Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mardel
őstag
Ha jól emlékszem fejlámpát kapsz, így nem kell váltogatni hogy fegyver vagy lámpa. Plusz a sötétebb helyeket még jobban kivilágították, szörnyekből többet helyez ki a pályára és fegyverekből is több lőszert ad, így az se fog elfogyni soha.
Tehát a grafikai javításon kívűl megölték az egészet amitől Doom 3 volt a Doom 3.
Ha jobb graf kell, akkor még mindig elérhető a sima Doom 3-hoz rajongók által készített mod, ami sokkal jobban néz ki mint a BFG.
A Lost Mission kampány meg régi pályaelemekből dolgozik és a történethez sem ad semmi újat. [link] -
Wizard of Oz
aktív tag
Aminél itt FREE van, azt kapod meg hozzá, a többit nem, nincs belőle goty.
-
ayo
veterán
http://store.steampowered.com/app/901242 ez kell neked a deluxe - most az is le van arazva
-
Vertigo18
addikt
-
Mardel
őstag
Igen csak most itt egy Free to play játékról van szó, legalábbis Free to play lesz, ha elkészül.
Addig be lehet vásárolni magunkat a betaba némi extra itemekkel együtt. Viszont ha valaki megveszi pénzért, és nem kap extra itemeket csak a játékot, ami ingyenes lesz, az jó üzlet volt, vagy a vásárló megkárosítása? -
SityiSXT
őstag
Ez csak azért nem javasolt lépés, mert előfordulhat, hogy az adott játék valami olyasmit is fel akar rakni, ami még nincs fenn a gépeden vagy más verziót rakna fel. A Win7 egész ügyesen szortírozza ezeket a dolgokat (bár ez a WinSxS mappa hízásával jár). Én azt mondom, annyi kényelmetlenséget megér, hogy első indításkor adminként induljon a játék (legfeljebb rögtön kilépsz belőle a főmenünél), hogy tényleg minden rendesen települjön, és ne azt kelljen nyomozni, hogy mi nincs telepítve...
-
Végül megvettem a full packot, lehet jelentkezni a négyes packra (kb 1,5 dollár lesz fejenként, ha marad a jelenlegi ár), aztán remélem majd a következő csomagban valaki meghálálja és a kezdő befizetést megteszi. Még van 3 hely, privátot írjon akinek kell és csak egyet adok egy embernek.
Ja és az IndieGala-ról van szó

-
DeFranco
nagyúr
Gondolom telefonról van.
@Bruce: Tradelt egy Insane2-t, de visszavonták, mert akivel tradelte visszavonta a fizetést. Gyakori átverés. Bukta a játékot, és amit adott érte, talán zat is. Bár az még a supporton keresztül talán visszaszerezhető.
@Bluerainbow: ez mondjuk nagy hiba volt...
-
huskydog17
addikt
Igen, ezek piszok jó ajánlatok, a Driver-t szerintem nagy kár lenne kihagyni ennyiért! Amin azonban nagyon meglepődtem és hihetetlenül, pofátlanul olcsón adják, az a Far Cry széria. Az első és második rész is 2,5 euró, azaz a kettő együtt mindössze 5 euróba kerül.
Bár igaz, hogy nekem megvan mindkettő (az első rész csak dobozos kiszerelésben), de ez az ár nem ár, ez szinte ingyen van, főleg a második rész esetében, amibe simán bele lehet ölni száz vagy akár több száz órát is!Asbee: Bőven megér a Driver 5 eurót, bőven!
-
-
Youri
veterán
-
lordjancso
senior tag
Én is júni 29 előtt vettem meg a bundle-t (pontosan 22-én) és 4 USD-t fizettem.
Így én is jogosult vagyok a +1 csomagra, ugye? Nem látom kikötésnek, hogy többet kellene fizetni.
Viszont én nem kaptam a második csomagot. E-mail-ben küldenék a kódot? Te hogyan kaptad meg? Lehet nekem is írni kellene a supportnak? -
-
morvaigaben
tag
De fos, a múltkor meg csak úgy el volt árasztva SG Red Orchestra 2 GOTY-val. Furcsa volt, hogy aki felajánlotta, mindig 3 darabot adott volna el. Aztán kiderült hogy Guest Pass....De az oldalon csak a GOTY változat volt fent. Ki van kötve az is hogy CS:GO-n és DOTA 2-n kívül más betát guest pass-t nem adhatnak oda. De lement az összes giveaway, hiába volt reportolva, szerintem a 3x$40-t is megkapták contributorra. Szal érdekes.
-
VGYke
addikt
Nordic, -Zeratul-, pecze, köszönöm! Megerősítettetek, hogy az én készülékemben van a hiba. Na de mi
A Steam\steamapps\common könyvtáron kívül, hová írkálhat még be akármiket is a steames telepítés? Megpróbálnám ezeket törölni, hátha.....
Vagy esetleg a virtuális memória a baja, mert nálam a rendszer a C-n (SSD) van, a virtuális memória a D-n (HDD). Bár lehet 12Gb RAM-nál már nem kellene, de azért a D-n bekapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami