Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz gyetger #22782 üzenetére

    Az én gépem teljes terhelésnél kb 260-280Wattot kajál a konjektorból (mérve), plussz a moncsicsi. Ezt nem vitte el a 850es njoy, ha játék közben kihúztam a konnektorból, csak ha kihúztam a konnektorból elindítottam a játékot és úgy játszottam vele kicsit. Tehát az ups tudta volna de az akksi nem. Az ezres elvitte, de azt visszaküldtem 2 év után megfáradtak benne az akksik.
    A 600assaim csak office módban böngészés stb vitték, pedig azok is 360Wattot ígérnek.
    A 850es njoyt visszavittem így énis azonnal. Tudod mit csináltam utána? Hoztam egy kétezrest, ez elviszi vazze :-)) Két gépet is egyszerre játék közben, ha kirántom a röfiből.

    A dolog kulcsa szerintem ott van, hogy az 1 darab 7Ah akksi kap akkora pofont ha a vga megkérdezi, hogy felteszi a kezét az ups meg lekapcsol. Vettem olyat amiben 2 akksi van. Ennyi. Azt se tudom, hogy 2x9 vagy csak 2x7Ah de tudjuk hogy járt Csernobil ne a teszteléstöl szálljon el a gép, legyen brutál az ups :-)

    Rick: ez, hogy a monitoring szoftver azt mondja, hogy a terhelés 40% meg hogy az akksi 100% ez egy semmi. Ólomsavas akksiról a jóisten nem mondja meg egy szimpla feszmérésből, hogy az pont mekkora kapacitású éppen, gyárilag ráírt felét tudja, vagy annyit se.
    Kocsinál is csak akkor derül ki, hogy meghalt az akksid mikor reggel elfelejt beindulni.
    Tegye fel a kezét akinek az UPS monitoring szoftver 100% nak kijelzett akkujára nem kb 60%ot ír _azonnal_ amint kihúzta a konnektorból.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák