Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
zsolt19900 #56376 üzenetére
Ja, hogy kicsit poros a lámpa belül az hiba?
Kicseréltethettem volna míg garis volt? Úgy nézegettem én, hogy van benne por, dehát nem is gondoltam, hogy ezért szólnom kellene, de hülye vagyok.
Amivel lecummantottak az a 2 éves szervizen történt. Motorolaj csere után mocskosul fújkált a szerelő valamit féktisztítóval, nem mehettem be, de kipereltem, hogy a szervíz hangárajtón kívül végignézhetem a hadműveletet.
Hű mondom milyen alapos a fickó, ez igen. Itthon ráálltam az aknára utána, hogy jól dolgozott-e nem-e folyik a szűrö, vagy valami, minden faja. Kovid miatt a 3 éves olajcserét jól elhúztam mert nem volt benne 2e km, így már gari idön túl cseréltem, nézem olajos minden a jobb első féltengely szimi körül, úgy megfogja a port. Qrvaélet... Jól lepucolta féktisztivel 'azt meg lett javítva... Még elvan, ingerküszöb alatti a dolog, de az biztos cserés lesz. 2 éves elött, ha alábúvok az kiszúrta volna a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest