Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Inkább nem kockáztattam és és beruháztam egy ASUS M2N-E SLI AM2 deszkára + egy 2,2 GHz-s X2-re. Kicsit meglepődtem a boltban, amikor megtudtam, hogy a az AM2 lapok többségén csak egy IDE csatoló van (nekem pedig 3 IDE cuccom van), úgyhogy maradt ez az SLI-s lap ezen van kettő IDE. Ahhoz képest, hogy ASUS meg SLI (még Vista-supportot is írnak a dobozán, bár lehet hogy ennek semmi jelentősége), nem is volt olyan észveszejtően drága (19,5k). Remélem jól fog működni a rendszer az új cuccokkal.
Köszi még egyszer a segítséget, még egy kérdésem volna. Ilyen kaliberű upgrade-nél (nForce+A64 ---> AM2+X2) elég simán rádugdosni a régi vinyókat, VGA-t stb. az új alaplapra, vagy ennél azért bonyulultabb egy kicsit a dolog? Ha nem muszáj, nem szeretném újrainstallálni az XP-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest