Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Fallout Collection -66% 6,80 euro
-
po1son
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem lehet.
-
lordjancso
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy már létező The Secret World accountot össze lehet-e kötni a Steam-mel?
-
pylon
tag
A nuuvem-en találtam még egy akciót!

Hitman: Absolution
berakod a kosárba és a szövegdobozba beírod: SICARIO47
így 50 R$ lesz ami kb. 5200 forintbár szerintem a karácsonyi Steam leárazásban lesz még olcsóbban is
-
Nem a legjobb része a sorozatnak, de olcsó plusz egy sor:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Call of Juarez: The Cartel - 1.99 GBP
Minden vásárlás után 5% jutalékot kapok blue coinban, szóval ha megveszitek húszan (vagy valaki vesz húsz példányt), akkor nekem ingyen lesz. Gondoljátok meg, én is szenvedhetek miközben ezzel játszom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Így viszont már nagy kő esett le a szívemről:
Of course, for those of you who already bought and paid for the digital version of the game before the license for the songs expired will still have access to the complete soundtrack and all of the songs listed above
(#35788) Tomy Yayo: viszont a kivett zeneszámok a 80-as évek meghatározó számai közé tartoznak, és azok nélkül már nem ugyanaz.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble Bundle 4 for Android -hoz utólag hozzácsapták a Waking Mars steam kulcsát!
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem tudom volt-e már, de a Vice City visszakerült a Store-ba: [link]
A complete pack viszont sajnos nem került be újra
Bár a remény hal meg utoljára, hátha a karácsonyi sale-re újra lesz.De akinek korábbról volt inventoryjában complete pack, annak most újra bekerült a VC is a pakkba, tehát újra teljes. Ha már itt tartunk, ha valakinek van egy eladó/cserélhető pakkja, keressen meg privátban!

-
Niczo
senior tag
Most nézem, tegnapelőtt lettem 7 éves steamen

Jó ég, ilyen rég vettem meg a Half Life 2 Collectors Edition-t. Hát nem bántam meg semmilyen szempontból
-
SenorGrande
senior tag
válasz
albert8
üzenetére
Tavaly decemberben vásárolgattam RaceRoom-on, már akkor is rajta volt a hivatalos retail listán.
Nagyon nem googliztam, de itt egy kérdésre az utolsó válasz - idén februári - idézi a retail listát, és azon is rajta van.
-
albert8
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem hiszem, mert nekem megvan dobozosan és nincs beregisztrálva. Úgy emlékszem eddig csak a race07-et lehetett.
-
pylon
tag
és Red Orchestra 2 ingyenes hétvége is van
új megjelenések:
Waking Mars
GTR 2 FIA GT Racing Game
Party of Sin lol
mondjuk ez az utolsó jól néz kiA Grotesque Tactics-hoz van demó csak nincs fent a Steamen.
angol nyelven is tud csak át kell írni egy config fájlt -
csaba951
veterán
Napi akcióban: Grotesque Tactics 1 and 2 Pack; -75%; 2,49 €
RPG paródia két részben.GTR 2 FIA GT Racing Game, 8,99 €
Már ez is megvásárolható Steam-en. Nagyon korrekt autoverseny (szimulátor!) még 2006-ból. Reméljük lesz még olcsóbb is. Vagy akinek megvan a dobozos változat, az mostantól tudja Steamen is aktiválni (kötőjeleket nem kell beírni!).Crusader Kings II kapott 3 új dlc-t:
* Russian Portraits
* Russian Unit Pack
* Songs of the RusEz a "régi" időkben még csak 1 dlc lett volna. Most viszont feltalálta a Paradox a 3 részre darabolt dlc-t. Ügyes!

-
genndy
addikt
Eddig 9-szer.
Steam Sales - Crysis 2 -
pylon
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
igen az előbb lett megváltoztatva és már nem akciós a BoT Limited Edition

amúgy szintén akciós a Air Conflicts: Pacific Carriers és a Call of Juarez: The Cartel is
mindkettő steames -
pylon
tag
HOLY SH**!

BLADES OF TIME
kb. 1050 forint még 9 óráig és igen steamesayo igen én is ezt éreztem a Ravaged beta tesztelés alatt
oké nagy pálya, járművek, classok de ez ma már kevés
és nekem is elegem van n+1 modern generic warfare FPS-ből -
BigBlue69
őstag
Teamfortress.hu-ról pár lényeges info Markethez:
"Fontosabb tudnivalók a Piactér GY.I.K. oldalról
A Store-ban vásárolt tárgyakat három nap elteltével lehet csak áruba bocsájtani;
A tárgyakat a Steam Community Market honlapján vagy az Inventory-ban lehet piacra dobni;
(szerk. megj.: az inventory-ban az adott tárgyra kell kattintani és a leírása alatt a zöld "Sell" gombra kell kattintani)
Jelenleg korlátozott típusú tárgyakat lehet adni-venni. Később a lista bővülni fog.
Az áruba bocsájtható tárgyak "Marketable" címkével (tag) is jelölve vannak;
A megvásárolt tárgyak nem válthatóak vissza, pénzvisszafizetés nem kérhető!
A lezárult vásárlások nem visszafordíthatóak;
Csak azok a Steam tagok vehetnek részt a Piac életében, akik az elmúlt 30 nap és 1 év között vásároltak a Steam-en és legalább 15 napja be van kapcsolva a Steam Guard;
A Steam tranzakciós díjat számol fel az vásárlások után (vagyis a vevő fizeti nem az eladó), mely 5% (minimum 0,01$) a béta során, viszont a későbbiekben ez emelkedni fog;
A Steam Wallet 200$-os limittel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem tudsz eladni semmit ha ennyi összeg van a számládon, vagy ha az eladni kívánt tárgyak értéke meghaladná ezt az összeget (a számlán lévő összeg minden estben beleszámolódik);
Az eladások 200 darabszámban vannak limitálva per naptári év;
Naprakész árfolyamon számolja a rendszer a listaárakat, ugyanis van, akinek dollár a valutája és van, akinek euro, ez esetben mindenkinek a saját valutája szerinti ár fog megjelenni az aznapi árfolyam szerint;
" -
ayo
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
remelem 2013ban elfelejtik a multiplayerre alapulo jatekok nagyban nyomatasat.10bol 1 ami bejott kb.
amugy en nagyon elvagyok single jatekokkal is es neha jobban orulok hogy van vege es nem a 15. prestiget kell meg vegigtolni

ilyen hogy ravaged pl mar a beta 5percebol ereztem hogy ez bukta lesz vagy a jurassicparkos primal carnage ami kb 10 eve lehetett volna nagyslager
nem ertem ezeket, nem kell annyi sok esz hogy valaki belokje nekik hogy he haver ez buko lesz... esetleg egy single bar a dinosbol sztem semmi se kene 
-
Ilsyde
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
War of the Roses, pfuj

Igaz, egész jól tartja magát ahhoz képest hogy az emberek 90%-a codblopsszal meg a CS/TF2/BF trióval játszik. -
BigBlue69
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Jézus mennyi Dota 2 player.. : O
-
Mardel
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez nagyon nagy. [link]
-
cskamacska
addikt
válasz
Ilsyde
üzenetére
Nem kevered véletlen a War of the Roses-el?
Sok indie fejlesztő össze tenné a kacsóit a 2600 fő egyidejű játékos láttán(ami akciókor befigyelhet 5000 fölé is).
A Chivalry konkrétan az őszi multi only indie megjelenések legerősebbike, és a régebbi nagyobb nevekhez képest is jól tartja magát.
Hozzá képest az olyanok, mint a Primal Carnage, a War of the Roses, vagy a Ravaged az erős béka feneke kategória.
És ha már itt tartunk, a Natural Selection II is egész jól tartja magát 1600 játékossal, ahhoz képest hogy tavaly a Nuclear Dawn mekkorát bukott.
-
törölt tag
válasz
bager13
üzenetére
Nálam a COH, a COH OF, a CTOV, és a Metro 2033 az érintett.
A játékon belül tudom csak megnézni, mert:
A Company of Heroes alapjáték volt az első játék amit Steamen vettem, a COHOF-ot dobozosan vettem meg, majd egyszer Steamen is,akkor a játékon belül kicseréltem az új kulcsra, a ToV-ot viszont GameStopról vettem. Metro 2033-at meg Stemről, de ahhoz meg nem néztem mi volt eredeti kulcsa.
Viszont nekem is így derengett, hogy az új vész el. Ami egyáltalán nem gond, mert legalább nem kell akkor COH-on belül kulcsot cserélni.
-
pylon
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
b@kker éppen nem lett meg

beraktam a kosárba és még az akciós ár volt rajta de nem fogadott el semmilyen kupont és nem lehetett továbblépni semmajd legközelebb

(#35731) alratar nálam nincs HL2 vagy más új Valve game
csak egy HL1 pakk amit nyáron vettem (azon kivül nem volt más Valve játékom eddig) -
olly
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi az infót!
)
Működött az aktiválás, mind a GT Legends és a GTR 2 esetében is!
-
Ilsyde
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Meggondolandó, jókat olvastam róla. Kár hogy kevesen játsszák.
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Percekkel azelőtt, hogy befejeződött volna. Népek meg lesnek, hogy nem kapnak olcsó betmenőt.

Mai napi GMG akcijó: Chivalry: Medieval Warfare 9,59€
Utóbbi idők legélvezetesebb középkori kaszabolós multi játéka!

fiókonként egyszer használatos -35% WINTR-SRVEY-42012 kóddal 6,34€
akárhányszor használható -25% GMG25-CZPYL-D5MQ6 kóddal 7,2€
(mindkét kód holnap lejár!) -
Youri
veterán
Batman AC GOTY 7,5€ GMG-n, és Steam kulcsot ad. Kóddal olcsóbb
-
cashback
őstag
válasz
alratar
üzenetére
Nekem megvolt a Portal (Portal - Complimentary (Opt In)), így nem tudom.
HL2-ből is van két fajta... (ATI Half-Life 2: Deathmatch / Half-Life 2: Lost Coast Promo)Viszont nekem hasonló a dolog a Guns of Icarus Online-val. Bár nálam a fiók részletekben benne van, mint Dobozos példány, de letölteni nem lehet. Játék listámban nincs. Steam áruházban nem jelzi hogy meglenne... megvehetem ha akarom.
Amivel aktiváltam kulcs, újra próbáltam és azt írja már megvan ez a játék nekem. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Stem linux bétában résztvevők mind kaptak!
És, ha jól tudom, egy HL2-őt is kiutaltak nekimk! -
válasz
Speeedfire
üzenetére
és Telepítés van a játéknál ? , mert nálam is volt már olyan, hogy berakott valamit, ami meg se volt, csak a Telepítés gomb helyén Vásárlás gomb virított.
Youri: már nem tudom mi volt az
-
pylon
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nálam is ez történt és nálam sincs az "account details" (vagy "fiók részletei") alatt Portal
-
Speeedfire
félisten
válasz
cashback
üzenetére
Nem látok ott portal-t.

Csak a játékok mappa alatt van. -
cashback
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Steam -> jobb felső sarok, neved -> fiók részletei -> megkeresed hogy van-e Portal és milyen állapotban.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Valaki?
Most valami ingyenes hét van vagy mi? Esetleg honnan tudhatom meg, hogy honnan van meg?
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
maross
üzenetére
A Last Light tuti kijön, nagyon ígéretes darab.

-
maross
nagyúr
Csak a metrot ne kaszaljak el..nem hiszem el hogy ez a fejlesztogarda egy erosebb iranyitas alatt nem kepes profitot termelni. Azt is jo lenne tudni, hany szazalekban van kesz...
-
sagem
addikt
Nyilván sokan várták, illetve remélték, különben nem lenne tele a net (külföldön is) ilyen hülyeségekkel, hogy ez ennyit meg annyit számít. Az hogy nem nullázta ki az evidens, de kb. nem is számít egy végkiárusítás (a megugrott részvényárak így is a béka feneke alatt vannak + épeszű ember nem vásárol egy köztudottan csődközeli cég részvényeiből "megugrott" áron ugye
)..
-
sagem
addikt
válasz
maross
üzenetére
Igen, erről már korábban is volt szó (itt is). Egyrészt a teljes bevételből nem tudni, hogy mennyit kap a THQ, mert mindenki úgy osztotta el a befizetését, ahogy akarta, másrészt ha kap is az 5millióból (ennyi lett a vége) mondjuk 3-at, akkor is marad 100+ millió adósságuk, harmadrészt, rendben, hogy a részvényeik ára megugrott, de egy kvázi csődbe ment cég esetében ez kb. annyit tesz, mint a halottnak a csók..

Várjuk meg a hivatalos közleményt, de én továbbra is azt mondom, hogy -sajnos- beleállnak a földbe, gyakorlatilag most mindent kiárusítottak.
-
törölt tag
Utolsó pillanatban: A THQ Humble Bundle egyelőre megmentette a kiadót
Picit bevásároltam

Végre meglehet választani hova települjön.
A tartalom első fele
A Company of Heroes, illetve a COH Opposing Front nekem már évek óta megvannak Steamen, ilyenkor most mitörténik a régi kulcsot lecseréli, és az elvész, vagy az új kulcs veszett el?
A Metro 2033 is megvan már vagy 2 éve

Régen pl ha valakinek volt mondjuk HL2- je az Orange Box-ot meg megvette, akkor az első elveszett.
Most is így van? -
Allien
veterán
Akkor inkább csendben maradok...

-
Elég volt a proxyval való visszaélésből!
-
Speeedfire
félisten
Egyszercsak megjelent a portal 1 a cuccaim között. Ez valami bug/feature? Vagy most mi van?

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár a remény hal meg utoljára, hátha a karácsonyi sale-re újra lesz.

eami