Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz Diopapa #6789 üzenetére

Budapest > Prága utat simán végig kockultam (igaz, kapott tápot:P )

viccen kívül, én inkább úgy fogom fel ezt a kütyüt, mint anno sok éve a gaming laptopomat...nem vagyok helyhez kötve, ha kockulni akarok. ebbe beletartozik az is, hogy ha akarom, a konyhában ülök le játszani, a nappaliban a kanapéra vagy a hálószobában az ágyban....illetve természetesen az is, hogy ha akarom, viszem magammal egy hétvégére a haverokkal vagy nyaralásra, hogy útközben kockuljak. nekem legalábbis ezért volt anno gaming laptop a PC helyett (hülyének is néztek haverok, mert sokszorosát fizettem ki már akkor egy PC-nek) - most viszont már nagyon elszálltak az árak, illetve számomra annyi pénzt már nem ér meg a mobilitás, amennyit egy értelmes gaming laptopért pl elkérnek.

kinek való a Steam Deck? [link] - itt is arról beszél a srác, hogy ő is kb folyton az asztalnál ül a gép előtt, meló miatt (én napi 12 órát) és ebből kifolyólag pont semmi kedve az embernek még órákat gép előtt ülni és "szórakozni"

aksi témára visszatérve: szerintem ez azért nem akkora para, mert az esetek nagy többségében úgyis tud az ember találni egy szabad konnektort (persze utazás közben ez nem feltétlenül igaz) - és nyilván ha már van konnektor, akkor direkt senki se fogja aksiról nyúzni a Deck-et... legalábbis én igyekszem minél kevesebbet aksiról használni.

Új hozzászólás Aktív témák