Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pjen
félisten
-
-
Kornel
veterán
Szerintem hagyjuk a kézikönyvet, mindenki tartsa úgy karban az autóját, ahogy jónak látja.
-
Danex
addikt
-
pjen
félisten
válasz Kornel #31788 üzenetére
Akkor a kézikönyvet liheged picit túl.Persze csak az én néző pontomból.Az emberek 95% a megveszi a suzukit,nagyjából 10000 ként olajat cseréltet,nem ő viszi az olajat,kicserélteti a fékbetétet ha már sír,vagy a vizsga előtt szólnak,ellénőrzi a hűtő víz szintet,és ha nincs gond autózik
-
air
nagyúr
Nem AndroidCar hanem Android Auto.
És csak azok az alkalmazások fognak megjelenni a központi kijelzőn AA alatt, amiket kimondottan ilyen használatra írtak meg.
Nincs túl sok egyelőre.
Google Play Store-ban rájuk tudsz keresni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dnelb
veterán
válasz Kornel #31780 üzenetére
Jó most szerintem az a fokozott igénybevétel rész tök faszság, több mint a fele teljesül normál körülmények között is..
Pl az én felhasználásom szerinted hova sorolható; 5napon át 2x2km + 2x3km per nap full hideg motorral, aztán 2x200km hétvégén. Ez fokozott vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Semmilyen kábeles tükrözést nem használok, navi megy a kártyáról, zene a rádióból vagy USB-ről, BT-ról és ennyi. Telefonálni szoktam még. Én biztos, hogy megvárom a hívatalos verziót.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
tboldi
nagyúr
Erről Ámon Olivér jutott eszembe.
-
-
blakey
titán
válasz Kornel #31742 üzenetére
Fejegység függő, mint kiderült nagyon sokféle van, 850-en nagyon jó a sebesség és nekem nem kell hang, jó így a GPS, majd ha megjön a hivatalos ami a fejegységemre is jó akkor felteszem, SMS-t nem használok és híváson kívül semmi sem érdekel ha vezetek, ha valaki szeretne valamit akkor hívjon .
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
válasz Kornel #31752 üzenetére
Nem akarok ezen vitatkozni (felesleges), csak egy megjegyzés.
Bár elismerem, hogy a csatolt lengőkar (a saját Jazzem) sokkal komfortosabb, de a merev híd (apum WagonR-e) sem annyira rossz azért. És igen, vezettem már Pesten a WagonR-t, igaz, csak átutazóban.
Szerintem mindenki döntse el maga, hogy neki mi a kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
De komoly Nézzétek az abs kocka helyét, meg a műszerfalat.. karácsonyfa effekt
-
Beca1990
senior tag
Aki vett most új Swift-et, neki benne volt az árba a regisztrációs adó?
Egyik kereskedő ezt mondja, másik azt...Én egy fehéret szeretnék GL+ felszereltséggel: 3.450.000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tudom utáljátok itt az Ignist. De megkérdezem. Vétel után gondolom jó a gondolat ha az ember a kötelező szervizen kívül a váltó , fékolaj és hűtővizet teljesen lecseréli?
-
blakey
titán
Nagyjából sehogy, várd meg míg a szalonoknál is elérhető lesz. Az indiai 1740-es szoft megkapta az Aa engedélyt és úgy tűnik, hogy a 1840-es EU is megkpta, szóval várni kell, hogy mindegyik fejegységen működjön.
Én jól elvagyok a 850-essel, nem nagyon érdekel az új szoft, állítólag lassabb, nehezebben reagál és a MirrorLink nem működik azoknál akiknél eddig működött, sokan vissza is trtték a 850-est. Autó és fejegység függő a működése.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Halo
senior tag
Android car
2017 Vitara
Hogy áll a frissítés?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
tm5
tag
Két hétig szabin voltam, nem olvastam fórumot, úgyhogy most 409 bejegyzésen kellett átrágnom magam, jah és szerintem ebből kb. 300 szólt az olajról
Pedig jó lenne dűlőre jutni, mert én is olyan 4000 km-nél tartok az SCROSS-szal és tervezem 5000-ig lecserélni (az olajat).BTW, egészen jól fogyasztott a nyaralás alatt a kocsi. 5.5 - 6l volt a végére az átlag sok autópályával és hegymászással (1.4T 6AT ALLGRIP)
-
dnelb
veterán
Műszakin fényképeznek autó alját? Vagy hátát? Nem emlékszek már.
Kedden kész lesz a kipuffom és gondolkodok rajta hogy esztétika miatt nagyobb végátmérővel kérem...blakey : irigyellek, fárasztó azért ez
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Bár nagyon régen volt Suzukim a mostani előtt, de a Vitara mögött eddig senkit nem láttam erőlködni, villogni, keménykedni, olyan mintha "tisztelnék", bár lehet, hogy csak kifogtam, de eddig nem tapasztaltam ilyen erőfitogtatós pillanatokat. A Swift-nél azért mintha lettek volna ilyen pillanatok bár nagyon meglepődtek amikor odaléptem neki.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz dReFiX #31717 üzenetére
, Kornél kérdését beteszed amiről már tudunk?
-
-
Kornel
veterán
Ma Eger Bélapátfalva között jó kis kanyargós úton mentem egy jót.
Szokás szerint 40-el ballag valaki a sor előtt, és nem érti, hogy miért tolják, túrják, villogják le...
Most nem szórakoztam, kipróbáltam mind a 140 pacit és 220 Nm-t, olyan szépen gyorsult, hogy hál istennek mindenkit sikerült megelőzni, utána végig 80-110 között élvezhettem az utat.
Swift sport jobban megy itt, jobban fekszi az utat, de az 1.8-as civiccel nem előztem volna meg a sort, mire megjött volna az ereje, addigra vége is lett volna a pár száz méteres lehetséges előzési pontnak. -
dnelb
veterán
Mikor vidéken városban belémállnak 2 centire 60nál, és pont nagy szembeforgalom van, szépen elengedem a gázt és lelassulok 30ra, hadd idegeskedjen a nyomorék 60 kilós 18 éves majom a szakadt 2es golfban. Ezeknek van a legnagyobb arcuk. jah meg az e36os 316i-s madaraknak.
pjen : hát ez érdekes, de megérteni nehezen megy. Ez olyan mintha én beleállnék egy bmw m3 seggébe és villognám. Szerintem nincsenek tisztába vele hogy az 1.4es autójuk a hosszú váltóval nem egy ferrari.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Az ilyet én se értem, vagy előzzön meg vagy maradjon le tisztes távolságra.
Ő is feszült lesz, én is semmi értelme.
Ha 90 helyett 80-al mennék + nagy a szembeforgalom akkor még talán megérteném az "ösztönzést" ,hogy nyomja az ember.
De így szimpla taplóság és felelőtlenség.
Legutóbb azon nevettem, hogy lámpánál mellettem állt egy ricer boy, csajjal az anyósülésen. Mi 4-en a Crossban, indulásnál olyan hangja volt a szomszédnak ,mint ha 500paci harcolna, de kb negyedgázon nyomtam neki,de nem gyorsult így se jobban mint mi...
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
nagyon leakart ma tolni 1 Jetta, persze egyenesbe SE ment neki Mikor látta hogy vagy 30al több a kanyarsebességem szépen lemaradt biztos valami csöves 1.2 tsi motor volt benne.. tudnám az ilyenek mit hisznek amugy, beleáll a seggembe lakotton kívül 100as tempónál 2 centire, aztán padlózom és nem bír jönni... mostanában nagyon sokat betalálnak, megyek a megengedett felett 10%al szépen, és túr(nának) lefele.. wtf
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kornel #31716 üzenetére
Akkor az.
A lényeg, hogy ott valahol megjelenik az erő, de mivel pont azon fordulaton autóznál ezért mégse engeded tovább, kissé visszaveszed a gázt, eltűnik az erő, ellenben érvényre jut a motorfék, ezért érződik, hogy megtorpan.
Nekem ez az egész úgy érződik, hogy amikor ezen fordulat körül autózom (4-ben, kb 50 km/h) és kissé gyengéden gyorsulnék, akkor mintha löködné valaki a kocsit. Egy kissé eltérve ettől az álapottól rögvest simán megy minden.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
-
Sza_Sa
senior tag
egyik kedvenc témám az atomháború és az atomfegyverek, de most nem folytatnám, majd egyszer élőben...
Más: akinek K14C van, nektek is van egy kis torpanás kb 1.800rpm körül ? Mintha a vezérlés akkor váltana.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
pjen
félisten
válasz Kornel #31710 üzenetére
Bocs,elírtam 6000000 halt éhen.Sajnos a fegyver létezik,és akkor is létezne,ha nem dobják le Hirosimára.l
Legfeljebb öt évvel később állítják hadrendbe.Tarill:nem tom mért nem volt értelme,a fegyver megvolt,valahová biztos ledobják,hisz rengeteg pénzt bele öltek,ki kellett próbálni.Ha nem dobják le ,egy normál hagyományos háborúban mehal mondjuk 500K USA,1500K Japán katona+5000000Japán civil.Ehhez képest a két bomba áldozata csak csepp a tengerben.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Kornel #31708 üzenetére
Egyértelmű,főleg a mostani atom arzenál birtokában.Csak Tudod a piros gomb Drezda vagy Tokió gyujtó bombás porig bombázásánál is rossz kezekben volt.Az a baj,hogy kiragadunk példákat,a harmincas években 600000 ukrán halt éhen,mert az acélember megbüntette őket,mégis Ő lett a hős.Pedig aő Ukránok felszabadító ként üdvözölték a Németeket.
-
pjen
félisten
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #31702 üzenetére
Én ott állok felettük.
A k... ..... -
Motion_Blur
félisten
Ugyan nem Suzuki, de márkaszervíz.... [link]
Most már tényleg eljutunk oda hogy minden magunknak kell csinálni. Döbbenet....
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #31700 üzenetére
Ennél én is okosabb vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest