Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Gyöször #67164 üzenetére

Nem tanácsot kértem. El tudom dönteni, hogy mi a jó vagy rossz. Nekem jó, köszönöm az aggódást, de pontosan arra való, amire kitalálták. Több hasznom van belőle, mint nélküle, nem kell minden alkalommal lerakarítani a leveleket (sok fa, akác és egy hatalmas nyárfa közelében van a helyem, a szél pont arra fúj), a madárürüléket (ez rengeteg kárt okoz akár 2 óra elteltével is), nem kell a szélvédőt lemosni, az UV nem b@ssza szét az elemeket, stb. Mikrokarcokat kb. leszarom, a műanyagkijelzős lejátszóknál kénytelen voltam elfogadni, hogy ez ilyen, elkerülhetetlen, számomra ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Nekem bevált és működik, mindenemre vigyázok, tehát nem okozok kárt semmiben. Amúgy valamennyire egyetértek, a tárgyak vannak értünk, de teszek azért, hogy szépek és jók maradjanak, tehát ha nekem az a kényelmes, hogy 5 perc alatt leveszem a ponyvát és a táskájába helyezem, akkor ez nagy segítség, egyébként ha nem lenne, akkor 10-15 percig is eltarthat a takarítás, qrva sok levél, ág és valami ragacsos nedű kerül az autókra, nem beszélve arról, hogy a madárürüléket nagyon vadászom, két autómban is okozott kárt, pedig még csak 1 napot sem voltak a karosszérián.

Új hozzászólás Aktív témák