Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Aki a 80-90%-os akciókat keresi.. Nézzen fel Steamgiftre..
Amiből sokat ajánlottak fel.. Az-az! 
-
válasz
cashback
üzenetére
Lesz belőle fps is jövőre.
Sőt be is lehet kerülni a játékba:
Ha rajongóként be akarsz kerülni a játékba, nézd szorgosan az AMC sorozatát december 2-ig, látogass el a hivatalos oldalra és pályázz - elvégre minden héten új nyertest sorsolnak. A szerencsések arcát felhasználják, s kidolgozott háttértörténetű NPC-ként bekerülnek a The Walking Dead: Survival Instinctbe.
A játék 2013 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. -
bul07
nagyúr
Szerintetek a Orcs Must Die! sorozat fog 50%-nál jobb leárazást kapni
-
Agyzuzo
addikt
Ahhh, ez a Walking Dead... Már most várom a 2. évadot.

Vegye meg és nyomassa, aki még nem tette volna.
Én asszem adok neki még egy végigjátszást, mert ezt kissé elbarmoltam. 
-
Zamery
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha végzel vele szólhatnál, megvettem közben!

-
-
Niczo
senior tag
The Witcher első része 1,99€

Akinek nincs meg, ennyiért nem tétel
-
Zamery
senior tag
Ez a Deep Black: Reloaded tényleg ilyen rossz játék? Akcióban most csak 6,29€!
-
na micsoda akcijjók vannak

-
törölt tag
www.steamprices.com csak így külön oldalon lehet megnézni a leárazásokat vagy Steam-en belül is van valami sorba rakási lehetőség (leárazás szerint)? Zeno Clash 0,99 Euro

-
-
Hunork
veterán
Üdv!
Tölt le valaki esetleg most? Mert nálam még ilyen botrányos soha nem volt...percekig 0 a sebesség, aztán jön a régi modemes, jó esetben ADSL sebesség...de sehol a jó kis 20/10-es gyorsaság...

A PH-n kívül más nem is megy most...laza esti programok...

-
Lewzke
őstag

Én ezt a játékot szeretném. Kérem feltüntetni az árát! -
wwenigma
Jómunkásember
Planetside2 ottfigyel steamen, akkor most kell vagy nemkell prozíbenszatajnc reg?

-
chatran
őstag
Hiba volt megvenni Amazonról a Jewel of the Nile DLC-t.
Remélem ez marad a legnagyobb buktám a Steam-en. 
-
DeFranco
nagyúr
qube valakinek nincs meg, és szereti a portal szerű játékokat, az vegye meg mindenképp... igazán jó móka

-
danih
veterán
Na, már meg is cuppantották az XCOM-ot egy -33%-al, kircsi

Walkingra már volt 66% is, nem hinném hogy flash dealre ha visszakerül, nagyobb kedvezmény lenne... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
warcat
üzenetére
Azért nincsenek, mert a "főoldaliak" le fognak járni. Ami azt jelenti, hogy mondjuk a Walking Dead most kapott -50%-ot, de holnap valószínűleg már vagy teliáras, vagy -25%-os lesz. A kívánságlistádon lévő játékok pedig mondjuk most kaptak -50%-ot, de lehet hogy 2 nap múlva "napiban" lesz -75%-os árral. Tehát azokat, amiket ígyis, úgy is megveszel, célszerű az utolsó napra halasztani, hátha lesz még nagyobb akcióban.
-
warcat
veterán
Érdekes, a wishlisten levő játékaim mindegyike -25%-50%-al vannak leárazva, ez a sale 'mellékhatása'?

Persze lehet csak nekem furcsa /nincsenek főoldali akcióban/. -
AkosAkos
aktív tag
[Őszi Steam akció!!! ]
És nem csak azok a játékok akciósak amik ki vannak emelve,azokon kívül még rengeteg,érdemes körülnézni!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
horvathd
üzenetére
Én a 2012 és 2013-al játszottam.
Játéktechnikailag 1 újdonság lett a 2013-ban, hogy lehet benne manuálisan is földet forgatni, ezen felül nem sokat fejlődött a játék, DE: minden deck, kihívás és ellenfél más, és a normál játékmódon kívüli extra játék mód is más. A 2012-ben meg nem mondom mi volt a neve, de ott 1 vs 3 van, ahol az 1 folyamatosan tápolva van, a 2013-ban meg FFA vagy 2 vs 2, és véletlenszerű "hatáskártyák" vannak. Egyik sem jobb a másiknál, mindkettő nagyon f@sza.
-
Niczo
senior tag
Csak szólok hogy a még élő kuponok működnek a kedvezményes árral együtt is

75%-os akció van a Bang Bang Racingon és a SkyDriften is!
(a magyar vonatkozásuk miatt emelem ki őket elsősorban, ennyiért tán bevállalhatók
) -
maross
nagyúr
nabazd, ket napja vettem meg a kratert, erre mar olcsobb...igazi trader idozites

-
horvathd
aktív tag
Szerintetek megéri megvenni a Magic: The Gathering DotP 2013 mellé a korábbi változatokat, vagy mindegyik rész szinte ugyanaz?
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ej, nem kaptunk csudajó Autumn Sale jelvényt

-
érdekes, hogy Gabe mennyire fikázza win8at (amivel egyet tudok érteni), erre ennek a sale-nek mennyire metro /modern ui/ stílusú kinézete van...
-
sith7
félisten
na ... ki milyen game - t vesz meg, amivel aztán 10 percnél többet sose fog játszani ... ?

-
TazLeacher
nagyúr
Na, első napi eresztés = 0. Talán Magic DLC-k..de azok meg most voltak akcióban...

Nálam minden normális volt.
-
Ótum szél!!!
(épp csak a leárazások nem jelennek még meg
) -
Wolverine
félisten
-
Lewzke
őstag
2x Dota2 cserélnék Skirym+Wangard DLC-re, akarom mondani ingyen vihető.

-
Free to play jók amúgy csak van pár hulladék. Legelőször a bf4free bétábanis volt olyan hogy egy szál késsel rohangáltunk a fizetősök meg dragunovval lövöldöztek. Volt esélyünk nagyon nagy

-
Źşë'
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
írtam a hibát
valamiféle ^permission... ami ha nem tévedek valamiféle hozzáférést/engedélyt jelet.. ezen csodálkoztam egy f2p játéknál... ^^' - ezek után voltam arra kíváncsi hátha tud erről valaki valamit, ha egy ingyenesen játszható program ezzel indul ^^' - és lám páran tudták..(#34126) warcat lassan már tél lesz, ez az őszi vásár nem tudom honnan jött, és ha lesz is akkor miért pont ilyenkor, lassan itt a Santa, legalábbis nekünk!
-
warcat
veterán
Ma jár le a Grimrock -50% kuponom,ez is biztos az őszi vásár jele!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de mindjárt kiderül
Szerk.: Vajon van esély szerintetek már Sid Meier's Civilization V - Gods and Kings -75% os akcióra? május-június körül jelent meg, úgy 7,5 euró lenne, gmg-n kuponnal most csak kicsit drágább.
-
-
olly
aktív tag
Valaki kapott race room beta kulcsot a simbintől?
-
sith7
félisten
2 db dota 2 ingyen átadó, írj pm - et, ha érdekel
-
genndy
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Egész pontosan a konvertáláskor újraellenőrizte a fájlokat, és azokat töltötte le újra, amit a magyarítás módosított (és ezzel persze elrontotta a magyarítást).
Ha egy játéknál úgy kapcsolódott ki az automatikus frissítés, hogy nem te csináltad, akkor a játék következő indításakor konvertálni akar (saját tapasztalat). Egyébként ez mostanában kezdődött, nekem is már jópár játékomat átkonvertálta. Fontos tudni, hogy ez a játék fájlait nem módosítja! (csak ugye össze van kötve a tartalomellenőrzéssel, és az meg igen) Tehát: ha van egy módosítatlan játékod, az semmit nem fog változni. Ha van játékod, amiben plusz tartalom van (pl. Skyrim, textúrapakkok) az sem. Ha van olyan, amire olyan mod (mondjuk magyarítás) van felrakva, ami bántotta az eredeti fájlokat, akkor az eredeti fájlokat visszaállítja.
A frissítés letiltásával szerintem csak egy ideig úszod meg, valamikor konvertálni fog. -
-
-
chatran
őstag
"Steam needs to convert the game content for ... to a new more efficient format." Már többször kaptam ilyen üzenetet, miért szokott ez feljönni? Most konkrétan az LA Noire-nál jött elő, amivel kb 3 napja játszottam legutóbb.
Ja és missing content-et is talált, pedig az eddigi 38 óra játékidő alatt minden okés volt vele.
Remélem a magyarítást nem cseszi szét. -
-
Niczo
senior tag
Aztaka occsóért
ez most jójez oder nein
-
kovsol
titán
van két fölös dota2 -m privátban küldjön egy email címet az akinek kell ahova elküldhetem neki

-
po1son
addikt
-
sagem
addikt
Dota2öt én is osztogatok, van vagy féltucat, akinek kell 1 szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. 1500ft a fajdalomkuszob ra, kivarom amig a kozelebe er
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amiből sokat ajánlottak fel.. Az-az! 

eami