Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy kb 1 hete vettünk egy TCL C635 tv-t és már többször előfordult az, mintha be lenne kapcsolva automatikus fényerő. Világos részeknél kivilágosodik minden, sötétebb részeknél pedig sötétebbre vált. Igazából olyan, mintha a világos és sötét mód között váltogatna a tv.
A beállításoknál minden automatikus dolgot kikapcsoltam. 5 napig nem jött elő a probléma, de most megint. Kerestem már a neten, hogy mi lehet a probléma, de nem jutottam előbbre. Resetelést is csináltam már ma, frissítések is fent vannak.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házimozi haladó szinten
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest