Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Stonerice őstag Legtöbb helyen 2800ft, Iponba most lett 3300ft  EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak. Egyébként 18(dBA)-s max fordulaton, azt olvastam valahol EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak. Egyébként 18(dBA)-s max fordulaton, azt olvastam valahol Szerintem az alacsonyabb Amperű, ventik nem berregnek annyira, viszont elvileg hamarabb tönkremennek, én így gondolom. Illetve, azok pedig magasabb fordulatot is elérhetnek mint, ami a specifikációban van. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak. Egyébként 18(dBA)-s max fordulaton, azt olvastam valahol
 EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak. Egyébként 18(dBA)-s max fordulaton, azt olvastam valahol