Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
Hello!
Ha lemezen veszem meg a játékot akkor játszás alatt is kell a lemez? A far cry primal-ra gondolok. 35€ most az ára dvd-n. Várható hogy a steam-en is lejjebb megy mostanában az ára?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Kinsiinoo #87690 üzenetére
Meg fogod tudni osztani.
Elején talán egy community profilt létre kell hozni és/vagy az eredeti accountról kell rákeresni az újonnan regisztrált felhasználó nevére, és onnan felvenni barátnak a megosztás előtt, de utána menni fog. Legalábbis nekem így ment csak 2 accounttal is, aztán lehet csak én bonyolítottam túl, lényeg, hogy működni fog.
-
Kinsiinoo
senior tag
Szerintetek ha egy új steam profilra veszek játékot azt simán megoszthatom régi profilra amin rendes guard meg mobil a. megy már jó ideje?
Mármint nem fog semmilyen feltételbe belefutni ,hogy nem oszthatom meg , mert x napos csak a profil?
Előre is köszi a válaszokat! -
akosxyz
senior tag
válasz
[Prolixus] #87688 üzenetére
Köszönöm fiúk a segítséget!
-
[Prolixus]
addikt
válasz
akosxyz #87686 üzenetére
Aktiválni kell a kódodat.
Új dobozos játék Steamen történő aktiválásához kövesd az alábbi útmutatást:
Indítsd el a Steam kliensszoftvert és jelentkezz be Steam fiókodba.
Kattints a Játékok menüre.
Válaszd a Termék aktiválása a Steamen... pontot.
Az eljárás végrehajtásához kövesd a képernyőn olvasható utasításokat. -
akosxyz
senior tag
Sziasztok, vettem egy F1 2015-öt édesapámnak, de a gépén nem jó a dvd olvasó. A kóddal le tudom tölteni steamről valahogy? Tudna nekem valaki segíteni ebben?
A válaszokat előre is köszönöm -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egyik ismerősöm kért, hogy stream-eljek Neki egy kis Doom gameplay-t. A szándék megvolt, viszont egyszerűen nem akart működni.. Lényegében a menü látszott, és a mozgó kurzor.. Ha valamit állítottam, akkor változott a kép mondjuk betöltőképre, de utána az már nem tűnt el, de az egérkurzor ugyan úgy megvolt..
Havernál működött, úgy, hogy family share-ben Én osztottam meg a játékot.
Mi lehet a gond?
Net Diginet 500. Stream beállítások 720p, 2500kbit bitrate..
-
-
Kal-El
senior tag
válasz
FollowTheORI #87673 üzenetére
Én is így láttam, hogy -50%.
De akkor szerintetek honnan szerezhetik be a G2A-n lévő eladók a Blizzard-os játék kulcsokat?
Mert néztem a hivatalos Blizz Store árak -50%-os kiárusítás közben is magasabbak, mint amik a G2A-n találhatóak, ráadásul a G2A keményen megkéri az árát hogy nála eladhass valamit, kb 25-20%-ot is levon mindennel együtt és akkor még az eladó profitját nem is számoltuk. Tehát legalább ilyen 75% körüli leárazáson kellett venniük, hogy megérje nekik. És nem csak 1-2 eladó esetén van ez így, tehát valószínűleg nem lopott kártyával vették mindannyian, amire sokan gyanakodnának. -
szami777
addikt
Hali, ha jól rémlik, amikor legutóbb itemet tradeltem valakivel, kellett x nap, amíg ő megkapja.(3 vagy 4, már nem rémlik)
Van erre mód, hogy ezt megkerüljem? Tehát a csere tárgyat azonnal megkapja. Esetleg ha mobilról cserélek? Steam guard már jó ideje be van kapcsolva.
Köszi a választ előre is -
-
Kal-El
senior tag
Blizzard-nál mekkora szokott lenni a legnagyobb akció?
(a nem WOW játékokra) -
killer095
őstag
Sziasztok, egy olyan problémám lenne hogy napok óta ne mtudok képeket feltölteni mert azt irja hogy : "hiba történt xx kép feltöltése során , lehet hogy a steam felhő átmenetileg nem elérhető"
Pedig bevan kapcsolva
(egyébként doom képekről van szó)
Valaki help? -
joe-ker
senior tag
Erre van valakinek ötlete?
-
válasz
csaba951 #87663 üzenetére
Jah. Mondjuk jogos... én sem nagyon sokszor olvastam ilyenről tömeges méretekben és tényleg látni sok helyen ilyen VPN-es javaslatokat stb.
Egyetértek amugy, ne is ajánljunk meg buzdítsunk senkit ilyenre.
Én sem csináltam soha ilyet... nem is fogok sose szerintem. (Mármint aktivációkorlát megkerülést.)Épp elég a lopott kártyás mizéria meg a szürke oldalak problémaköre.
-
csaba951
veterán
válasz
FollowTheORI #87662 üzenetére
A kulcsos oldalakon látható, hogy továbbra is vígan árusítják pl. a RU kulcsokat és mellette ott van az útmutató, hogyan is lehet beaktiválni. Ebből, meg hogy még nem voltak telesírva ilyen esetekből adódó korlátozásokkal a fórumok, sejthető hogy elnézőek az aktivációval. Viszont nincs rá semmi garancia, hogy ez nem változik idővel.
Senki nem szeretné ha a több ezer eurós fiókja bukna egy ilyen eset miatt, ezért nem szoktuk ezt ajánlani a fórumban. Szerintem maradjon is ez így! Aki elég merész/vállalkozó kedvű, az meg úgyis megoldja magának, ahogy eddig is! ;
-
Felvetődött bennem egy érdekes kérdés.
Ugye az utóbbi időben a Steam store független lett az IP címtől... tehát azt használhatod amit beállítasz magadnak ország és ahol van fizetőeszközöd.
(Kimész pl amerikába/oroszországba -> ugyanúgy vásárolsz a magyar store-ban, amerikai és orosz IP-ről.)[link] ebből a hsz-ből felvetődik a kérdés... oké nem vásárolhatsz Steam store-ban más országból.
De mivel lehetsz mostmár bárhol a világon, adódik a kérdés, akkor nem is aktiválhatsz?
Valaki kérdezte már estleg a Steam supportot erről mostanában mi a hivatalos álláspont?
Sejtem hogy nem változott semmi és jöhet a bannhammer ha épp olyan napjuk van... de azért nem elvetendő kérdés, mi van ha mégsem olyan szigorúak már. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Miben más a két játék? COD WAW, ha sima retail, vagy steam -es verziót veszem meg?
A zombi módnak szervere a STEAM en lenne, vagy ugyan úgy egy kliens gépen futna, és csak a cset és kapcsolódási lehetőségekkel lenne több a steam-es verzió?
Köszi a választ! -
wjbhbdux
veterán
válasz
#57919488 #87654 üzenetére
Ugyanúgy mennek mint eddig, csak a DLC boltjuk állt le. A klienset xbox.comról frissíteni kell hogy működjön új rendszereken. A sajtó valamiért egybemosta az Age of Empires Online leállását meg a GFWL Store Xbox.com-ra költöztetését és azt hozta ki belőle hogy leáll a rendszer, de valójában ilyet sosem jelentettek be.
-
törölt tag
Mit lehet most tudni a Games for Windows Live-os jatekokrol? Sok hozzaszolasnal irjak, hogy semmikeppen ne vegyunk jatekot aminel ez a DRM van.
-
csaba951
veterán
válasz
Apone33 #87651 üzenetére
Egyébként a Humble Bundle hivatalos, rendes, megbízható oldal. Mindenképpen ezt ajánlom!
G2A - 1,3 €
PayPal-lal fizettél? Akkor még érhetnek meglepetések!1) Egyrészt az oldalon látható árak nettó árak, ezekre még rájön egy plusz díj a PayPal használta miatt. Kisebb összegeknél már rögtön nem jársz annyira jól.
2) Ugyanez az 1 €-s shield szolgáltatásukkal.
3) Ha nem vagy eszméletlenül észnél, akkor rád sóztak egy havi 1 €-s shield előfizetést is. Az első 30 napban ingyenes, szóval majd csak utána fogsz meglepődni, hogy mit/miért vonnak.
4) És ugye ezekre jön rá az oldal kockázata. Ha nincs szerencséd, akkor a játékodat lopott/hamis bankkártyával vették. Ilyenkor leveszik a játékot a Steam fiókodról, mint a huzat. Ez többnyire az első hónapban, megtörténik, de fórumtársaknál már volt, hogy ez 6 hónappal később történt meg.
Mondjuk a konkrét esetben erre kicsi az esély. Valószínűleg abból a bundle-ból származik amit a fórumtársak linkeltek. Itt csak annyi van, hogy olcsóbban több játékot kaptál volna.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Apone33 #87648 üzenetére
Lehet, hogy ezzel jobban jártál volna:
HB Capcom BundleSzerk.: kicsit elkéstem vele
-
maross
nagyúr
válasz
Apone33 #87645 üzenetére
Sajat felelossegre hasznald, es ha mar hasznalod, 100% eladoktol vegyel, akiknek van minimum par ezer eladasa, ok biztos hogy nem akarnak atverni. Ja es g2a-n a biztos szinte biztosat jelent
. De inkabb keress valami alternativat kicsit dragabban, vagy uld ki, az ido megoldja
.
szerk: ocsojatekokat neha szoktam venni onnan, ma speciel vettem egy gods will be watching collectors editiont, erre kaptam egy simat
. ha valami draga jatekot neztel ki magadnak, tenyleg nagyon nezd meg az eladót.
-
Apone33
őstag
Hello!
A g2a.com mennyire jó/megbízható oldal? Ma ajánlották, hogy elég olcsók a játékok rajta, de nem ismerem. Van valakinek tapasztalta róla?
-
eami
Topikgazda
-
tomsolo
addikt
Elkezdtél összemosni minden félét, a tört játékot a VAC-védett játékokat használó kezdő csíterekkel.
(Meggyőződésem egyébként, hogy te vmi marketing osztályon irodáskodhatsz a beemlegett IT security helyett, azok szoktak ilyen értelmesek lenni
)
Jelenleg a steam törések eléggé leegyszerűsödtek - kb az van amit írtam - nyilván ahol más védelem is van a játékon ott lehet más mókolás, de ennyi. Általában vagy át lehet rántani a tört játék mentést vagy nem - pl. egyik kizáró ok lehet ha a mentés tartalmazza steam id-t etc...
Akinek nincs meg az accountján a játék törés nélkül nem fogja tudni futtatni - minek bannolni?
Ha meg futtatja nem érinti az egyébként használt id-t.A szkennelésrűl.
Az egyik legidiótább dolog lenne ha lenne ilyen. Azt eltudom képzelni hogy az adott játék a saját állományaira menetközben/indításkor ránéz és összeveti ezzel azzal - a memóriában, de ennél léteznek sokkal szofisztikáltabb megoldások. Process scan biztos van, de ott is kérdésesnek találom hogy név/méret/hash szerint csekkolgasson dll-eket vagy exeket - semmit sem érne, már ezelőtt 3 évvel is szörnyen ciki volt mikor írtam róla hogy lehet egy Cheat Engine-t eldugni az ilyen szimatolások elől egy hxeditorral.
-
-75% Feist valakinek?
-
csecso22
tag
Sziasztok
Egy kis problémám akadt a Steam Guarddal,még pedig az hogy a Steames appon belül engedélyeztem a cuccot meg is kaptam a kódot smsben,de az asztali kliensebe még mindig a emailes hitelesítés van megjelölve ,rákattintok a telefonos védelemre elő hozza azt hogy töltsem le az appot rányomok arra hogy kész de a piacon meg azt írja nincs bekapcsolva,hogyha pedig vissza megyek a fiókbiztonsághoz ott megint az emailes hitelesités van bejelölve.bármit csináltam ugyanazt irja belépésnél meg nem kéri a kódot. -
Defy94
tag
válasz
shaddy1027 #87633 üzenetére
És kirakja a Vacation Veteran kitűzőt...
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
shaddy1027 #87633 üzenetére
Hmm...érdekes fiókok vannak...
-
shaddy1027
tag
Ha ez így volna, akkor a CS:GO közösség nagy része kapott volna ilyet. Olyat is lehet látni a profi játékosok között, hogy előtte 1.6-ban használt egy kis rásegítést megkapta a VAC-ot, majd GO-ban nyugodtan tarthat több ezer dollár értékű inventory-t ugyanazon a felhasználó fiókon és a kutyát nem érdekli [link].
-
eami
Topikgazda
válasz
tomsolo #87629 üzenetére
mondtam, mindenki azt csinál az accával amit akar... amit linkeltél pedig csak egy a sok közül.
urban legendezni ebben a témában inkább azok szoktak akik néha napján felpattintanak 1-1 játékot okosba is
(#87631) wjbhbdux: jajj, ne, te is ?
amúgy ezzel adtál nekik jogot rá:
"Steam and the Content and Services may include functionality designed to identify processes or functionality that may give a player an unfair competitive advantage when playing multiplayer versions of any Content and Services or modifications of Content and Services (“Cheats”). You agree that you will not create Cheats or assist third parties in any way to create or use Cheats." -
tomsolo
addikt
> mert a VAC nézelődik a wincsin
aztán mekkora is lenne az a tárhely ahol feltűnés mentesen lehet nézgelődni, ráadásul minek is kéne?
Ezek olyan urban legendek, hogy szó nincs rá.
-
eami
Topikgazda
válasz
tomsolo #87622 üzenetére
aztán meg kitudja. aki tört motyóval tolja az is cheatel
valahol 1x valve írta amúgy hogy AV miért dobott a kliensre alertet régebben, mert a VAC nézelődik a wincsin
itt is van egy thread ilyesmiről. na mind1 nem keresgélek tovább, mindenki azt csinál az accával amit akar
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
tomsolo #87624 üzenetére
Akkor szerinted hagyhatom telepítés szempontból? A mentések megoldhatók. A HDD- n nincs semmilyen Steam telepítés, csak az SSD- n. Mindig jó a több vélemény tapasztalat, köszönöm minden hozzászolónak.
(#87625) maross
Én letiltottam ne induljon el a rendszerrel, ha nem kell ne induljon, ha kell úgyis elindul a játékkal. W7 64bit, nem tapasztaltam ilyesmit. -
maross
nagyúr
Mar megint kezdi nalam, hogy "furan" indul el napi elso alkalommal a steam. Jopar jatek erzekeny erre, gyakorlatilag offlinekent erzekelik a steamet. PL shakes and fidget csak nyelvvalaszto kepernyot dob be, es minden egyes inditasnal nyelvet valt es kidob (angol-magyar-angol-magyar--...). Alapbol nem jonne be ilyesmi. Egy masik kozli hogy bizonyos funkciok csak online modban erhetoek el...otlet? Nagoyn idegesito minden alkalommal ugy inditani hogy betolt a win kilovom a steamet es ujrainditom..
szerk: joideje beta participant se vagyok emiatt, de nem oldotta meg a gondot.
-
PöCöKuk@c
tag
válasz
laceszgamer #87621 üzenetére
Gondoltam arra is, hogy hosszabb távon macera lenne a mentések ki-be rakosgatása. Majd valahogy csinálok erre a költözésre kedvet...ugye a módok...
Köszönöm.
-
csaba951
veterán
Shake Your Money Simulator 2016
Ismét egy hiánypótló mű avagy ilyet se láttunk még! -
PöCöKuk@c
tag
Sziasztok. Adott egy virágbolti Skyrim egy HDD- n, amelyet meg szeretnék tartani, de a GőzStore- ban vásároltat fel szeretném tenni egy SSD- re. Kaphatok- e banánt, egyéb ,,kitüntetést,, ez miatt?
-
zseko
veterán
válasz
#57919488 #87600 üzenetére
Én épp ezért csak a számomra értékes játékokat vettem meg
Persze így nincs hatszázezer játékom
, és azért csak becsúszott 1-2 a bundlik miatt, de azok nem sokat zavarnak.
Más, volt egy Wolfenstein rész a The New Order előtt, amiben különböző kristályokkal különböző képességeket lehetett szerezni. Ha jól emlékszem nem értékelték túl a tesztek, de nekem tetszett. Még 2010-ben adtam hozzá a kívánságlistámhoz, mert akkor nem tudtam megvenni, azóta kikerült a steamről
, meg lehet ezt még valahol szerezni? Sehol nem találtam hogy árulnák.
-
törölt tag
válasz
Assimilator #87601 üzenetére
Ahh, kezdetektol fogva nem erdekel. Szinten rengeteg idot felemeszt a dolog.
Magukra a jatekokra sincs mar annyi idom mint szeretnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest