Új hozzászólás Aktív témák
-
Antarctica
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Én azért ezt a sandy platformot nem nevezném kicsit sem nagy durranásnak, főleg nem forradalomnak ahogy ezt anno az újságírók ajnározták:
1. rögtön az elején egy igen súlyos hibára derült fény a chipsetek esetében. (ki tudja mennyi lesz még, pl elégő processzorfoglalat lábak tuning miatt...)
2. egy normál órajelen járó i5 760-hoz képest a 2500 teljesítmény többlete átlagolva 25% kb, ami valljuk be kevés az örömhöz. (játék alatt, akik véleményem szerint többen vannak mint a videószerkesztők, 0-5 %)
3. Az i5 760 2,8 ghz-es alapjáraton, a sandy 2500 3,3 (?), én ebből azt látom, csupán a magasabb órajel miatt van az előbb említett 25 % többlet.
Amiket leírtam tények, persze lehet elmélkedni, de valljuk be, ez messze nem lehengerlő eredmény. Ha mondjuk 25% helyett lenne 50-60% na az már igen
(tuningot ne soroljuk be ide)Persze azt fenntartom, hogy jó processzorok, sőt remélem a továbbiak még sokkal jobbak lesznek

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(tuningot ne soroljuk be ide)