Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
TCL 55c725-ös TV-t vettem a kb. 8 éves Samsung H6400-at pedig továbbadtam.
Az új tv-n kb. egy ovális alakban a sarkok felé teljesen fekete képnél világosodást látni (fénykép). Ez normális jelenség? Érdemes elállnom a szerződéstől és újat vennem? Vagy benne van a pakliban, hogy kb. ugyanilyet kapok?
Másik fura jelenség:
mkv videó fájlt néztem (HDR, kb. 16 Mbit/s x265) pendrive-ról (kb. 100 MB/s tudom írni/olvasni). Mégis a film közben van amikor 5 percenként, van amikor ritkábban 1-2 másodpercig akadozott a lejátszás. Ha visszatekertem a filmet és újra azt a részt néztem, akkor már nem volt akadozás. Ez mitől lehet? Más is tapasztalta már? Mi lehet a megoldás?Amikor demó tartalmat néztem a TV-n, akár 80 Mbit/s-et is, akkor nem volt semmi szaggatás. (igaz, az csak egy 2 perces demó)
A TV verziója.
Még van 2-3 napom eldönteni, hogy maradjon-e a tv...
Sose küldtem még vissza semmit, és amúgy filmezés közben nem mindig veszem észre a világos részt, hiszen alapvetően a cselekményre figyelek.A TV-t leginkább filmezésre (mkv) és Youtube-ra használom, többnyire sötét szobában.
Köszi, ha írtok tapasztalatot, vagy tudtok segíteni!
*** Be prepared! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest