Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VGA hiba
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
st6969 #33340 üzenetére
Mert az extra szűz olivát 200 C fok fölé nem szabad vinni én úgy olvastam. Idézem
Az extra szűz olívaolaj füstpontját a legtöbb szakmai forrás 180 és 200 Celsius fok közé teszi. A legújabb tanulmányok szerint ez akár a 210 Celsius fokot is elérheti. 2023. szept. 10.
Na akkor a minőségről még szó sem esett. -
Top cat
addikt
válasz
mephi666 #33346 üzenetére
Sok jó
embersör kis helyen is elfér. -
z67
őstag
válasz
Tesztelo.hu #33342 üzenetére
Nagy a lakás. Megvettem a sört, üdítőt is tavaszig, még eldobós palackban, már most tele van a tököm ezzel a rendszerrel (is).
-
Sungoo
addikt
válasz
Tesztelo.hu #33342 üzenetére
Egyértelmű, hogy olyan nem halmoz fel éves készleteket. Én sem.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
st6969
őstag
válasz
misimagaki #33335 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Hát 25% kamatot szinte semmi nem ad egy két tőzsdei manipuláción kívül.
Az állam papír egy évre 6.8% kamatot ad.
UI: na de mire használsz fel 5 l olíva olajat. Sütése csak bizonyos olajok használhatók. Az extra szűz pedig nem használható. -
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az Ármegosztó szerint:
[kép]
-
z67
őstag
válasz
Szerintem itt elég sokan csínáljuk ezt itt. Van még vagy 150 tekercs, 60-70 forintos zewa-m. Minden januárban egész évre megveszem fél áron a DM-ben az Old Spice tusfürdőt, stiftet. Általában nem akkor vásárolok, amikor kell, hanem amikor akciós. Rengeteg Pennys grappa van itthon, akciós jager most a sparból, bár abból nem annyi sikerült amennyit szerettem volna. De sorolhatnám még a példákat. Ez a fórum erről szól.
-
misimagaki
aktív tag
Támadt egy félig meddig vicces gondolatom...
Ha vásárol az ember most valamit nagy tételben pl. múlt héten volt a LIDL-ben oliva olaj 5e helyett 4e Ft-ért. mondjuk10 flakonnal, és mondjuk egy év alatt használja el, akkor nagyobb a "hozama", mintha értékpapírt vett volna... -
Lackki
őstag
válasz
EmPoWeR #33330 üzenetére
de ő nagykerből vesz cuccokat, meg nagybani piac... ezt hasonlítani olyan cégekhez, akikre különadó van és 1000x több alkalmazottjuk és boltjuk is van mellé.
Jó hogy nem az jön, hogy a vietnáminál meg a kinai árusoknál olcsó a kávé, igaz újra van nyomtatva a lejárat és csak minden 10. vásárlás után kapsz blokkot.Másik a mennyiség... nem tudom itt hányan vesznek egyszerre több karton tejet, lisztet és egyéb alapvető élelmiszert.
-
sepsi0
őstag
válasz
EmPoWeR #33330 üzenetére
Senki nem írta se azt, hogy "szegénymulti", se azt, hogy "kintmindenjobb"
Vagy nem olasod a topikot, vagy nem értelmezed, amit írnak...Ki politizált? Én a multik árszásáról, árképzéséröl írtam. Értem, ha leírom a véleményem, az fikázás. Rendben. Ha viszont csökken egy termék adótartalma, ott miért nyelik be nagyon hamar a különbözetet?
Ne politizáljunk, arra van megfelelő topik. -
EmPoWeR
csendes tag
válasz
sepsi0 #33326 üzenetére
Senki nem írta se azt, hogy "szegénymulti", se azt, hogy "kintmindenjobb". Ezeket legfeljebb csak te képzelted.
Ugyanakkor a multikat egyféle szempontból lehet sajnálni: Kivetettek rájuk mindenféle extra adót, mindezt úgy, hogy pontosan tudták, a boltok át fogják hárítani a vásárlókra. Azért csinálták így, mert tudják, hogy közvetlenül nem szabad az emberek zsebéből pénzt kivenni, de közvetve igen. És így meg lehet tenni bűnbaknak a multit, hogy a szemét áthárítja az adót, a kormány pedig felteszi a kezeit, hogy neki ehhez semmi köze, és röhög a markába, hogy a rendkívül összetett gondolkodásmóddal rendelkező (
) szavazó meg köpköd a "mocskos" multira, mert drágít.
Tehát fikázhatod még 200 hozzászólásban a multikat, de közben az adót kivető kormány meg röhög rajtad, hogy tökéletesen működik a terve: helyettük a multikat hibáztatod.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
wong kok wah #33328 üzenetére
tavasszal ebből vettem kettőt, egyből ment szeletelésre, és mélyhűtőbe adagonként
-
sepsi0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #33320 üzenetére
Jelenleg nagykertől rendelünk sokmindent. Utána jön a Metro. Lidl-Tesco-Auchan nagyon ritkán...
Miért kellene nekem a cbacoop akármibe vásárolnom? Ti véditek a szegénymultikat, mert veszteséget termelnek, meg kell élniük valamiből. Bérfejlesztésre is kell a gempa, mert ők aztán megfizetik a dolgozóikat... A rezsi is teljesen tönkre teszi őket, mert itt a nap sem süt és a tetejükön veszteségesen üzemel még az a sok napelem is 😭
Én nem vagyok nemzeti, csak sok kicsit a szegénymulti meg a kintmindenjobb. Fentebb meg megírtam moért szlovákoztam, előre védekeztem...
Erről a moszani tej akcióról megint lemaradok, pedig nyerhetnék tejenként 0,02 €-t... De legalább nem égetek el 100kmre elég benzint.
Csak még ide, a nagybani piacon még jobb árak vannak. Sógoromnak sokmindent hoz onnan a szomszédja.33325 tisn
Igen szegény Lidl... 150ft-os tejet kénytelen 300ért adni. Nem is értem, hogy nem ment csődbe eddig.Sokáig én is Lidlben vásároltam, de elegem lett, hogy a tejet is vadászni kellett. Metroban ki van téve minimum 10 raklap. Cserébe alig van vásárló így még tolongás sincs...
-
pavika
tag
-
bugizozi
őstag
válasz
Peterhappy #33280 üzenetére
Ez az Alza, Bery Jones Tört kesudió sima natúr sótlan, amit még itthon meg kell pirítani?
Köszi!
-
8
senior tag
válasz
Geo19870322 #33317 üzenetére
megnézed az árfigyelőben az tejárakat az aldiban és ki tudod számolni
-
sepsi0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #33318 üzenetére
Biztos velem van a baj, de mikor meglátogattuk a szlovák kisker egységeket, 0,95€ alatt nem láttam tejet...
Tudom, tudom.... Béna vagyok, mert nem használtam a kuponfüzetppot
No meg persze rosszkor menem, akkor kell menni mikorakciovan
Jó nekem itthon a tej 0,61ért -
sepsi0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #33278 üzenetére
Igen kellett. Csak azért, ha le szaroznátok a Metros tejet... Mert ugye az megy mostanában, hogy a szlovák olcsóbb, ha nem olcsóbb akkor JOBB a minősége. Szóval ez most olcsó és csak is jó lehet, mert szlovák... Köszönöm!
Igen világbajnok 5%-os áfa, amit a multik hamarbeépítettek az árba 😁 (bocsánat a különbségéget, mikor olcsóbb lett az áfa csökkentés miatt)
Még talán annyi, hogy a Metro biztosan nem kell beépítse a különadókat, azért ennyi a tej... Máshol meg be kell nekik építeni, szegény múltik 😭 -
sepsi0
őstag
válasz
betyarr #33269 üzenetére
Szia!
Bocs a késői válaszért...
Hónapok óta ennyi az ára, ennyiért veszem. Újságban tényleg nincs benne.
Nem igényel hűtést, UHT
Most nincs kedvem fotózni....
"Ön összesen 2818,19 Ft kedvezményben részesült. Alkalmazott kedvezmények:
1L ARO UHT TEJ 1,5% 12 DB UTÁN NETTÓ 246,6667 FT/DB, 24 DB UTÁN NETTÓ 227,6190 F"
Ha jól tudom, 5% az áfa... -
bul07
nagyúr
válasz
#91658752 #33309 üzenetére
Én már minden luxusról lemondtam, joghurtok, egyéb tejtermékek, jégkrém, havi egyszer kétszer étterem
Minden vissza van fogva, egyszerűen nem futja.De a kóla ivást még nem vágom meg.
Annyi van hogy veszem az olcsóbbakat.Pl most bejön a Márka Cola
Tesco-ba vettem legutóbb 2.5l verzió akciós volt és volt még 1200Ft kuponom, vettem 12üveggel így 250Ft-ra jött ki üvegje. -
bul07
nagyúr
válasz
Top cat #33298 üzenetére
Igen be kell ütnie
Legalábbis húsvétkor még így mentEzen a képen látható az akkori blokkok és a jobb oldaliról hiányzik a 1200Ft-os készpénz beütés. És minden blokkon látszik hogy be lett húzva a kupon.
Akkor 1200Ft volt a kupon, és 2000Ft-os kupont adtak
De azt is úgy kellet intézni, email kinyomtat és egy Aldi boltban a üzletvezető lepapírozta és oda adta , kép -
Xtomi
tag
válasz
Mr.Csizmás #33301 üzenetére
A 21. kerben 30% szokott lenni néha.
Lazac??? a proliknak? féláron?? -
válasz
raziel01 #33302 üzenetére
Nálunk 5 óra után van a Tescoban a 75%, asszony szokott menni. De nagyon utálja ott egyik másik eladó, mert ha látják hogy ott várakozik, tudják mire vár, azért se állnak neki. Inkább szemétkednek, megvárattatják az utolsó percig, mikor zárni kell a hentes pultot, akkor állnak neki. Sokszor maguknak teszik el. Vagy munkatársaknak félre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest