- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13935 üzenetére
Én is szenvedtem a szerviz menüvel kikapcsoltam a DBC-t de hiába. Ez a dimming nem oldódott meg.
(csináltam factory resetet, hiába)esetleg azt lehet még hogy a Dolby Vision filmet amikor megnyitod, a tv beállításainál világosra rakod a vision-t nem pedig a sötétre, és utána húzod lejjebb kissé a dolgokat hogy optimális legyen a szemednek. így kevésbé zavaró ez a dimming hiba és pont annyira lesz fényesebb a kép hogy ne legyen zavaróan sötét. de nem mindig látszik, pl az új Batman filmben 59 perctől aki akarja letesztelheti( amikor felmegy a lépcsőre és beszélget a főgonosszal és váltogat a kameranézet hol Batmanre hol a másik fazonra na akkor erősen látszik)
De nem is képes minden Dolby Vision tartalmat Dolby Vision-ként lejátszani ez a tv.(Vimu playerrel teszteltem főleg)
UFO 971 releasertől pl a batman és a Rémálmok sikátora DV módbon indult el, de a Spider Man homecoming csak HDR módban. azt hittem a relase a rossz így próbáltam a Trinity-ét is, az is csak HDR módban indul el a Homecoming filmnél(volt valami dual változat is azt már nem is akartam megpróbálni hiszen akkor hogy váltanék a DV-HDR között..). -
Redneck
nagyúr
válasz
Sandros112 #13899 üzenetére
Vision IQ módban valamilyen szinten normális hogy változtatja a fényerőt, nem? Mondjuk ha a fényérzékelő beleszámítja a TV-ből érkező fényt is a fényerő beállításba, nem biztos hogy azt a végeredményt kapjuk, amire eredetileg gondoltak. Tudja valaki hol található ez az érzékelő?
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni:
IQ módban a C728 szerintem túl sötét, de mondjuk alapból nincs túl nagy fényereje a konkurenciához képest. A képe leginkább a mozikban látott képi világra emlékeztet, ami nem rossz, de néha jó lenne egy kis plusz fényerő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Sandros112 #13897 üzenetére
A beállításoknál minden intelligens mód ki van kapcsolva?
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13881 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a C725 Dolby Vision filmeknél,(HDR-nél nem tudom,sdr nél pedig nem csinálja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged