Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Tudjátok mikor kezdődik a nagy nyári leárazás?

(#87800) CR2025
Köszi a kioktatást.ezek szerint töröljünk minden PH topikot, hiszen a google a barátom. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Dark souls 1-2 milyen leárazásokat szokott kapni? Ha valaki esetleg tudná...
Most végeztem ki a 3.részt,de szeretném az első 2 részt is kitolni mert teljesen beszippantott
-
eami
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nekem egyre jobban bejön. főleg mióta van rezgés emulálás is. kicsit furcsa elsőre mert máshogy nyekereg mint egy vibra motor, de határozottan érezhető már. nagyon jól konfigutálható. gyakorlatilag bármelyik gomb bármire.
-
John_Deere
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát azt mondanám Gamereknek nem ajánlom, ez inkább a casual kategóriában állja meg a helyét.
Igen, eléggé afféle hibrid kontroller lenne, szerintem akkor lehet a leginkább hasznos, ha az ember kitudja ismerni, hogy hogyan érdemes használni. Teljesítmény-priorra inkább gép elé ülök Én is és egér + mechabill... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
John_Deere
üzenetére
Néztem videókat, de nekem azokból az jött le, hogy kicsit összvér a dolog. Szóval eltávolodott a sima kontrollerektől, hogy közelebb kerüljön az egér+bill kombóhoz, amitől megrekedt a kettő közt és igazán semmire nem jó, amire az egyik v a másik az. Pl repülés/autózás alkalmával hiányzik a rendes analóg gáz/fék, kevés a 3mm a trigger-eknél, stb.
-
John_Deere
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A kontroller Nekem bejött. Nagyon sok mindenhez jó, még akár sima egér helyettesítéshez Windowsban (pl. böngészés).
Anyagát szokni kell, de érződik benne az elképzelés, mire tervezték más kontrollerrel ellentétben. Ugye itt a tapipadra gondolok.
Fps-ben is használható, deeeee az egér billentyűzet kombó mindig is jobb lesz multiban.
Még egy mmorpg-ben is jól teljesített(FF XIV).A linket sajnos nem tudom, milyen.
-
eami
Topikgazda
-
Robokutya
senior tag
Az okés
de az indin az a gondom hogy az a fiók amihez a steam fiókomat kapcsoltam valami ok folytán nem küldi a feloldó kulcsot a fiók hozzáféréséhez és így nem tudom lekapcsolni róla Az Indy supja meg kukába való mert ha jó helyre küldtem a problémám le se szarnak.
Ez meg egy jó ötlet lenne ha követhető lenne ez a dolog a steam oldalán is ne adj isten felügyelhető megoldásként.
Vagy a Steam Supját kéne zargatnom hogy van e lehetőség arra hogy a fiókom elérési útvonalát valami módon megváltoztatni hogy ezek a hozzákapcsolt oldalak elveszítsék a kapcsolatot.
Vagy ne adj isten az egyedi urlemet kéne megváltoztatnom hogy megszűnjön a kapcsolat ezekkel az oldalakkal? -
Robokutya
senior tag
Srácok kérdés
A steam oldalán valahol nyomon tudom követni hogy a fiókom milyen más kiszolgálóhoz volt van kapcsolódva
Pl le tudom választani a fiókomat az indi fiókomról? vagy azt csak az indin tudom megvalósítani? -
Lackki
őstag
válasz
Pangelus
üzenetére
Fura hogy ez meglep bárkit is (nem rád értem
)
Várható volt hogy visszakerül. Ahogy közeledünk a 3. rész megjelenéséhez, lehet még az 1 is visszajön.
Majd lesz trilogy pack, vagy collectors edition vagy ULTIMATE Pack kitudja.
Deadpool is moziba kerülés előtt visszajött. -
Pangelus
tag
Elérhető újra a Mafia II vagy csak nekem új? +minden kapott -80%
-
Franklin
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hát nem tudom, nem valami meggyőző ez a Witcher 3, hiába van kimaxolva. Minden nagyon színes, nem túl élethű. Vagy csak a felvétel miatt ilyen?
Skyrimban sokkal szebb és élethűbb modokat láttam.
-
törölt tag
-
mepet
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!

(#87736) genndy: új Doom, ez bizony felkerült a listámra. A Witcher széria nekem nem elég árkád.
(#87737) Anonymus23: ejnye, hogy a Crew pont Uplayes... Steamen gyűjtöm a játékokat, így még várok vele. Főleg, hogy nemsokára Steam Sale.
(#87739) sixpak: Mad Max: a grafika tényleg odaver, de ez az egyszínű látványvilág... Videók alapján nem fogott meg. (Vagy csak szimplán nem vagyok elég nagy fanja a filmnek
)(#87740) killer095: Uncharted 4: erről a szériáról még nem is hallottam, feltétlenül rálesek!
(#87745) NetTom: SW Battlefront: már töltöm is, nem is tudtam, hogy még léteznek "demók". Ha ez bejön, akkor lehet kivételt teszek és megveszem nem steamest.
-
Apone33
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi. Még jó hogy időben felnéztem ide, mert már csak 2 óra van vissza kb az akcióból.

-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ja ez volt nekem is a fejemben, plusz sajna csak egy fiókkal lehet összekötni, de azért ez se rossz kezdés.
-
-
Apone33
őstag
Ha ezt a verziót veszem meg The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass akkor a blood and wine is elérhető lesz?
-
-
ayo
veterán
ezt berakom ide is, elvégre 50% Steam

-
Pangelus
tag
SG-n nyert "RU" versiós Dead Island: goty -t tudom használni vagy van valamilyen korlátozás rajta

-
Próbáld ki a Battlefront-ot... jelenleg ez a csúcs grafikában.
Ingyen le tudod szedni és játszani vele pár órát (Originen).
Eléggé árkád lövölde is egyben.
-
Nála nézelődjél, nemrég találtam rá erre a csatornára,és pont tegnap rakott ki egy "Witcher 3 kimaxolva egy GTX1080-al" videót.
-
szami777
addikt
Szerintem pc-n a Witcher 3 a csúcs most, ha van gép, ami meghajtja, az álladat fogod keresni. Nem olyan elmélyült rpg, mint az első rész, átlag játékost is odaszegez.
Steamen épp akciós is, bőven megéri a pénzt, rengeteg időt el lehet vele ölni.
Crew-t nem ajánlom annyira, szerintem nem is olyan szép (ha tényleg odaba@ós grafikát keresel), illetve az optimalizálsa se a legjobb. -
-
genndy
addikt
Régen vehettél játékot, az új játékok ára már tipikusan nem 10e, hanem inkább 12-15e körül van. GTA V népszerű, ezért még mindig drága. Pláne a Steames verzió. Aprón lehet hogy még van olcsóbb Rockstaros kupon.
Crew - úgy tudom, ez nemrég volt Humble Bundlin, kellene lennie belőle olcsó daraboknak.
Leginkább mostanában várhatók olyan játékok, amik kimondottan az új konzolgenerációra készülnek, emiatt az erős PC-ket is megdolgoztatják -> újak, drágák.A kérésedre legjobb jelölt, leszámítva az árát: az új Doom. Witcher 3 még szóba jöhet, mert nagyon szép és gépigényes, ott a GOGos verzió olcsóbb valamivel, bár most éppen Steamen is akciós még ma 19:00-ig.
-
mepet
addikt
Vásároltam egy új PC-t. Lényegében egy erőmű.
Igazából csak a cségóval és a civilization v-el szoktam játszani, most kipróbálnék valami olyan steames játékot, aminek a grafikája tényleg odab?sz és megdolgoztatná a csúcspécét.Két játékot szemeltem ki, azonban teljesen elbizonytalanodtam, mert az áruk kb. a duplája, mint amennyire számítottam. Gyakorlatilag, mintha elfelejtették volna az árusok (köztük a steam store), hogy telik az idő, és lényegében a steames verzió új áron van (10ezer Ft?!?!?!):
-GTA V (az összes korábi részt végigjátszottam)
-Crew (a TDU2-t imádtam, az autóversenyzésnek billentyűzettel szerintem csak és kizárólag ebben a masszívan multiplayer formában van értelme)Rossz helyen kerestem az akciós árakat, vagy tényleg ilyen irreálisak?
Tudtok valamilyen másik játékot ajánlani, ami megfizethető és csúcs grafikája van? Ami fontos, hogy aránylag árkád legyen, nincs sem időm, sem idegrendszerem napokig tanulni valaminek az irányítását. -
SP4C3
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
10Mbps/1Mbps - Ezzel az ADSL standardal te nem fogsz streamelni, de még youtube nagy felbontású videókat sem tudsz kényelmesen nézni, ahhoz azért kicsit több kell...
djculture Meb@xtam volna a szájukat az is biztos.

-
-
válasz
sixpak
üzenetére
Szerintem ez a Steam-et nem érdekli... mert egyéni szocproblem mennyi idő alatt töltöd le, vagy hol veszed meg.

Viszont 10M lehet streamelni már, lehet multizni... lehet videókat nézni stb.
Meg azért tudjuk azt is a datacentereiket nem ez alapján méretezik, hisz maxon tud szinte mindenki tölteni tőlük... tehát ez nem gond az ő oldalukon.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azért nem mindegy, hogy a pay now gomb megnyomása után 1 órával már játszol vagy csak másnap.

-
-
nonsen5e
veterán
Kicsit már lehetne modernizálni ezt a survey-t, 2001-ben talán még meg is állta volna a helyét ez az opciófelhozatal.

-
tomsolo
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
lál
-
Franklin
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Állítsd csak be a dátumot 1970.01.01-re, mindjárt nem lesz olyan atomstabil...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ne állítsd)
-
-
maross
nagyúr
válasz
John_Deere
üzenetére
nalam siman mukodik w10 alatt
-
John_Deere
tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Van egy sejtésem...valamit kitalálok.
-
laceszgamer
addikt
válasz
John_Deere
üzenetére
Csak elég nehéz működésre bírni újabb oprendszereken.
-
kemotox
addikt
válasz
John_Deere
üzenetére
Pont akartam írni, hogy azt vigyétek, mert fantasztikus játék. Nekem megvan még a Gamestaros melléklet, meg Steamen is. Egyik gyerekkori kedvenc

-
Érdekel valakit?

-
genndy
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Nem lesz belőle baj, csak a felhő miatt nézi a képeket. A neve legyen ugyanaz, különben elkezd felhőből szinkronizálgatni.
Be lehet tenni tök új képeket is, csak az amiatt macerásabb, hogy a kapcsolódó szinkronfájlt is meg kell dolgozni Notepaddal, hogy észrevegye hogy van ott valami. -
Hi.
Az mennyire gáz, ha egy vagy több játéknál a screenshot mappában lévő képeket kicsit megdolgozom Lightroom-mal, majd a retusált képeket rakom vissza az eredetik helyére és azt töltöm fel, lehet ebből valami gáz? -
válasz
tomsolo
üzenetére
Van ahol, ha eleget forgalmazol vele, akkor ingyen van.

Pl OTP 600k fölött.De ez már megint nagyon off.

-
válasz
üzenetére
Csinálsz egy PayPal fiókot ráregeled bármelyik kártyát és szépen megadod a steam-en a PayPal fiókot nem egy bonyolult dolog. 5 évvel ezelőtt megcsináltam és ennyi. Még jobb is igy amúgy, van benne egy plusz védelem. Ha ellopják a steam fiókot addig míg visszaszerzed letudod tiltani a bankhoz való telefonálás nélkül a szrakodást.
-
válasz
üzenetére
Nem tudom mire jó az a visa mikor 5 éve vásárolok az évi 2500forintba kerülő maestroval az originen a steam-en a gamersgate a gmg-n a google play-en és még sorolhatnám. Akkor vezették be hogy a legcsóróbb bank kártyán is kötelező a cvc kód. A google play-en direkt bevan regelve a többinél PayPalon keresztül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Nem semmi kezdeményezés... le a kalappal előttük.