Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Sziasztok!
Adott egy TCL 50ep640 TV.
A legújabb szofttal vásároltam, ami V8-R851T02-LF1V179.008029.Horizon GO futna rajta kizárólag, ami 5 másodperc után megakasztja a képet. Hang fut tovább, az alk nem fagy le, mert tudok orientációt, műsort stb-t váltani. 3 buildet kipróbáltam, mindegyik csinálja. Előzeteseket tudok vele nézni, de az "éles" adás nem megy. Egy szobával odébb egy Sony Androidos TV-n tökéletesen fut, tehát csak a TCL TV szoftvere maradt mint hibaforrás.
Próbáltam orosz, olasz,ausztrál fórumról összeszedni más szoftvert, de semmit nem találtam amit fel tudtam volna rakni a TV-re (2 pendrive, minden usb slot, szoftverből és bootloaderből, ) mindenhonnan az az üzenet hogy nem talál a TV-vel kompatibilis elérhető szoftvert.
Kérdés: Tudtok-e elérhető olyan szoftvert linkelni amivel tudok próbálkozni (régebbi és újabb egyaránt érdekes lehet). A TV soha semmi másra nem lesz használva mint a horizon go futtatása (esetleg netflix, hbo go) tehát nem érdekel ha a szoftver miatt nem fog menni a tv tuner, vagy a médialejátszás stb.
Van értelme szenvednem vele, vagy vegyek inkább egy boxot és ne kínlódjak tovább. (bár akkor teljesen feleslegesen vettem androidos tv-t)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest