Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
consono
üzenetére
Az egyik RTS-nél én járultam hozzá, hogy fusson a játék Proton alatt.
Alapból nem volt engedélyezve a proton náluk, de a .exe-t a Windowsos telepítésből vitte a Wine. Na ekkor steamen írtam a fejlesztőknek akik válaszoltak, de nem igazán értették a Proton lényegét, meg attól féltek, hogy nekik ezzel extra supportot kellene adniuk, amit nem szeretnének, mert abszolút nem ismerik a Linuxot.Aztán elmagyaráztam nekik miről szól a proton meg segítettem kitalálni, hogy mit kell az ő oldalukon átállítani és azóta a játékuk megy Proton alatt. Így nulla munkával új vásárlókhoz jutottak ami végül is mindkét félnek előnyös.
Persze a proton hátránya, hogy így kevésbé születnek natív portok Linuxra, de amúgy sem volt túl sok ilyen. Mondjuk volt olyan, mint pl. a Shadow of Tomb Raider, aminél a Linuxos portot sikerült annyira jól optimalizálni, hogy egy kicsit több az FPS-ed vele, mint Windows alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- E-book olvasók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe gar
- Gigabyte G6X9MG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapból nem volt engedélyezve a proton náluk, de a .exe-t a Windowsos telepítésből vitte a Wine. Na ekkor steamen írtam a fejlesztőknek akik válaszoltak, de nem igazán értették a Proton lényegét, meg attól féltek, hogy nekik ezzel extra supportot kellene adniuk, amit nem szeretnének, mert abszolút nem ismerik a Linuxot.
Cucuska2