Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Ezen vitatkoztok?
Processzor 🤮
RAM memória 🤮
Windows 🤮
Kurzor 🤮Azthittem ez a fórum nem a nyelvészprofesszorok melegágya, de tévedtem. Mint mindenhol itt is vannak egyedek, akik belekötnek. Értik, hogy mire gondolt a költő, de akkor is belekötnek, ráadásul ők is hibáznak nyelvészcsatában. Szerintem hagyjuk meg a szőrszálhasogatást az irodalmároknak és hasonló kaliberű neradnik* bandának, itt meg csak társalogjunk, mint hétköznapi értelmes emberek.
*Neradnik, yugoul olyan emberekre mondják, kiknek a mottójuk lehetne az, hogy: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen!"
-
SP4C3
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Pedig lemezproblémára utal... Nyomj neki egy defrag-ot, előtte próbálj áthelyezni pár nem használt nagyobb file-t másik partícióra.
Nem feltétlenül kell neki folyamatosan a lemezre írni, viszont ha a letöltés is droppol és a lemez döglődik, és arra vár a steam, hogy a lemezed visszaszóljon, hogy "oké, jöhet a data", akkor van ez, hogy "100% HDD util., 0kbps datarate". -
SP4C3
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Már vártam, épp a minap gondoltam rá, hogy valakinek csinálnia kell egy ilyet.
Mondjuk én a Pestis KFT, vagy a Bio KFT: Megváltás mintájára készítettem volna.
-
SP4C3
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
FCK, thx!
-
SP4C3
veterán
Üdv,
Ebben a nagyszarű új kinézetben, hova a tökömbe dugták el az "installed" listát? (tehát ami telepítve van... -
SP4C3
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mit kell emulálni? Ekkora zöldséget benyögni.

Legyen, régi a gép fogjuk rá > x4 840, ami tényleg elég retek, gtx 750 társaságában meg 8GB ddr3.
Na de legyen igazad, a gép a szar.
Most kipróbálom egy GTX 1050-nel szerelt gépen, ha ott is zabálja a procit, akkor letörlöd a fosrakás steam-et?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam, 0% video engine load 33% cpu load a semmire. #JóASteam Ennyi.

bobalazs - Igen megoldást keresek, de az 100%, hogy nem hoz javulást, ha kikapcsolom a hardware-es gyorsítást, ha van merőben más megközelítésű ötleted, akkor ne tartsd magadban.
-
SP4C3
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Be van kapcsolva, de videóknál nem működik. (gondolom chromium és/vagy proprietary codec-ek miatt) Chrome alatt tökéletesen működik (pl YT), szépen látom a Video Engine load-ot:
1080p @60fps, h.264
CPU LOAD: 8%-20% között.Amúgy ez a "kapcsold ki a hardware-es gyorsítást", ez valami webbetegség? Ha viszket a karod, akkor levágod? Kétlem...
Procival videót dekódolni, olyan, mintha villával próbálnál levest enni.
-
SP4C3
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
A válasz: Sokatok által üzemeltetett farming botok.
Isten hozott a kapitalizmusban.
-
SP4C3
veterán
Sale huszárok, ezt láttátok?
Grind, Farm...

-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
Sale-ről confirmed date még nincs? Valakinek infó? Idén elmarad?
-
SP4C3
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Are You Ready? - Steam Summer Sale
Sajnos újabb nincs.
-
SP4C3
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Alacsonyabb DPI = "érzékenyebb" cursor.
Tehát a 2000 DPI-os cursor lassabban mozog, mint a 400 DPI-os. -
SP4C3
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Mouse Sens. alatt mit értesz?
Mouse Acc. kötelezően kikapcsolva, wines csúszka legyen defaulton, normális egér (5-20€ körül már kapni!), de régi office-os egéri is van, ami meglepően kényelmes (sens és precizitásügyileg)....Ha az egereden van DPI/CPI gombocska, akkor nyomd meg, próbálgasd.
-
SP4C3
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Örök kedvenc: Left 4 Dead (2), minden centet megér!
Killing Floor lassabb, nehezebb.
Meg amint írták: Serious Sam sorozat..
Ha valami komolyabbra vágysz: Insurgency (A.k.a. Kosovo simulator), de ne a Sandstormot, az lagsimulator, köszönhetően az Unreal engine-nek.
-
SP4C3
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nincs, egy bit felesleg sincs, de ha veszel nekem egy 128GB-os stick-et, akkor lesz 3MB ramom a felesleges bs-nek. DirectX-et egyszer kell telepíteni, C++ redist is picipuháéknak köszönhető, drivereket meg steam véletelenül se telepítsen...
Amúgy meg megsúgom, nem kell a service ezen csomagok telepítéséhez.
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
Sziasztok, "NO CONNECTION".... Másnál is?
-
SP4C3
veterán
WQAJP-TZZLL-Y2??? - Lego hobbit
??? = Charlie Lima Hotel
R3L3V-4???2-0YV6P
??? = Alpha Romeo Quebec
-
SP4C3
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha jól tudom a játékoknak nincs közük a dns szerverekhez, ôk tudják az IP-t hova kell csatlakozniuk.
Javítsatok ki ha tévedek.
Google dns helyett 1.1.1.1 (gyorsabb, rövidebb válaszidô, ping)
Vagy Adguard DNS
(nem gyorsabb, de gyorsabban betöltenek a weboldalak, csak kevesebb reklámmal) -
SP4C3
veterán
Próbáljátok Run As Admin. Windóz egyik balfassága és "biztonsági" lópikulája. Ha valami marhaságot csinálsz, akkor fogd a biztonságra.

-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
CSGO, PUBG és hasonló jóságokra pont ezért kellene hosszabb refund, fôleg ha elég dinamikusan fejlôdik a játék. Személy szerint én a Dead By Daylight-tal fáztam rá, ha lehetne refundolni, akkor egy percig sem gondolkodnék rajta, olyan pofátlan mód fejlesztették a késôbbiekben a játékot... Természetesen erre nincs garancia, hogy a vásárlást követô héten nem tesznek keresztbe.
-
SP4C3
veterán
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Olvasd el a felhasználási feltételeket, benne biztosan írja. (Szerintem profil törlést hajtanak olyankor végre, de sosem hallottam volna senkitől, hogy ilyesmi miatt büntettek volna)
-
SP4C3
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
tipp: futtasd adminként.
-
SP4C3
veterán
Problémák a steam-nél.
-
SP4C3
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
De ez itt nem az elején, nem is lenne gond, hogy az első pár másodpercben lavírozik fel-le a letöltési sebesség.. Nem, biztos vagyok benne, hogy nálad is pont ugyanilyen fosul működik, mert hogy a win task manager azt írja 8Mbps az még nem garancia, mert láthatod, hogy közben fel-fel ugrál a ping, ami azt jelenti, hogy 8 helyett felugrik 16-ra, ami a maximum garantált letöltésem és ilyenkor késnek a csomagok.
@DrTechnoid - Én állítottam be a korlátot, hogy maradjon szabad sávszél és ne legyen ping.
-
SP4C3
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szivesen!

-
SP4C3
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Steam client frissítéseket nem lehet kikapcsolni, mert retardáltak a fejlesztők.

0.0) Kilépsz a steam-ből...

0.) Steam mappájába elnavigálsz.
1.) Itt létrehozol egy txt-t.
2.) Átnevezedsteam.cfg-re.
3.) Megnyitod és bemásolod ezt:BootStrapperInhibitAll=Enable
4.) Indítod a steam-et...
5.) Örülsz.
6.) Megköszönöd.
7.) Írsz a steam supportnak, hogy egy retard ph@szok...
8.) Megkérdezed, hogy hol a qrva életbe' van az opció, hogy kikapcsold a nyüves frissítéseiket...
Szerk.: Ezután havonta / hat havonta / évente kézzel frissítsd a steam-et.
0.) Kilépsz a steam-ből.
1.) Kitörlöd a steamerroreporter.exe-t.
2.) Átnevezed asteam.cfgfile-tsteam.cfg.off-ra.
3.) Indítod a steam.exe-t.
4.) Ha letöltött, kicsomagolt, akkor bezárod ismét a programot.
5.) Visszakereszteled steam.cfg-re.
6.) Indítod a steam-et.
7-8 lépést ismétled a fentiből... -
SP4C3
veterán
válasz
stickles
üzenetére
Nem lehet, hogy kevered a Megabit-et a MegaByte-tal?
-
SP4C3
veterán
Mert ha a "C:\Program Files\"-ba akarsz írni/olvasni, akkor kell a rendszergazdai jogosultság És ez így is van jól. Mármint az hogy oda írkál és nem a C:\Users\UserName\AppData-ba. Amikor telepíted a steam-et, akkor beokádik a rendszerbe egy SteamService nevű mocskot, na az azért kell, hogy megadja neki a jogot, máskülönben minden alkalommal ugrana fel a useless, idegesítő UAC ablak, hogy engedélyezed-e a szerencsétlen software-nek, hogy hozzáférjen a saját mappájához.
Ha a steamet csak másolod, nem telepíted (portable yay!), akkor indulásnál elkezd picsogni, hogy bizony nincs telepítve a SteamSzavice és ő így nem tud működni... Igenám, de ha admin fiókban indítod (vagy run as admin), akkor simán, szó nélkül talpra áll.
Nem kell neki semmi féle service. -
SP4C3
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
talán GoNNER-re gondoltál és talán ez a helyes link.
-
SP4C3
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Minek köszönhetô?

-
SP4C3
veterán
válasz
trialboj
üzenetére
Little Nightmares-re keress egy deal-t, esetleg ha bátor vagy, akkor g2a-n...
-
SP4C3
veterán
válasz
tigipuf
üzenetére
Ahhoz már kell a steam client....
-
SP4C3
veterán
HumbleStore
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Csak simán bántó.

-
SP4C3
veterán
Mirage: Arcane Warfare Steam Beta!
BJZ5Y-LZB87-9VC??
?? = QD
Blockstorm
FWX6D-?RJ?L-8EBL9
? = K ; ? = V
-
SP4C3
veterán
Totally Accurate Battle Zombielator
Ha valakinek kell steam beta kulcs akkor jelezze. - Free persze.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))))))))