Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Adams007
üzenetére
Szerintem megéri. Az egyetlen gond, csak a kissé bugyuta konzol átirat, így nincs optimalizálva valami jól és 30fps limit van. Megzabálja a hardvert rendesen. De a story nagyon jó, ha szereted a 40-es 50-es évek amerikájának hangulatát akkor kötelező darab. És nem mellesleg elég szép játékidőt tartalmaz még akkor is ha nem keresed meg a kis bónusz vackokat (látványosságok, újságok, filmtekercsek, autók stb)
-
én megvettem ezt a saints row packot jó pár DLC-vel, 10ojróér, azt mondják jó

-
v!ct0y
veterán
Ha valaki megvette ezt a GTA-s pakkot és nem kell neki az LA Akkor írjon rám egy pü-t

-
warcat
veterán
Ha már felmerült:
Külön is van egyébként, LA Noire - Complete Edition 7,49 dollárSteamen is ennyi míg tart a flash sale,csak ott ugye nekünk euróban kell fizetni.
Ha valaki lemaradt a Darksiders 2-ről, GetGames 15,49 EUR, Steam Az első rész 5 euró
Nagyon bejön egyébként,hogy amazon tolja folyamatosan a price match-et a Steames(napi) akciókra,most náluk maradt a pénzem nagy része

-
Adams007
tag
Köszönöm a válaszokat, megveszem, mivel érdekelne a nyomozgatás.

warcat: maradok Steam-nél, mivel GTA IV már megvan, de köszi, hogy ajánlottad. -
VGYke
addikt
Steam kérdés, ami nem játék! Rámtört az abszulút becsületesség és becsábultam a 3DMark 11 szoftver vásárlásnak a steamen 3 papírért, ami ugye legalább 10 korsó sör

Vásárolt már itt valaki rajtam kívül (nem játék) szoftvert?
Vásárlás után, több problémám van. -
-
Adams007
tag
Az L.A. Noire Complete megér 9,9 eurót? Már régebben is gondolkodtam rajta, esetleg néhány vélemény a játékról?
-
-
genndy
addikt
A régiség ne tartson vissza, lelkes rajongók segítettek a dolgon: ModDb-Deus Ex
Innen két modot tudok ajánlani: New Vision és HDTP. Engem is ez győzött meg, ez nagyon jól felturbózza a grafikát, a történetről pedig csak jót hallottam, úgyhogy amikor akciós volt én bizony bezsákoltam az első Deus Exet (a HR amúgy előzmény). Magyarítás is van, úgyhogy ez se lehet akadály
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy én is csak belenéztem, nem sokat játszottam még vele) -
danih
veterán
Mekkora már, hogy a Fall of the Samurai drágább, mint a Collection verzió alapjáték+DLC-kkel

Nem először látjuk a dolgot, de akkor is... -
válasz
AkosAkos
üzenetére
legalább annyira rpg (sőt sokkal inkább az)
fps nézetű rpg.A Missing Link ad még pár órányi sztorit azt mindenképp érdemes megvenni (kár, hogy külön sor lesz steam-ben és nem a main game sztorijába illeszti be, ahova kéne)
a másik két dlc, csak apróságokat ad, de az az ~1€ nem kifizethetetlen érte, ha már a két nagyot (alapjáték + missing link) megveszed.a végefőcím után van amúgy kis utalás azoknak, akik a régi játékkal játszottak, érdemes utánaolvasni a deus ex mitológiájának, elég durván nagy. (érzésre a half life-éval összevethető)
ha nem lennének borzasztó régiek a korábbi részek, megvenném őket. -
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem igaz, van másik story DLC is, és megéri.
(#34553) Wolverine: nem, nincs semmi DLC az augmentedben.
(#34560) Mr.Csizmás: nálam a tavalyi év játéka. Ez volt az első DX amivel játszottam, és nem tudtam letenni.
(#34562) AkosAkos: FPS???
-
cellpeti
nagyúr
na valaki tisztázza le nekem, hogy milyen oldalak vannak és mire tudok regisztrálni és hogyan, és mivel, milyen acc-val...pls

-
Tomy Yayo
senior tag
Valakinek nincs kedve beszállni egy Borderland GOTY 4-packba?
Kb. 1600 HUF-ra azaz 5,62EUR-ra jön ki darabja 7,49 helyett. Ez így már 81%-os akció!
Nekem csak egy kell, a másik három szabadon foglalható. PM-ben, akit érdekel, hogy biztos lássam 
-
po1son
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hiába regel újra.
Nekem 1 órája csak ezt írja SORRY YOU CANNOT ACCESS THE SITE AT THIS TIME.
Pedig csak redeemelni kéne a kódot, mert már minden kész ezen kívül... -
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én most vettem meg 5 perce, ezzel ma meghaladtam a 15k kiadást a steam-en... Ha bukunk, akkor együtt bukunk
De nem fogunk, ez jóféle gamma 
-
Youri
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Bajnok
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem megvan a játék,nagyon hangulatos,egyedi ötletű FPS remek történettel.

HELP!!! Nem lehet regisztrálni a hitmansniper.com-ra(Bad Gateway)!

-
Wolverine
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Keress rá a címére a topicban, aztán olvasgass.
-
Mr.Csizmás
titán
help...erősítsetek meg hogy a DEX+missing jó vétel...

-
-
hoffman_
nagyúr
Köszi a választ mindenkinek! A fél világ nekem segített
Köszi ténlyeg 
Akkor Trine kieg pipa, alap Deus Ex HR jön + Missing Link. Köszönöm

mod:
Olvastam én is a leírást, csak jobbnak láttam azért megkérdezi tőletek

-
albert8
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Goblin DLC-t nem fogod látni a librariban, csak a DLC fülön amit akkor látsz, ha a játék tulajdonságait nézed.
Én úgy tudom nincs benne az összes DLC, csak a missing link,de nem tuti
Includes the full game, 40-page artbook, making of video, motion comic, soundtrack and more!
Ez van oda irva. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Az teljesen normális. A DLC-t nem írja külön. Ha telepítetted utána jobb gomb a játékra, és valahol a menüben ott lesz a DLC.
Trine-t egyébként én is most próbáltam be, még az elsőt tolom
Eleinte én is ódzkodtam, de annyira tetszettek a screenshotok, meg amiket hallottam, hogy (hála az égnek) kipróbáltam. Az ismerkedés még kicsit döcögős volt, de kb. 1 óra után totál beszippantott, hogy egyből belenyomtam még 5-öt 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Sorry a floodért... Most vettem észre, hogy akciózták komolyan a Deus Ex: HR-t, amire régóta fáj a fogam. 7 euró a "Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition" - ezt érdemes megvenni, ebben benne van minen? Nem akarok DLC-ket venni pluszba, egyszer szeretnék kiadni érte pénzt.
-
hoffman_
nagyúr
Hű, hogy ez a Trine milyen jó játék, atyaég!
Tetszettek nagyon a screenek, de először ódzkodtam tőle, 7 euro a pakk, úgy se fogok játszani vele, satöbbi... Hát, áldom az eszem, hogy megvettem, elvarázsolt 
Illetve a Univere Sandbox nagyon durva cucc még, épp csak beleszagoltam, de oltári.
A RUSH pont az amire, számítottam, tetszik. Cogs és World of Goo csak a megszokás miatt kellett, andoridon is megvannak

-
cashback
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére

Köszönöm sikerült.
-
cashback
őstag
Nem tudjátok a Hitman: Sniper Challenge hol osztogatják ingyen?
SteamGifts tele van vele. -
erikke17
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
genndy - Köszi mindkettőtöknek az infót

-
erikke17
őstag
Üdv, fel van telepitve Steam meg egy játék amit kuponként kaptam Dirt3. 3 hete nem játszottam vele gondoltam ma előveszem kicsit, rámegyek hogy inditás ere kiirja hogy a Steamnek át kell konvertálni egy hatékonyabb tudjam én mibe ez pár percbe beletelik. Nem-et nyomtam mert nem lett volna rá időm, mit fog csinálni újból letölti vagy mi?

Előre is köszönöm. -
cashback
őstag
GMG WinterWonderland: [link]
Küldtek egy kódot is: GMG25-G4VDR-0ZL4Q
-
004
tag
Üdv!
Steam-en szeretném megvenni a Max Payne bundle-t, paypallal fizetnék, de miután paypalbe beloggolok és nyomnék egy continuet, akkor kidob a rendszer. Találkozott már valaki ilyennel?
-
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Várhatóan lesz ez a pakk karácsonykor 75% kedvezménnyel? Steamsales-en kétszer szerepel, de látom az egyik csomagon volt már 75%-os akció.
Köszi -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet megveszem akkor havernál ott hánykolódik dobozos bontatlanba 500 pénzt megér akkor. Mindenki csak szidta akkoriban, mondom megkérdezlek már mi a véleményed róla
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Dehogynem. Van pár SR3 DLC, ami sokat ad a játékhoz (story DLC-k).
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Abból a kettes rész szörnyű mi?
-
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nagyon jó!!!
-
csaba951
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Ja. Vagy itt van a már jól ismert Lelft 4 Dead 2 low violance változata. WTF?!

-
-
csaba951
veterán
válasz
cashback
üzenetére
Magyarország az EU2 régióban van, Németország az EU1 régióban van. A leárazások ugyan ezek lesznek százalékosan, mint itthon. Az árak néhány esetben egy kicsit magasabbak lehetnek, de nagyrészt ugyanazokkal az árakkal fogsz találkozni. Viszont arra figyelj, hogy a német változatú játékok cenzúrázottak. Főleg az erőszakos részeket, és a náci szimbólumokat szűrik nagyon alaposan. Nem véletlen, hogy a német játékosok jelentős része külföldön vásárol.
-
hoffman_
nagyúr
Mindig úgy meg tudnak őrjíteni az akcióikkal, ma is otthagytam 5k-t, úgy, hogy 10k fölött is tudtam volna...
De legalább van egy
- Cogs
- Trine Complete
- World of Goo
- Universe Sandbox
- RUSHHurrá...

-
cashback
őstag
Jövőhéten megyek Németbe... esetleg készüljek fel, hogy ott más, jobb akciók is lehetnek vagy ugyan az a régió?
-
-
törölt tag
Saints Row: The Third - The Full Package...hmmm. Simát ismerem de nem tudom, hogy a DLC-k mennyit dobnak rajta. Valaki? Vélemény?

-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálam ez volt, kb addig bírtam míg a jegyzet tömbe kellett irkálni a legelső ügynél.

Nekem csak egy kell, a másik három szabadon foglalható. PM-ben, akit érdekel, hogy biztos lássam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami