-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz Bazsi1987 #3340 üzenetére
Steam OS és tökéletesen. Rákeresel biztos lesz több YT találat is rá ha meg akarod nézni. Azért ez volt az első játékom amúgy mert kíváncsi voltam, hogy a bnet launcert jól raktam e fel ezért elindítottam és telepítettem a játékot amit utána meg nyilván ki is próbáltam
Utána meg ott is ragadtam előtte mert teljesen jó volt minden már elsőre is. Azóta meg rengeteget játszottam már vele. Amúgy indításnál kell 1x a kijelzőre tapizni a battle.net indítóban, utána ha használva van bármi a kontroller részből akkor már rögtön felismeri, hogy kontrolleres lesz az irányítás és egy a -t kér a továbblépéshez is a töltőképernyő után, de ha ez elmarad akkor is még egy ok-ra kell bökni. Utána már teljesen jól irányítható a steam által betöltött alap kontroller konfiggal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tenisz topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Itt az AI-képes hallókészülék
- Óra topik
- Politika
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell XPS 9305 13.3" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar