Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
a háttérkép azért ilyen mert versenyre készültek az eredmények és kötelező ezt használni, amúgy énis hányok tőle, meg nem látom mit kell megnyitni ..
lehet hogy nem jóra válaszolok, de biosban ezeket a limiteket átraktam az elérhető maximumra 1000A és 500W asszem v fordítva ..

hogy ajánlott e a bclk emelés azt nem tudom megmondani. mindennapos használatra én nem javasolnám mert ugyebár minden vezérlő órajele egy órajelgenerátorból fakad, tehát ha a bclk-t emeled, elmozdul minden, ami hamar / 4-6% / után instabilitáshoz, kékhalálhoz fagyáshoz, etc vezet.
nálam a stabilitás nem igazán volt szempont, ezért úgy állítottam be a rendszert, hogy lehetőleg minden a maximumon fusson. ezek a ramok alapból 2000 c9-esek, itt meg mennek 2140+-t
100*55 cpu / 21,33 rammal bootoltam, és amikor bestabilizáltam a pifastot, emeltem még a bclk-n hogy javítsak az eredményen. ennek a procinak ezzel a hűtéssel itt a vége, holnap követi egy elméletileg mégjobb darab ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

100*55 cpu / 21,33 rammal bootoltam, és amikor bestabilizáltam a pifastot, emeltem még a bclk-n hogy javítsak az eredményen. ennek a procinak ezzel a hűtéssel itt a vége, holnap követi egy elméletileg mégjobb darab ..