Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Diopapa
üzenetére
Budapest > Prága utat simán végig kockultam (igaz, kapott tápot
)viccen kívül, én inkább úgy fogom fel ezt a kütyüt, mint anno sok éve a gaming laptopomat...nem vagyok helyhez kötve, ha kockulni akarok. ebbe beletartozik az is, hogy ha akarom, a konyhában ülök le játszani, a nappaliban a kanapéra vagy a hálószobában az ágyban....illetve természetesen az is, hogy ha akarom, viszem magammal egy hétvégére a haverokkal vagy nyaralásra, hogy útközben kockuljak. nekem legalábbis ezért volt anno gaming laptop a PC helyett (hülyének is néztek haverok, mert sokszorosát fizettem ki már akkor egy PC-nek) - most viszont már nagyon elszálltak az árak, illetve számomra annyi pénzt már nem ér meg a mobilitás, amennyit egy értelmes gaming laptopért pl elkérnek.
kinek való a Steam Deck? [link] - itt is arról beszél a srác, hogy ő is kb folyton az asztalnál ül a gép előtt, meló miatt (én napi 12 órát) és ebből kifolyólag pont semmi kedve az embernek még órákat gép előtt ülni és "szórakozni"
aksi témára visszatérve: szerintem ez azért nem akkora para, mert az esetek nagy többségében úgyis tud az ember találni egy szabad konnektort (persze utazás közben ez nem feltétlenül igaz) - és nyilván ha már van konnektor, akkor direkt senki se fogja aksiról nyúzni a Deck-et... legalábbis én igyekszem minél kevesebbet aksiról használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 (15,6" FHD/Ryzen7/16GB/512 GB SSD/RTX4050 6GB)
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Cucuska2