Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gyöször #67164 üzenetére
Nem tanácsot kértem. El tudom dönteni, hogy mi a jó vagy rossz. Nekem jó, köszönöm az aggódást, de pontosan arra való, amire kitalálták. Több hasznom van belőle, mint nélküle, nem kell minden alkalommal lerakarítani a leveleket (sok fa, akác és egy hatalmas nyárfa közelében van a helyem, a szél pont arra fúj), a madárürüléket (ez rengeteg kárt okoz akár 2 óra elteltével is), nem kell a szélvédőt lemosni, az UV nem b@ssza szét az elemeket, stb. Mikrokarcokat kb. leszarom, a műanyagkijelzős lejátszóknál kénytelen voltam elfogadni, hogy ez ilyen, elkerülhetetlen, számomra ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. Nekem bevált és működik, mindenemre vigyázok, tehát nem okozok kárt semmiben. Amúgy valamennyire egyetértek, a tárgyak vannak értünk, de teszek azért, hogy szépek és jók maradjanak, tehát ha nekem az a kényelmes, hogy 5 perc alatt leveszem a ponyvát és a táskájába helyezem, akkor ez nagy segítség, egyébként ha nem lenne, akkor 10-15 percig is eltarthat a takarítás, qrva sok levél, ág és valami ragacsos nedű kerül az autókra, nem beszélve arról, hogy a madárürüléket nagyon vadászom, két autómban is okozott kárt, pedig még csak 1 napot sem voltak a karosszérián.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest