Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Assimilator
üzenetére
Nyugi, nálam is haldoklik.
-
-
Borderlands szórakozik velem, elindítanám, erre bejön egy aktivációs ablak, végigfut, majd kiírja, Activation Failed.
The serial you entered is invalid. Click the RETRY button to restart the activation process or click CANCEL to abort.
Persze megnyomtam vagy 5x a Retryt, de mindig ugyanaz az eredmény.Valaki tudna rá valamit reagálni, találkozott valaki ugyanezzel a problémával?
-
válasz
Cheesus
üzenetére
azt tudom javasolni, hogy telepítsd a magyarítást valami a játék mappájától eltérő könyvtárba, pl. c:\of\ és aztán keres meg a játék könyvtár-struktúrájában azt a fájlt, amit kicserél, lehet már másik mappában van (pl. robin hoodnál én így jártam), vagy egy kicsit más a neve.
Ha nem találod, a steamnél most divatba jött ez a konvertálósdi és úgy látszik ez a játék is áldozatául esett. -
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Weben megnézheted, ez a sablon:
http://store.steampowered.com/?cc=országkód
Pl.
USA: http://store.steampowered.com/?cc=us
Orosz: http://store.steampowered.com/?cc=ru
Magyar: http://store.steampowered.com/?cc=hu -
Akciózik a Steam, főoldalon ugyan nincs kinn, de Dungeon Siege, Hitman, Defense Grid, Legacy of Kain és még jó pár játék 50%-os akcióban.
-
válasz
eszement24
üzenetére
Nem sokat segítek vele rajtad, de én is jártam így ezzel a játékkal, kb. egy éve (2011-ben) játszottam vele, aztán egyszer csak eltűnt a mentésem és azt várta, hogy elölről kezdjek neki újra, ennyire emlékszem belőle

Esetleg, ami most ötletként felmerült bennem, hogy a Titan Quest két néven is jelen van Steam könyvtárban, Titan Quest és Titan Quest Immortal Throne, próbáld meg a másikat indítani, hátha ott megvan a mentés. -
válasz
n@p@lm
üzenetére
Ahogy elnézem, kapsz egy zseblámpát, amivel megvillágíthatod a sötét sarkokat meg szebb grafikát ígérnek, plusz 8 egyjátékos pályát, új mentési rendszert és steam achievementeket. A fő ok meg, amiért kiadták, hogy elérhető legyen konzolokon is, én biztos nem adnék 10 euróval többet a BFG-ért.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nálunk sincs
-
Kösz mindenkinek, nem vagyok nagy rajongó, csak még nem vettem semmit az idei akcióban steamen, aztán az egy megvan dobozosan, meg játszogattam is vele, de ilyen fél játékot akkor nem veszek, inkább várok egy spellforce 2 akcióra, az eggyel most játszom és ahhoz képest milyen régi, egész jó.
-
Van ez a Mass Effect 2 most akcióban, ebben benne van az a rahedli kiadott DLC is, vagy ez csak az alapjáték?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
és Telepítés van a játéknál ? , mert nálam is volt már olyan, hogy berakott valamit, ami meg se volt, csak a Telepítés gomb helyén Vásárlás gomb virított.
Youri: már nem tudom mi volt az
-
válasz
Vertigo18
üzenetére
Szabályzat szerint mindenki annyiért adja a cuccait amennyiért akarja, ha el tudja adni, akkor ügyes volt.
Ezt akkor tanultam meg, mikor majdnem bannoltak, mert bemertem linkelni egy eladáshoz a boltban fele annyiba kerülő terméket és a hirdető meg feljelentett egy moderátornál üzletrontásért.
Azóta ilyenekkel nem foglalkozom.Itt is az adott pont:
minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni. Ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod, akkor se rontsd a más üzletét. -
-
Esetleg (nem mindegyik játéknál) van egy fájl (installscript.vdf) az egyes játékok könyvtárában, abban szerepelnek a telepítendő komponensek (directx, vcredist és társai). Próbáld ezt átnevezni, áthelyezni és tudtommal, akkor nem fog telepíteni játékindítás előtt semmit.
-
-
válasz
maross
üzenetére
Én is a termorgames-t használom flash játékokra, legalább adnak valamit ha pár évig ott nyomod, mert kb. annyi kell, míg összejön egy játékra való coin. Nekem van 148, de az még semmire nem elég. Néha beraknak olcsón is játékokat, pl. volt 150-ért Bastion, csak minden ilyen shop termékből általában egy van, szóval ha valami olcsó, gyorsan el is viszik.
-
Nekem is van 75%-os Portal 2, mondjuk valami olyat is adhatott volna, ami nincs meg
-
Épp elérhető az indiegala store, gondolom amíg újra le nem kapcsolják túlterhelés miatt, sajnos semmi extra, kb. ha lemaradtál valamelyik bundleról, akkor jóval drágábban megveheted a benne szereplő játékokat. Pl. ironclads 20 dollár, vagy a csodás razor 2, ami nyolc perc játék után hirtelen felindulásból törlődött a gépemről 8 dollár, van pár normálisabb is, pl. syberia 2 8 dollárért. Olcsóbbá lehet tenni a játékokat gala pontokkal, 1000 ér 1 dollárt, de nem lehet nulláig vinni egy játék árát se, megvan határozva egy minimál ár.
Elsőre elég drága, egy steam akció veri mindegyik árat, mivel kb. 1 dollárral vannak a store ár alatt, egy-két kivétellel, remélem miután túl lép a beta fázison, legalább annyit finomítanak rajta, hogy a gala pontokkal nullára vihető egy játék, vagy meglehet venni az aktuális bundlet, ez se sok, de ebben a formában, ezekkel a címekkel és árakkal majdhogynem felesleges. -
válasz
lostprophet
üzenetére
Playblink topikba (itt prohardveren) szoktak közétenni gameminer invite kódokat is, ott próbálkozz
-
Végül megvettem a full packot, lehet jelentkezni a négyes packra (kb 1,5 dollár lesz fejenként, ha marad a jelenlegi ár), aztán remélem majd a következő csomagban valaki meghálálja és a kezdő befizetést megteszi. Még van 3 hely, privátot írjon akinek kell és csak egyet adok egy embernek.
Ja és az IndieGala-ról van szó

-
Tudja valaki, hogy a Goal 2 (egy játék is vásárolható) ciklikus esemény e (most szombatra is vonatkozik) a Build a Bundle 2-ben, vagy lemaradtam róla.
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Hogy működik pontosan ez a Happy Hour? Legutóbb is megvettem első nap, aztán kiderült, hogy aki később vásárolt, az kapott még plusz példányt (mégegyszer meg nem vettem meg, minek belőle még 4). Szóval az érdekelne, hogy szoktak lenni különféle csomagok, ha első nap megveszem a legkisebb csomagot, akkor ha később megveszem a legnagyobbat, akkor négyet kapok, vagy új vásárlásnak fog számítani, mivel nem azt a csomagot vettem korábban, így kapok belőle kettőt?
-
válasz
Mardel
üzenetére
Skyrimet megveheted boltban, dobozosan, vagy más online játékértékesítőtől (pl. GMG), de a Steam felületén nem, ki vagyunk rekesztve. Aztán ha beszerezted valahogy, akkor persze kötelezően regelned kell a CD-kulcsát Steamen.
Amit meg regel itt mindenki, arról itt egy video, ilyen tyú-tyú játék. Ha meg a felajánlott "skyrim" kulcsra gondolsz, az tuti hogy nem volt komoly. -
Summer Sale kilencedik nap, csak hogy megmaradjon az utókornak

-
Nem tudom erről a magyarításról van e szó, de korábban Bulerainbowt megkérdeztem, mert nála voltak feltöltve magyar felirattal képernyőmentések és azt mondta, hogy az ő és ű betűk helyén kockák jelennek meg, szóval biztosan magyarítható, de nem feltétlenül ezekkel a fájlokkal meg egy kis kompromisszummal. Nekem meg megvan dobozosan, mert úgy tudtam, hogy nem magyarítható, így majd ha lemegy 2 euróra, mint a Witcher (ami szintén megvan dobozos Collector Editionben), akkor Steamen is legyen meg felkiáltással, majd megveszem.
-
Sumér szél nyolcadik nap

Sehol a Valve Complete és társai

-
Summer Sale hetedik nap

-
Trine Discount Coupon 75%
VE9RN-2YDL2-TLLRGTrine 2 Collectors Edition 75% Discount Coupon
VQDAF-MGJV2-LR0NZ -
Shadowgrounds Survivor
MMJMT-RV89M-CK9MX -
Tényleg utolsó, bocs mindenkitől:
Ok, kaptam volna érte 10 dollár contribution value-t, de egyszerűen, ha nem felel meg, el kellett volna venni és kész, ki a fene olvassa el a szabályzatot, nem túl sokan az biztos (persze azóta elolvastam).
Végignéztem, milyen bundle tartalmak vannak jelenleg, amiért valószínű szintén nem az 1 dolláros bundle értéket kapják, Syberia 2, The void, Ship (dögivel), Beat Hazard, Hacker Evolution és ha tovább keresgélnék, még találnék biztosan. Az Ironclads kirívó volt, mert mindenki tudta, hogy nincs az a hülye, aki 40 dollárt, vagy az egyes részeiért 10-et adna. Valamiért a legtöbb felett szemet hunynak, de én pont olyanba futottam bele, ami felett nem. Mindegy, nem foglalkozom nagyon vele, nem is voltam túl aktív rajta, volt vagy 100 jelentkezésem. -
válasz
wwenigma
üzenetére
Ott meg a ticket van, amit írtam, meg a két supportos válasza, amit már fentebb részleteztem (fórumra, chatre is ugyanazt kapom, hogy banoltak, írjak ticketet), tuti végleges ban lett a jutalmam, ez van.
Itt a két válasz:
If you read the rules, you'd realize that it's against them to gift individual keys from bundles.Actually, your ban was for submitting Ironclads as American Civil War, thereby getting $10 contribution value rather than $1.
Szerencsére Bluerainbow még nem zárt ki egy felajánlásom miatt se

-
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem ugyan nem ír semmit, csak azt, hogy bannoltak, meg hozzak létre egy ticketet, ha nem tetszik valami. Persze létrehoztam annak idején, kicsit lehülyéztem őket, hogy felajánlót dobnak ki az oldalról (Bundle egy játékát ajánlottam fel, amit mint kiderült nem lehetett volna megbontva felrakni), de válaszként csak azt kaptam, hogy megszegtem a szabályzatot. Az a vicces, hogy volt ezenkívül 2 korábbi sorsolásom, amivel semmi bajuk nem volt, pedig az is Bundle tartalom volt.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
engem bannoltak egy felajánlásért és elég véglegesnek tűnik, legalábbis semmi jele, hogy valaha megszűnne, nincs időpont sehol
-
válasz
üzenetére
Én is így vagyok vele, örülök ha semmi jó akció nincs, tízezret szántam a Summer Sale-re, most tartok nyolcnál (Portal 2, PoP Collection, Hitman Collection, Assassin Creed 2) és fájó szívvel lemondtam egy rahedli csábító ajánlatról (Gothic Bundle, EU3, Fallout 3, New Vegas) és még sok-sok nap hátra van. Egyetlen megoldás, tűzfalba blokkoltatom a steamet

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amikor van neted még akkor kell offline módba tenni, csak akkor működik. Ezenkívül nem minden játék hajlandó elindulni offline módban.
-
Milyen árfolyamon vált nálatok a Paypal Eurót, mert nálam 301 Ft-on, kicsit sokallom. Akkor rendben, ha másnál is ennyi, 290-re számítottam.
Másik: Fallout 3 könnyen magyarítható?
-
Summer Sale negyedik nap

-
Summer Sale második nap

-
Napi Deal

+ Flash Sales

-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én is köszönöm ezt a SaveGameBackup-ot, a mentések mentése mindig gondot okozott nálam is.
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
nem, aki nem kapott, annak írnia kell, ha akar valamit, hivatalosan már mindenkinek meg kellett volna automatikusan kapnia, ki is tweetelték.
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Írj a support@groupees.com-ra, én kétnaponta megejtettem egy levelet, meg mentem a chatükre panaszkodni és ma reggel épp ott volt egy Jonny Cappuccino nevű egyén, aki a supporthoz tartozik és jött is a levél, benne a gift linkével.
Ahogy elnézem lehet magán chatet is nyitni, ha a leveledre nem válaszolnak, akkor ott próbálkozz, ott látod is, hogy jelen van-e.
Ja, és én is 4 dolláros voltam.
-
Hihetetlen, megkaptam a Bemine3 giftet, alig egy hetet kellett rá várni, meg 3 levélbe került, de itt van, lehet használni:

-
Csak ide ér már a Summer Sale és ilyenkor szoktak lenni kiadói packok. Ha egy ilyet megveszek az Inventorymba, akkor egyként szerepel, vagy kiszedhetem belőle, ami nekem kell, a többit meg továbbpasszolhatom?
-
Most néztem körül jobban, látom, hogy Bemine3-ban a korán vásárlók kaptak egy plusz pakkot. No, én első nap megvettem, de csak az alap, 4 dolláros csomagot és nem kaptam semmit. Az alap csomag az oka, vagy reklamáljak?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami