Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sepsi0

őstag

válasz Mr.Csizmás #33320 üzenetére

Jelenleg nagykertől rendelünk sokmindent. Utána jön a Metro. Lidl-Tesco-Auchan nagyon ritkán...
    Miért kellene nekem a cbacoop akármibe vásárolnom? Ti véditek a szegénymultikat, mert veszteséget termelnek, meg kell élniük valamiből. Bérfejlesztésre is kell a gempa, mert ők aztán megfizetik a dolgozóikat... A rezsi is teljesen tönkre teszi őket, mert itt a nap sem süt és a tetejükön veszteségesen üzemel még az a sok napelem is 😭
    Én nem vagyok nemzeti, csak sok kicsit a szegénymulti meg a kintmindenjobb. Fentebb meg megírtam moért szlovákoztam, előre védekeztem...
    Erről a moszani tej akcióról megint lemaradok, pedig nyerhetnék tejenként 0,02 €-t... De legalább nem égetek el 100kmre elég benzint.
    Csak még ide, a nagybani piacon még jobb árak vannak. Sógoromnak sokmindent hoz onnan a szomszédja.

33325 tisn
    Igen szegény Lidl... 150ft-os tejet kénytelen 300ért adni. Nem is értem, hogy nem ment csődbe eddig. :) Sokáig én is Lidlben vásároltam, de elegem lett, hogy a tejet is vadászni kellett. Metroban ki van téve minimum 10 raklap. Cserébe alig van vásárló így még tolongás sincs...

Új hozzászólás Aktív témák