Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valójában az akksi lesz a döntő pont, mert ha ennek is ilyen gyenge lesz mint a Decké, akkor kell a fenének.
Viszont az, hogy minden más értéke szinte a duplája a Decknek, ugyanakkora méretben, az nagyon jól hangzik. Meg hát valljuk be, a Deck egy 1 éves hardver, legalábbis a megjelenése óta, a számítástechnikában ez rengeteg idő.Az is tetszik az Allyban, hogy natívban futtat Win11-et, eddig a Decknél pont az volt a bajom, hogy rengeteget kellett pöcsölni vele ha rá akartam varázsolni egy Epic Launchert vagy egy Battlenetet, itt a Win11 miatt csak installálni kell őket és működnek is.
Végül pedig mivel Asus ROG, nekem még soha nem volt bajom ezzel a márkával, az asztali PC-ben is egy ROG gamer alaplap van, tökéletesen teszi a dolgát.
Játszani meg ugyanazt fogom rajta amit eddig, csak ez most kibővülne azokkal a címekkel, amiket eddig nem tudtam a Decken elindítani, mert macerás összehozni, vagy hosszú percekig kell pöcsölni vele mire sikerül, amihez se kedvem, se energiám nincs. Windows alatt meg minden megy.
Most részemről perpill minden az Ally mellett szól, egyedül az akksi idő az, ami döntő lesz az ügyben. Ha legalább a dupláját tudná hozni, amit most hoz egy Deck, engem ennyivel már megvettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Entware topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gyári laptop töltők!! USB-C is!!!!! Jó ár! Nagyobb W is
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2