Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
kenguru99 #21380 üzenetére
Konkrétan azt is játszhatnánk, hogy ki talál több Swiftet és Ignist egy képen...
Itt a saját kép amiről írtam, köztük áll az enyém is.
Ez pedig az Asia center parkolója, pár Suzuki szintén rejtve van a háttérben...Szerk.: igen, köszönöm a válaszod roberto, amit kérdeztem Hankook az vadonatúj gyári, így lenne 11e/db felni nélkül. Szerintem akkor ez marad a vélemények alapján.
Belső bal kilincset 1200ft/db áron szereztem, ez is majd jövőhét elején lesz megcsinálva a téli gumi felszereléssel együtt. Találtam eredeti Swift tárcsákat is, a 4db volt 12.000 postával együtt, ezek gyáriak, egy 2003-as Swiftről valóak, ezzel gurult ki az előző tulajdonos a szalonból. Ez a fajta dísztárcsa, újra festve, lakkozva, tényleg gyári állapotban. Nekem ennyit megért a 4db patika állapotban, habár lehet beteg vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest