Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Sziasztok
Nekem a Skyrim megvan, a Dawnguard dlc kellene, látom,most rakták ki akcióban,de persze nem elérhető. Valaki tudna nekem segíteni, hol keressek árengedménnyel?
Köszönöm
-
TommyX_
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jó Neked. Nálam még úgy sem működik az overlay menü, ha a Steamből indítom.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én nyomogatom az f12-őt, és semmi..
-
holodp
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi, ez jó hír.

Akkor viszont már megkérdezem, hogy a GTA pakkban található többi is megy szépen? Első sorban GTA 1-2-re gondoltam, mert ha már a VC megy, akkor gondolom a későbbiek is.Ja, meg még egy. A GTA 4 multiplayere pörög még?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
+ (#37679) Dj Tommy:
Nálam van overlay menü GT Legends-ben, és működik is rendesen. Szoktam képernyőmentéseket is csinálni, feltölteni.
Nálam akkor nem működik, ha közvetlenül a könyvtárából, az indítófájljával indítom. Steam-ből minden rendben.
Kicsi idegesítő is, mert ha nyomok egy Shift+Tab-ot, akkor az autó feletti neveket ki/be kapcsolja, mert arra az alapértelmezett gomb a Tab. -
zseko
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Puff neki, nemfigyeltem... pedig néztem a klienst de csak annyit, hogy indult-e már a karácsonyi szél
Akkor majd jövőre 
(#37674) K_mester, nem elégedetlenkedem
Amit nagyon akartam az meglett (Tomb Raider) innentől felőlem be is zárhatják a boltot
Crysis is megvan mindegyik csak nem regelhető be ide, ezért sem akarnék érte túl sokat fizetni. Főleg, hogy a Crysis2-t 3,75Font-ért vettem a Direct2Drive-tól tavaly
Így ha nem árazzák le marad a másik régi cedven az MDK, a Beyon: Good and Evil és a Desperados 2, mindegyikkel jót szórakoztam régen. -
maross
nagyúr
Aki steames akcios paydayt szeretne, dobjon nekem egy privit legyszi, maradt meg a 4-packbol.
-
válasz
shadow1901
üzenetére
In English!

-
shadow1901
aktív tag
Steam supportnak angolul kell, vagy magyarul is lehet írni?
-
holodp
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Persze, hogy pont azt nem lehet olcsóbban megvenni steamen, amire már hónapok óta vadászok.
Amúgy miért ilyen mocskok, hogy ez az eksön nálunk sosem elérhető? Miért vagyunk mi kevesebbek, mint a németek, angolok, usákok?

Szerk: steames GTA Vice City elindul Win 7 alatt? -
sagem
addikt
válasz
üzenetére
Háát egen, az első csalódás az volt (nekem), hogy már nincs semmi "mini játék" az akcióval egybekötve (tudom, vannak rá indokok, hogy miért nincs, de ettől még hiányozhat), mint a szenezés, se év közben, se év végén, a másik csalódás meg az, hogy majdnem mindent érdemesebb máshol megvenni, s úgy beregelni a Steambe. A játékok "tárolására" még mindig a Steam a legjobb, de akciók tekintetében alaposan feljött a konkurencia

Ettől a "We are sorry, this is not avaible in your region" képtől meg lezsibbadok, annyira surmóság (szerintem), ha picit figyelmesebbek lennének, akkor betennének a helyére AKÁRMIT, ehelyett a hé paraszt, van ilyen is, de ez neked nem jár, jó ha tudod kép helyett..

-
n@p@lm
addikt
-
albert8
veterán
Mi az ami nem elérhető?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Van olyan normális működés mellett, hogy egy steames játék alatt nem jön elő a TAB+SHIFT kombóra semmi, és képet sem lehet menteni? (gt legends..)
Más, nem stemes, csak hozzáadott játéknál elérhetőek-e ezek a funkciók? -
HS 2142
őstag
válasz
maross
üzenetére
Csak a Pandora Tomorrow hiányzik, a Double Agent megvásárolható. Az okát viszont nem tudom.
Ezt csak most láttam, ezeknél a japánoknál is elgurult a gyógyszer.

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy -
zseko
veterán
Elég nulla egy akciók vannak idén. Ha a TR pack nem lett volna nem is igen vettem volna semmit. Viszont haverok annál többet költöttek az én számlámra
De így nem kellett elmennem pénzt felvenni, hozták ők 
Azt mondják a CODBO2 multija nagyon tré, így megvetették velem maguknak az MW2-t és inkább azzal játszanak.Remélem a Crysis pack kap egy 66%-os leárazást még ebben a turnusban. Ha meg nem, akkor megveszem a Desperados 2: Cooper’s Revenge-et és az MDK-t. Olcsón megúszom az év végi játékvásárlást

-
maross
nagyúr
Vajon miert hianyzik a splinter cell 2. es 4. resze steamrol?

-
jozsi252
veterán
Left 4 Dead 2 már meg van nekem. Ha szeretnék valakinek venni ajándékba egy 4 pack-ot, akkor azt miért nem tehetem meg? A rendszer nem engedi. Mert pl F1 2012-őt 2 pack-ot tudok gift-be venni. Igaz az nincsen meg nekem. Ha meglenne akkor nem tudnám azt sem megvenni gift-be?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
LIMBO

-
rybank
senior tag
Jó dolog a Steam! 3-4 ezer forint ért vettem egy halom játékot most. A mai napig játszom HL1 multit, meg cs16-ot. Nem vagyok nagy játékos, de ezeket mindenképp megvettem.
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Amennyiben az adott játék oldala máshogy nem rendelkezik, ez van érvényben. Az esetek 99,9%-ban semmiből nem kapsz pluszt.
Mehetne ez is első hsz-be, egy kisebb update társaságában, mert hetente többször felteszik ezt a kérdést (is). Bár lehet, hogy fölösleges, mert általában senki nem olvassa el az első hsz-t.

Csak a topik nyitója csinálhat frissítést hozzá, vagy bárki megcsinálhatja, és modi dönti el, hogy mehet-e, vagy sem?Azt rebesgetik, hogy a Death Rally kuponok érvényességét meghosszabbították/ják. Gondoltam ránézek, de eltűnt a kuponom a tárgytárolóból! Akinek volt, és még nem használta fel, nézze már meg legyen szíves, megvan-e neki.

(#37663) Vertigo18:
Szerintem semmilyen durrantás nem lesz. Ha 24-25-26-ra nem léptek semmi extrát, akkor most már nem is fognak. -
Scholes9
nagyúr
Megoldottam, tárgytalan

-
Vertigo18
addikt
Szerintetek január 5-én lesz valami nagy durranás, vagy nem érdemes tartogatni a pénzt?

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Nem az, csak nem értettem elsőre, hogy miért ilyen olcsó. Mert ha megnézem az összeset és egyenként összeadom nem ennyi jön ki, de akkor rájöttem, hogy épp ezért olcsóbb az egész, mert egyben veszem és abból is lejön vmennyi.
Azt nem tudja valaki, ha ezek közül a CS:GO-n kívül minden megvan, akkor azokat megkapom másodpéldányként, hogy elajándékozzam?
-
törölt tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Dota2 vagy TF2 kacatot

-
lostprophet
aktív tag
Van most hirtelen 840 forint a számlámon, mit vegyek rajta Steamen?

-
-
csaba951
veterán
Eddig egy szavunk se lehet a mai akciókra! Változatos is volt. Voltak kedvező árak is. Ilyennek kellene lennie a többi napnak is, nem olyan unalmasnak mint amilyen a tegnapi volt!
(#37657) Vasinger!
CS:GO miatt idén ezt olcsóbban már nem fogod megkapni! -
Vasinger!
nagyúr
Azt valaki elárulná, hogy ez hogyan jött ki a STEAM-nek?
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Meg szeretném venni a Global Offensivet, de az a gond, hogy 4 Ft-al kevesebb van a kártyámon, mint amennyit le akar vonni róla és ezért nem engedi a vásárlást. Természetesen elutalom az illetőnek az összeget

Vertigo18: úgy értettem, ha valaki nem esik hasra attól, ha 4 Ft-al kevesebbet kap vissza...
De, ha akkora gond, elutalom azt is, amint megjön a fizum jövő héten... 
-
Vertigo18
addikt
Valaki esetleg Erről valami személyes infót?
-
lacus83
senior tag
-
Źşë'
addikt
lehet neki szemüveg kellene hozzá

(#37631) wwenigma mondjuk itt lehetne kötekedni nem csak cod és külön bf fanoknak, mert mind2 játéknak megvannak a maga hibái, kinek a pap kinek a papné.. nekem cod játszhatóbb, kevésbé lagos, de mivel hiányolom a teljes körű csapatkommunikációt és játék hiányát így a bestof továbbra is bad company 2 marad, a lagzó szerverei ellenére is, mert iszonyatosan fura dolgokat tud generálni a lag, és az embert megőrjíti, főleg ha totál beleéli magát a játékba.. nem tudom mikor jön el annak az ideje megint mikor dedicated szervereken játszhatunk, alacsony pingekkel...
-
csaba951
veterán
Tök jó, 2 VAC ban barátja is van a 10-ből! Hogy valakinek ennyire ne legyen szerencséje!

-
csaba951
veterán
válasz
lacus83
üzenetére
1) Steam Trade fórum erre van. Itt több eséllyel kapsz ötleteket.
2) Ez egy orosz fióknak nézz ki. Erre utal az is, hogy nincs PayPalja de van WebMoneyja. Egy orosz COD: BO2-al nem lennél előrébb, mert csak kizárólag ezekből az országokból futtatható: RU BY UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ. Ha jelenleg nem ezen országok valamelyikében élsz, akkor ez a változat neked használhatatlan!
3) Szerintem nem lehet visszavonni. Egyszerűen jószívű voltál (elvégre Karácsony van!) és adtál neki ingyen egy ARMA II: Combined Operationst. Az, hogy utólag megggondoltad magad, nem nagyon fogja érdekelni a Steamet.
4) Esetleg ha megvan a chat ablak tartalma, amiben világosan benne van a megállapodás, el lehet menni a Steam Supporthoz. Ha nincs, akkor teljesen esélytelen a dolog.
5) Van az Inventoryjában egy WarZ is. Ha ő vette pénzért, akkor utólag nézve nem volt jó ötlet! Ő is megszívta!

6) Két éves a fiók, de csak egy Just Cause 2 van rajta. Meg 16xx db +rep. Ebből nyilvánvaló, hogy ezzel a fiókkal csak kereskedik, de nem ez a fő fiókja. Banolják akkor sincs semmi gond, nyilván van még neki legalább 20 db fiókja. Legfeljebb nincsennek ennyire bejáratva.

7) Né, tényleg! Ugyanabban a percben több száz emberrel tradelt?! Hát igen, ez rendkívül életszerű!

-
válasz
lacus83
üzenetére
legközelebb megnézed, a kommentek dátumát is...
amúgy meg írj a steam staff-nak is. valszeg ezt már buktad, de legalább kidobják előtte. esetleg visszakapod a játékot a tárgytárolódba.
mellesleg miért nem egyszerre trade-eltetek? ha meg code-ot adott volna, akkor meg most megtanultad a leckét. (minden együttérzéssel.)
-
lacus83
senior tag
Hello
Szeretnék egy Scammert bejelenteni.
Sajnos hibába estem ismételten mert elöbb tradeltem át a játékot minthogy én megkaptam volna amit kértem.
A bizalomhiány nem merült fel bennem a fickó iránt mert több száz tradje volt és nem gondoltam hogy át leszek verve.Egy BO2őt akartam venni,de mivel nem volt Pay Palja a csókának csak web moneyja így vettem neki egy Arma 2őt 15 euróért cserébe.A játékot átadtam de a BO2őt nem kaptam meg.
A csóka :http://steamcommunity.com/id/Seller_Andrey_Steam
1600 komment és semmi mínusz
http://steamcommunity.com/id/Seller_Andrey_Steam/allcomments
nem gondoltam hogy átver.
itt hirdet:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018362232/home
mit tehetnék?
A játék még a tárgyalójában van,a vételt nem tudom viszavonni?
Előre is köszi a segítséget
-
nkAAA
aktív tag
Köszi mindenkinek

-
ha play store-ból nem megy, a steam oldaláról külön le lehet tölteni az .apk telepítőt is. persze ehhez képes kell legyél vagy a szimulátor böngészőjén keresztül leszedni az apk-t, vagy a szimulátor "sd-kártyájára" másolni.
és engedélyezni kell a külső forrásból való telepítést az andoid rendszerben -
nkAAA
aktív tag
Leszedtem ezt a csodálatos Bluestacks-et, de hogyan varázsolom fel vele a Steam mobilalkalmazását? Minden "részleget" végigböngésztem a programban, de sehol se találtam, s ugyanez vonatkozik a keresési opcióra is.
-
pylon
tag
végre Carpe Fulgur (Chantelise) akció! már egy éve erre várok

nem vagyok egy CoD fan (sőt) de az MW2 sztem a széria mélypontja
a korábbi CoD-ok esetén érezni lehetett, hogy egy nagyobb csapat/sereg része vagy, itt meg te vagy a Task Force 141 szuper-mega-hyper-über-elite kommandó része aki mindent megold bárhol bármikor 1000x túlerővel szemben is, Price és Nikolai kivételével mindenki irritált (Ghost főleg)
és miután végigmentél a kampányon egy nagy cliffhangerrel ér véget
a multi pedig borzalom cheatelés maximumom, IWnet egy sz@r, killstreak => Tactical Nuke , a camperek örömére
meg vagy 100 dologAgyzuzo
Nekem az baszta ki a biztosítékot hogy a No Russian pályán nem lőhettem fossá Makarovot. Why? Ott lett volna vége az egésznek, mindenki happy, nem történik meg még 1,5 rész és ígyis-úgyis megdöglöttünk...
ugyanmár így egyszerűbb lett volna:
http://www.youtube.com/watch?v=THU2H5_nadQ
-
ayo
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
nekem singleben nem volt gondom - na persze az elso 2-3 oraban orultem ha vegre tolhattam 2 percet a ket atvezeto video kozott
vege fele scriptek miatt egy ket helyen szenvedtem de nem olyan durva volt mint pl a regi reszeknek.multija nem hogy nehez hanem egyszeruen kuka - csak azert hoztam fel hogy ahhoz kepest sztem barmi jobb
pl egy deus ex hr ahova nem tettek be "kenyszer multit". a masik vicc hogy csak a multihoz jott ki DLC de hat legalabb ezt olcson megusztam igy en is
-
Agyzuzo
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem flame wart akartam, csak megérteni, hogy a kutyába lehet hogy ennyire fel van kapva ez a CoD Multi és az aranyárban mért DLC-ket is viszik mint a cukrot. Meg se vettem volna az MW3-at, csak adták az 560Ti-mhez.
Nem baj, a single kampány tetszett, végülis ennyit megért. 
Danih: prémiumot vettem, volt egy korrekt Amazonos akció, nekem ennyit megért, a korábbi BF-eket kedveltem.
ayo: MP3 multi még viccnek is rossz... viszont abból még a single kampány is piszok nehéz... Csak engem lőnek le benne 2 percenként vagy más is bénázik? Normal fokozaton gyakorlatilag 2-3 lövést benyelek távolról vagy egyet közelről és vége a dalnak.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ebbe most ne menjunk bele mert ha összecsap a BF+COD annak nincs jo vege.
Szerintem egy xar, foleg annak fényében hogy a sebzés nem szerveroldalon van szamolva es e miatt rengeteg a pro, akiknek a gépe némileg módositott sebzést küld vissza... amugy tovabbmegyek, a CS is bőven mas style-t képvisel ezért könnyen lehet hogy a 3 közül tovabbra is csak az fog tetszeni. Multi pedig nem csak a TDM-et jelenti, ha meg nézel killcamot és figyeled van-e enemy uav akkor konnyen kiderul van e csalo a lobbyban. -
Agyzuzo
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Akkor én is telepítsek mindenféle hack-et vagy mi?
Rengeteget CSéztem anno, a couter-strike.hu adminja is voltam évekig (ugyanezzel a nick-el), ott érdekes módon tudtam érvényesülni. De ez valahogy meg se fogott. Ezért ha valaki meg tudja fogalmazni, mi motiválja az MW3 multira, hát hallgatom, tényleg érdekel. A BF2 legalább tényleg épít a taktikára, kíváncsi vagyok a BF3 milyen, lassan végzek a single résszel és jöhet a multija. 
-
ayo
veterán
válasz
Razuel
üzenetére
1-2 hete volt crysis kb 4x az evben minimum

TL 1-2 pedig az elejen volt vszinu lesz meg mert csak 1x volt
Agyzuzo: nem kell telepiteni hacket kb 1-2 ora alatt sztem bele lehet jonni - en anno MW3at megjelenes elott is toltam multiba kivetelesen es gondoltam hogy akkor vegre en leszek a pro de rohadtul mar akkor is szejjelvertek
szerintem a COD egy nagyon jo deathmatch jatek nem tobb. taktikaibb jatekra vagysz akkor mas modot ajanlok v ott a BF reszek. ha viszont extra rossz dolgot szeretnel akkor Max Payne 3 multit ajanlom. -
Razuel
aktív tag
Nemhiszem, hogy ezt pont nekem és pont itt kéne megtanítanom neked.. Ha érdekel nézz utánna.
DeFranco: A Crysist mintha láttam már mostanában akciózva. Én meg a Torchlightra várok még mindig, de nem úgy néz ki, hogy be akarnák rakni.. Viszont ha jól emlékszek valaki írta, hogy az akciózás végén le szokták árazni az összes játékot ami kint volt, hátha akkor eljön a mi időnk..

-
Agyzuzo
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Ugye... Gyökérség az egész. Minden misszió arról szól hogy 20 perc puff-puff, a végén meg lelőnek, lekéselnek, leütnek, felrobbansz, megdöglesz úgyis...
Nekem az baszta ki a biztosítékot hogy a No Russian pályán nem lőhettem fossá Makarovot. Why? Ott lett volna vége az egésznek, mindenki happy, nem történik meg még 1,5 rész és ígyis-úgyis megdöglöttünk... 
De nyugi, a 3. rész az egész fogyasztható lett, ennek a 2.-nak még történetileg sincs semmi értelme szerintem, a COD4 után jöhetett volna egyből az MW3...
Viszont a multi... Én ezt nem értem. Beléptem az MW3 multiba hogy megnézzem, miért van agyon hype-olva, 2 percenként lelőttek, közben körülöttem mentek a hozzászólások hogy "noob" meg "wallhack" és ennyi. Köszönöm, uninstall.

Más: szerintem nem szar a sale, csak a tavalyihoz képest rosszabb. Azzal nagyon feltették a lécet és nem tudták megugrani, ennyi...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem eszik sokat, hagyd úgy nyugodtan.
más: újabb flesszél, de ez megint még disznósajtba is kevés. Azt hiszem idény karácsonykor tényleg Gabe feltartott középső ujjával szemezünk. Várható volt, tulajdonképpen ezt kell most lépni nekik, ha jól gondolkodom, de azért még egy krízist betolhatnának akcióba. Pritiplíz.
más#2: MW2 single-t tényleg meguntam a felénél, Agyzuzo-nak igaza volt. Semmi értelme ennek a játéknak. Rend szerint azt sem tudom mi van, nyomom a bal gombot és próbálok nem meghalni, miközben nem látok semmit abból ami körülöttem történik. OK, valamilyen módon pont ez a realisztikus, de nem jön át a ballagakatona, csak annyi, hogy most pistike feszülő mutatóujja vagyok.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
viszont nem minden steam-ben vásárolt játéknál kell, hogy fusson is a steam a játék elindításához.
-
válasz
chungee
üzenetére
Ha kikapcsolod majd vissza, 15 napig nem kereskedhetsz. Ha ez jó neked akkor csináld így.
(#37582) Zamery: elég, ha a régi kódját beírod, az újat meg akár odaadhatod egy havernak is. Ja igen, ahogy csaba951 is írta, valószínűleg csak be kell jelentkezned live-be, amikor elindítod a játékot, és a már regisztrált kulcsot fogja automatikusan használni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Esetleg, amikor még játékban vagy, elmented az aktuális állást, és akkor megnyomod EGYSZER a házon lévő NAAAGY, bekapcsoló gombot...

Akkor kilép a játékból, a steamból, éééés: bónuszként minden másból is!

Bocsi, csak vicc volt, nincs ilyen lehetőség...

-
po1son
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem lehet...

-
válasz
Razuel
üzenetére
"Ez elvileg arra szolgálna, hogy védjen, pedig ezt lenne a legegyszerűbb kikerülni.. 66 féle jobb megoldás létezett volna.."
mond már el, hogy hogyan kerülöd ki a cookie alapú azonosítást (amennyiben nincs súlyos sebezhetőség a böngésződben)!
mondj már csak egyet is a 66ból!
(lehet, hogy van, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni.)amúgy miért kell törölnöd a cookie-kat minden kilépésnél? biztos, hogy ez a legjobb megoldás?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy steames játékból való kilépés után steamből is kilépjek automatikusan, ne kelljen az óra mellett lévő ikonon keresztül kilépnem? -
Źşë'
addikt
köszi mindenkinek! ezek szerint akkor nem fog megváltozni az összes feladat teljesítésére sem a fa már? a nyáriból indultam ki
-
Spet
addikt
Megcsinálni meglehet, de nem fog jóvá íródni később (aka. úgy se fog látszódni, ha lejár az event, lásd előző jelvények). Ahogy po1son írta egyszerű android emulátorral meglehet csinálni (én is azzal tettem). Bluestaks-et ajánlom erre a célra, egyszeű gyors és csak magát a progit kell telepíteni semmi mást mellé.
-
Źşë'
addikt
mostani vásárról megvan majdnem az összes "feladat" kivéve 1et, az a vacak "Log in to Steam using the Mobile client" vajon ezt később is meg lehet majd csinálni?!
-
Razuel
aktív tag
OFF Csak olvasgatni szoktam a fórumot, de ahogy látom neked mindenre van egy nagyon okos megjegyzésed. Nem flame wart akartam elkezdeni a commentemmel és nemis "sírni" kezdtem el, csak válaszoltam a chungeehoz feltett kérdésedre. Az informatikához való inkompetenciádat tükröző hozzászólásodra meg inkább nem reagálnék, mert úgyse értenéd, úgyhogy hagyjuk inkább. ON
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor majd jövőre 
Amit nagyon akartam az meglett (Tomb Raider) innentől felőlem be is zárhatják a boltot
Crysis is megvan mindegyik csak nem regelhető be ide, ezért sem akarnék érte túl sokat fizetni. Főleg, hogy a Crysis2-t 3,75Font-ért vettem a Direct2Drive-tól tavaly

Amúgy miért ilyen mocskok, hogy ez az eksön nálunk sosem elérhető? Miért vagyunk mi kevesebbek, mint a németek, angolok, usákok?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami