Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Ez tényleg így van. Anno 2013-ban hogy vártam, hogy a Skyrim Legendary Edition legyen flash sale-ben. Jeez, 9 éve. Vagy ugyan ez a Far Cry 3-al 2014-ben. 5-6 € volt az akkor 1 éves játék. A flash sale-ek nézegetése mellett, volt hangulata is. A legutolsó szerintem hangulatos nyári vásár 15-ben volt. Azóta érdektelen az egész. Már a küllemre sem adnak.
-
bepken
veterán
talán 10 dolléronként dob 1 db kártyát, de nem vagyok benne biztos. biztos amúgy, hogy mindegyik nap végigpörgetted a cuccost?
a kitűző maga nekem sem tetszik, meg a dobott tárgyak közül is talán 1-2, ami elmegy....ez teljesen szujektív viszont
ettől függetlenül látod, hogy a többség igényli, gyakorlatilag bármilyen kitűző szerzési lehetőséget kihasznál a közösség egy igen jelentős része. ez a gyűjtögetősdi kizárólag a steam-en van, szerintem ezért nem is fognak leállni vele soha.
-
wjbhbdux
veterán
Én nem hiszem hogy a Steam appot frissítették volna az utóbbi 3 évben ami miatt nem menne régi rendszereken, valami más baja lehet. ha 6 éves annak sem árt egy format néha mint a Windowsnak.
A google authenticator már 1 gombnyomással költöztethető másik androidra, nézd meg a menüjét.
SMS backup újabb androidon már automatikus de appstoreban biztos találsz rá megfelelő appot.
-
Gabesz87
veterán
Nagyon szépen köszönöm! Betettem kívánságlistára ezek nagy részét, és ha jó áron lesz, majd beszerezzük. Red Dead neki nem való, az túl komlex. Ő csak ezeket a "megyek előre, és lövök mindenkire" dolgokat kedveli, különben elakad. Ahogy mondtad is, az újabb COD-ok is épp ezért esnek már ki, mert túl sci-fi. Beleestem én is abba a hibába tavaly, hogy megvettem valamelyik újabbat, már nem tudom mi a neve, és lesújtva tapasztaltam, hogy nincs is Single Player módja
Nem voltam elég tájékozott.
-
DrTechnoid
őstag
-
-
Shadowguard
senior tag
Nem is akarok belegondolni, hogy akkor én mennyit költöttem steamen
200k+ pontom van... És a többi boltról nem is beszéltem...
Mentségemre szóljon, hogy nem olyan régen hagytam ott a warezt és igyekszem amennyire lehet teljesen "kifehéríteni" a gyűjteményt. Meg a hörcsög is folyton tépi a rácsokat -
bepken
veterán
-
-
-
MrTwister
őstag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
edgR
őstag
További kérdések is felmerülnek ezzel kapcsolatban:
1. Hol realizálódik a "profit", ha pénzértéke nincs, hiszen a Steam Marketről (elvileg) nem lehet kiutalni, csak egy feneketlen kútba önteni a pénzt?
2. Ezen kívül, ha lehetne, vagy kellene is adózni, az eladásaidból előbb levonhatnád a költségeidet (mert felteszem nincs senki, aki kizárólag csak elad, ha előtte nem vásárolt...), majd a különbözet után kell(ene) adózni. Itt pedig megint belép a képbe az 1. pont. -
Piftuka
veterán
Talán mert arra számítanak, hogy mindegyik napon játszol ténylegesen az egyik ajánlott játékkal legalább.
Én pl. fentebb ezért kérdeztem, hogy szükséges-e mind a három minden nap, mert az sok volna.
De nosztalgikus érzéseket keltett, hogy az egyik sorban az első három Steam játékomat ajánlja. Pusztán csak emiatt játsszom majd megint kicsit a legelsővel. -
-
-
Segal
veterán
Piacról is fillérekért beszerezhetőek a hiányzó kártyák mert már az első nap a béka segge alá esik az értékük...
Én minden évben ilyenkor szoktam 3-4 új barátot begyűjteni amikor kiírom ide hogy cserélgetném a kártyákat, meg vannak a jelenlegi stabil cserepartnereim is, meg azok akiknek édesmindegy hogy mit kap mert magasról lesz*rja a szintjét de szívesen segít a fejlődésemben -
Jinxb1rd
addikt
Oké, hogy pár cent de 1 szintlépéshez kell 5x5 kártya előnyös esetben, azaz 0,75 Euró egy szint (később már 1 Euró lesz, aztán mégtöbb). Én is 48-as szint körül vagyok, elmegyek 50-ig, de nem érdemes ezzel ennyit pöcsölni, nem ad nagyon semmit. Ha 60-ig akarnék elmenni, az 3000 Ft és mit kapok cserébe?
-
DrTechnoid
őstag
Én 337-es szintű vagyok, és mostanában nem kapok már hetente se. Úgy tűnik hogy nagyban függ attól is hogy milyen mértékű a kitűzőgyártási kedv világszerte, de valami megváltozott ugyanis régebben minden héten többet érkezett, mostmeg alig-alig. Egyik nap a nyáron rászántam magam mert volt időm és kedvem,és az összes évek alatt felhalmozódott pack-ot kitettem piacra, amivel több mint 60 eur jött össze pár nap alatt . Úgy hogy a steaminventory helper a kívánt ár alatt 1 centtel rakta piacra összejött ez a csinos összeg.
-
Apollyon
Korrektor
Azért a Valve-nak mocskos sok raklap pénze van már a steam-ből, és ugye hardvert is árulnak.
Epicgames kliens botrányos a steamhez képest. Meg a steam szinte komplett ökoszisztémát épít a játékod köré (fórum, workshop stb.).Persze én szurkolok az epic-nek, de azon kívül, hogy egy game launcher, vállalhatatlan.
Egyelőre annyiról van szó, hogy epic games is akar egy szeletet a valve tortából. De máshogy nem tudnak usereket átcsábítani, csak erősebb ingyenes címekkel.
Valve meg megteheti, hogy gagyi játékokat adjon, mert már annyira nagyra nőtt, meg kb. mindegy már.A régebbi steam sale-eken (summer sale, winter sale stb.) azért voltak klassz ingyenes dolgok. Pl. karácsonykor ingyen left 4 dead 2 és barátai, meg ilyen feladatokat kellett csinálni, és kaptál ingyen játékot meg egyebeket.
Ilyen már sajnos ezer éve volt, sehol sincs már mindez. De akkortájt kb. ottvolt a steam népszerűségben mint most az epic (az most mindegy hogy mennyire volt akkor fejlett).
Ma meg már ott vagyunk, hogy átlag napi 20 millióan vannak bejelentkezve steamen. Szal kb. leszarják már az ingyen játék akciókat (persze most is van, de az inkább játékdeveloper kérdés).Szal meglátjuk mi lesz, de epic nem tud annyi ingyen játékot adni, hogy veszélyeztesse a steamet, vagy egyáltalán valami versenyt generáljon.
-
De4d
őstag
Pont ez a bajom nekem is, mindig várom a "csodát" hogy na majd most. De a legtöbb tényleg mindig évek óta ugyanazt az akciót kapja. Kb az első adandó alkalommal ugyan úgy érdemes megvenni, mert kb nem fog az alá esni, de persze amíg annyira nem kell, és van még bőven a listán parkolópályán cucc, addig minek is venné meg az ember, főleg hogy úgyis lesz még olcsóbb elv alapon, de valahogy sose. A fallout 4 gotyot nézem már 2 éve de mindig ugyanannyi, még mindig van félretéve játék, de azért ha kapna egy igazán jó akciót akkor arra beruháznék már.
-
ugforma
tag
”Thank you for the provided information. We have redirected your request to our refund manager, please expect to receive an update to the email associated with your payment within two business days.
Thank you for your patience.”Xsolla tegnapi válasza. Na most már elvileg jól haladok
-
-
bepken
veterán
45 euróért kapsz 5k zsetont, ami 4,5 eurós kedvezmény a következő vásárlásból (ergó 10% kedvezmény)
az Epic egy fellendülőben lévő, de még bőven gyerekcipőben totyogó bolt (???), tehát nyilván olyan dolgokat is meg kell tennie, be kell vállalnia (khmm...azért olyanokat szerencsére nem...
), amin a Steam már sok sok éve túl van.
a Steam már nagyon régóta nem arról szól, hogy olcsó tudsz náluk vásárolni....ellenben én zsinórban szerzem be nálunk teljesen ingyen a (na jó...pér éves) triplaÁ címeket kártyapénzből. ami, lássuk be, azért nem olyan rossz
arról eddig én se tudtam, hogy már büntetik a kártyapénzből vett giftekkel való bizniszelést, de...én egyébként ezt is simán meg tudom érteni, teljesen jogos dolognak tartom, ha egy cég nem engedi, hogy elfollyon a pénz a kezei közül. a nyerészkedést meg szintén köztudott, hogy sosem csipázták.
szóval lényeg: lehet, hogy nem olcsó, lehet, hogy egyre szarabb....de nem fogsz tudni jobb alternatívát mondani
-
rinsz
tag
Igen sajnos kaptam egy végleges kitiltást, most írtam a PUBG supportnak hátha lesz valami. Igen volt rajta guard, sajnos azonnal leszedett róla mindent guard, telószám,email címet megváltoztatta. Remélem feloldják a bant mert életemben nem csaltam egy játékban sem.
Úgy tudta ellopni hogy hülye voltam és rányomtam egy linkre. -
-
-
Lackki
őstag
hasonlóan érzek... de steam tageknél is ott van
Popular user-defined tags for this product: Walking Simulator Story Rich Open World -
törölt tag
Nem kötök semmit semmihez. Érdemes pár pc-s facebook csoporthoz csatlakozni. Hát az agyam néha eldobom milyen emberek vannak és próbálják maguk megoldani a pc-s issue-kat.
Én arra akartam kilukadni, hogy ha nálam szar valami, akkor a szoftver fos, minden fos. Hogy lehet, hogy másnál jó? Tuti szar a szoftver.
Magamból indulok ki igen. Intel/Nvidia. És nincs semmi szar a gépemen csak ami kell. Érdekes nálam nincsenek szoftver bajok. Nem csak a steam-el.Csak nekem olyanok ne szórják az igét, akik win10-re még mindig vírusirtót telepítenek. Meg gép optimalizálót. CCleanert meg ilyenekt.
Kiszálltam.... Over and Out. OFF off
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OpenMediaVault
- Apple MacBook
- Exkluzív órák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest