Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Diopapa
üzenetére
Budapest > Prága utat simán végig kockultam (igaz, kapott tápot
)viccen kívül, én inkább úgy fogom fel ezt a kütyüt, mint anno sok éve a gaming laptopomat...nem vagyok helyhez kötve, ha kockulni akarok. ebbe beletartozik az is, hogy ha akarom, a konyhában ülök le játszani, a nappaliban a kanapéra vagy a hálószobában az ágyban....illetve természetesen az is, hogy ha akarom, viszem magammal egy hétvégére a haverokkal vagy nyaralásra, hogy útközben kockuljak. nekem legalábbis ezért volt anno gaming laptop a PC helyett (hülyének is néztek haverok, mert sokszorosát fizettem ki már akkor egy PC-nek) - most viszont már nagyon elszálltak az árak, illetve számomra annyi pénzt már nem ér meg a mobilitás, amennyit egy értelmes gaming laptopért pl elkérnek.
kinek való a Steam Deck? [link] - itt is arról beszél a srác, hogy ő is kb folyton az asztalnál ül a gép előtt, meló miatt (én napi 12 órát) és ebből kifolyólag pont semmi kedve az embernek még órákat gép előtt ülni és "szórakozni"
aksi témára visszatérve: szerintem ez azért nem akkora para, mert az esetek nagy többségében úgyis tud az ember találni egy szabad konnektort (persze utazás közben ez nem feltétlenül igaz) - és nyilván ha már van konnektor, akkor direkt senki se fogja aksiról nyúzni a Deck-et... legalábbis én igyekszem minél kevesebbet aksiról használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Cucuska2