Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
válasz
esfrost
üzenetére
Már folyamatban van a javítás, hamarosan küldik a fuvarlevelet.
Eddig egész gyorsan megy és gyorsan is reagálnak.Más:
Akiknek OLED modell van, tapasztaltatok szemszárazságot vagy egyéb furcsa tünetet a használata közben?
Eddig LCD modellem volt, azzal semmi problémám nem volt, de tegnap nyomkodás közben arra lettem figyelmes, hogy mintha száradna a szemem az OLED-et használva.
-
válasz
esfrost
üzenetére
Kinek mi. A Signalist én is megvettem... aztán 1 óra múlva refundoltam, nem jött be. Pedig kedvelem a pixelartot, most épp a Kingdom Two Crowns-al szórakozom rajta.
A másik az Undungeon, az meg dark fantasy kalandjáték, aztán ott a The Iron Oath, körökre osztott dark fantasy ez is, meg van még a Party Hard 2, az is elég jó.
-
Maxtreme
addikt
válasz
esfrost
üzenetére
mondjuk akkor az azért vicces mert van ahol sikerült izolálni, elszigetelni a nyáktól a csavart, van ahol nem ?

Mondjuk én még azt is elképzelhetőnek tartom hogy nem egy helyen rakják össze. tudja a fene.
Amiről viszont én is sokat olvastam hogy a Boe panelesekkel nem árt vigyázni mert igencsak gyakori a pixelhiba. De nyilván ez sem mindnél igaz. -
Shade45
senior tag
válasz
esfrost
üzenetére
Én már lassan egy hónapja, hogy eladtam az LCD-met, és ennek a hibának a széria javítása miatt nem rendeltem még meg az OLED-et. Remélem januárban-februárban már kikopik ez a széria hiba és leadhatom a rendelésemet.
Nem szeretném azzal kezdeni az új géppel, hogy küldhetem vissza javításra a sistergő jack miatt (én kb csak azzal használnám). -
Skynet258
veterán
válasz
esfrost
üzenetére
Mi mi vagyunk.
Hát basszus jól közelebb löktél.
Hozzáteszem nagyon ritka amikor vásárláson töröm a fejem és a végén nem lesz belőle semmi... De most tényleg annyira "fölöslegesnek" érzem ezt... de valahogy nagyon kéne a franc egye meg. Nemrég volt Oled Switch-em is, de főleg asszony pörgette rajta a Vampire Survivors-t. Hardverileg gyenge már a gép, és akárhogy is nézzük nekem ez annyira nem jött be - ellenben ez a Steam Deck pont az, ami hiányzik a PC-s múltamból, lehet állítgatni, szórakozni vele, fene tudja, ki akarom próbálni.
-
bepken
veterán
válasz
esfrost
üzenetére
kijelzőt csak minimális fényerőre lehet csökkenteni, nem kapcsol ki teljesen, csak elalváskor. olyankor pedig nyilván a letöltés is megáll. rosszabb net esetén amúgy elhiszem, hogy ez tud kellemetlen lenni. nálam gigabit mellett szerencsére pár percnél hosszabb letöltés nem volt még.
-
-
zellerzoggye
csendes tag
válasz
esfrost
üzenetére
https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/181epgx/im_glad_steamdeck_oled_screen_doesnt_has_green/
Közben sikerült találnom egy ilyet, eszerint nincs ilyen szerencsére a Decken

-
zellerzoggye
csendes tag
válasz
esfrost
üzenetére
Köszi szépen a beszámolót. Örülök, hogy tetszik, én is nagyon szerettem a maratott üveget még az LCD 512-esnél.
Egy gyors kérdésem lenne a kijelzővel kapcsolatban.
Nekem eddig 4 OLED kijelzős készülékem volt (LG CX TV, iphone 12 pro, iphone 15 pro, Switch OLED), abból kettőnél (iphone 12 és switch) sötét vagy szürke, de nem teljesen fekete tartalmaknál zajos zöldes volt a kijelző, míg a másik kettőnél szavaim nem lehetnek, tökéletesek.
A Deck OLED paneljén tapasztaltál ilyet?
Csatolok két képet, hogy érthetőbb legyen miről beszélek. (élőben emberi szemmel egyiknél se volt ilyen durva nekem, de látszott pont annyira, hogy zavaró legyen… netről szedett képek)
Nagyon örülnék neki, ha Decknél ezek már megoldott dolgok.

-
MrTwister
őstag
válasz
esfrost
üzenetére
Majd kérek szépen mindenkitől részletes beszámolót, akinek volt előtte LCD-s Deckje, hogy mennyivel szebb a kijelzője az új OLED-nek? Üzemidő mennyivel nőtt a nagyobb aksi miatt?, joyok, gombok minősége mennyivel lett jobb?, stb. Köszi előre is!
Én egyelőre kivárok az 512-es LCD-me(míg lesz lóvém az újra és ha meggyőztők, hogy érdemes lecserélni). 
-
-
chris0000
őstag
-
válasz
esfrost
üzenetére
App-ból azt írja az 512-re is, hogy nem teljesíthető mert nincs raktáron.
Ez ennyi volt gyerekek, vagy tényleg 1 órán belül elkapkodták, vagy valami rohadék botokkal felvásároltatta a teljes készletet.
Innentől megint az lesz mint a sima LCD verzióval, tippre pár héten belül lehet majd leadni előrendelést az új gyártásra, és talán január vége-február elejére meg is lesz.
Csalódtam.
Nem tudom miben vagy kiben, de ez most rosszul esett. -
esfrost
tag
válasz
esfrost
üzenetére
Viszont most már nekem is inaktívvá váltak a buy now gombok mind a két OLED verzióra.
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült vásárolnia. Akinek pedig nem, azt meg csak bíztatni tudnám, hogy nagyon-nagyon rövid időn belül ismét lesz elérhető készlet. Szerintem 1-2 héten belül is elérhető lehet akár.
-
válasz
esfrost
üzenetére
Nekem is sikerült.
(Még nem tudom mit csinálok vele...
)
Böngészőből és kliensből is próbáltam. A böngészőt fogta és kiléptette a frissítések miatt.tl-x, Én simán bankkártyával fizettem, ahogy szoktam náluk.
_Balee_, 512. Van 2Tb-os SSD az Ally-ban. Ha az menne valamiért, akkor csak átrakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hozzáteszem nagyon ritka amikor vásárláson töröm a fejem és a végén nem lesz belőle semmi... De most tényleg annyira "fölöslegesnek" érzem ezt... de valahogy nagyon kéne a franc egye meg. Nemrég volt Oled Switch-em is, de főleg asszony pörgette rajta a Vampire Survivors-t. Hardverileg gyenge már a gép, és akárhogy is nézzük nekem ez annyira nem jött be - ellenben ez a Steam Deck pont az, ami hiányzik a PC-s múltamból, lehet állítgatni, szórakozni vele, fene tudja, ki akarom próbálni.
Enyémért nem kapkodnak
. Gondolom, volt a futárhoz szám megadva.

hát én megszívtam...
Cucuska2