírja hogy hdr 10 és a kép menüjében látom az alap dolgokat. Dinamikus, szabvány stb. Ez valami beállítás miatt lehet vagy valami nem okés?
V468-as firm van rajta. Van jobb, érdemesebb?
Mozi mód vonalon induljak és kapcsoljak ki "minden dolgot"? mozgás, képtisztaság, folt és vibrálás csökkentés maradhat beállítva?
Xbox Series S esetén mire kell figyelni? Rendszer menün belül a játék módot kerestem de ott valamiért horvátul van kiírva?! Majstor igre, omoguci game master. Habár a menüleírásban már magyarul van leírva: " Nyisd meg a játékot, lesz"
Minden hasznos infót szívesen fogadnék
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor