Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cybertrone #15659 üzenetére
Metro2033 6 szálat képes teljes értékűen használni...
A Gáz csak az hogy atom VGA limites.
Ahol tényleg kell a 8 szálas proci meló, ott már bitang kártya is kell...Szerintetek mennyi időt bír ki a 2600K 1.65V ramokkal?! Emeltem a VTT, de mindig ott birizgálja a fejem hogy elromlik a cucc egyik napról a másikra.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata esetleg információja?![ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
MPowerPH
félisten
válasz freestailo #15692 üzenetére
Talán kicsit gyengébb a kicsike. Prime -ot kukázd kérlek, LinX -et töltsed le, AVX-es verziót, kell hozzá Win7 SP1 is. Abból kiderül, mi a probléma.
Jah, VTT, PLL, mennyin van? Memóriát húztad?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
rvn_10
senior tag
Erre valaki?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Zoroaszter
csendes tag
válasz fsb1000 #15682 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy megcsináltad.
Nem, ez nem vicc egyébként. Ez a teszt pont azért jó,mert össze lehet vele hasonlítani több gépet. Egyébként valóban ott van a táblázat, magamtól is rájöttem, de oda bármit beírhatnak. Például van ugyanolyan gépből (még alaplap és memória is szinte ugyanaz) 270 másodperc meg 150 másodperc, aztán 350 mp is...) Éppen azért érdeklődtem itt, mert egy reális eredményt tudtok mondani.
Az én C2D E8500-am 2x2 GB rammal 271 mp alatt végzett a dologgal. Tuningban nem gondolkodom, mert félek tőle. A másik fejtörés most gépvásárlás előtt, hogy laptopot érdemes-e venni. Egy asus i7-es 4 GB rammal 185-190 körül van, lehetőségem lenne jóval olcsóbban hozzájutni. Ez a gép ~197mp alatt csinálja meg ezt a tesztet, ami a mostani asztalimhoz képest előrelépés. Ami a laptop mellett szól, az a mobilitás, ami ellene, az pedig az árhoz viszonyított sebesség, valamint az,hogy ezen a laptopon nincsen usb3.0 és e-sata.
Máté
-
freestailo
őstag
sziasztok! 2500k 41x100 -ban megy, prime 40. percében small FTT-t futtatva hibázik a 4. mag? Fesz 1.230, hőfokok max 58-59C
Vajon ez azt jelenti hogy belefutottam egy nem túl tuningos prociba? Elég érdekes, hogy csak a 40. percben hibázik a 12K -s tesztben, és csak egy mag....
-
-
Viktor77
titán
válasz fsb1000 #15688 üzenetére
Az a példatáblázat. Viszont itt (ahol az userek eredményei vannak) sokkal kisebb számok is vannak. És mivel hátrébb (a 13.-14. oldal körül) ilyen egymagos P4-ek vannak, így gondolom elöl vannak a jobb procik. Viszont egy B55 vezet, szóval valaki csal.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Viktor77 #15687 üzenetére
Lehet én más linket látok?
AZ alján van egy táblázat, ahol az idők (sec) simán össze vannak adva és így jön ki a Total.
Az én nézetemben az i7/64bit 4Ghz a legjobb 171 seccel.----
Én nem csináltam végig, mert a kicsik értelmezhetetlenek a nagyobbaknál meg az órajel különbségnek megfelelő 10-15% előnyöm van a 2500K@4,4Ghz-vel -
fsb1000
nagyúr
válasz Viktor77 #15683 üzenetére
Viktor... te hogy lettél modi?
(csak csodálkozom, mert rég láttalak és akkor még ezen az oldalon vitatkoztál.)Egyébként tévedsz, a scriptek végén nem kapsz semmilyen pontszámot.
Konkrétan le van írva hogy kell leolvasni. EGYESÉVEL!!!! (én megtettem)
És nem pontszámot, hanem futási időt sec-ben
Különben minek lennének a megállítások a különböző műveletek között?Finally once the script is set up in button mode, the last step is to set Photoshop to set "timing mode", this is accessible via a navigation button on the bottom left of an open image. Once this is set, it remains so until changed again, even on application reloads. You will have noticed by opening the image that the timing already shows a figure, this is basically the time it took to open the image. This counter resets after every action, so there is no need to adjust anything for our benchmark.
Itt van a kép is, ahol mutatja mit állíts be hogy le tudd olvasni:
[link] -
fsb1000
nagyúr
válasz Zoroaszter #15679 üzenetére
Bocs.. de ugye ez csak egy vicc.
Letöltöttem, végignyomkodtam, de nem értem hol vannak az eredmények.
Aztán megint elkezdtem timming modban és most egyesével írkáljam ki?
ehhh....2500K @ 4.4GHz / 8GB DDR3/1866 - XP SP3/32 bit, CS3 hun
Szinte minden 0.6-0.7 sec ami rövideb action
A hosszabbak:
Festet üveg 6,1
Extrude: 42
Int. élesítés 27
Underpainting 10.5
Spongya 16,6Mind gyorsabb, mint ami a táblázatban van. (i7/4Ghz 64 bit)
Szerintem nem lehet kérdés a csere... -
freestailo
őstag
válasz Zoroaszter #15679 üzenetére
Megcsinálnám ha lenne fotosopom....csak ezért nem venném meg
-
mcwolf79
veterán
válasz katt777 #15673 üzenetére
Beállítod a kívánt frekit, fesz marad auto-n. Megnézed, hogy mennyit ad neki a lap,és abból lehet kiindulni.
Pl. Nálam a 4 Ghz-hez az alaplap adna AUTO-n kb. 1,27 V-ot (sacc/kábé). DE én tudom,hogy stabil 1,2-n is.Tehát beállítok offset-nek -0,07 V-ot. így kb. 1,2 V-ot fog adni terhelve, ergo alacsonyabb a hőtermelés, és a fogyasztásra is picit jó hatással van.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zoroaszter
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki lenne olyan kedves, hogy bármilyen sandy bridge-es processzorával végigcsinálja ezt a Photoshop benchmarkot, azt nagyon-nagyon megköszönném: http://www.hardwareheaven.com/photoshop.php
Egy C2D E8500-ast tervezek lecserélni. A kiszemeltem az i5 2500K, ezért ennek örülnék legjobban, de bármelyik érdekel, mert így össze tudnám hasonlítani a mostani gépem teljesítményével. Tehát elsősorban PS-re és más grafikai programokra kell a gép, de nagy képekkel , több rétegben, ezért nem ártana egy kis gyorsítás.
Előre is köszönöm, ha valaki megcsinálja a tesztet!
Máté
-
rvn_10
senior tag
-
rvn_10
senior tag
válasz katt777 #15675 üzenetére
Valami nem kallapool. Ha rádugom az alalpara elidnul a gép csak képet nem ad. Viszont ha ment közbe vissza VGA-ra akkor máris van kép.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok! Egy kis segytség kellen, hogy hogy tudom feléleszteni a lapba épített virtut?
-
katt777
félisten
válasz mcwolf79 #15671 üzenetére
De nekem csak 0 fölé van. Vagy... lehet, hülye vagyok, és át lehet váltani -ra. Na, ezt megnézem. Tehát, ha megy, állítsam -ra, és adjak meg neki 0,12V-ot? Az 1,112V biosban 1,115, 1,235-tel számolva akkor ennyit kéne (mondjuk úgyis kiírja a tényleges feszt már restart után biosban). Ugyanolyan stabil is lesz? Persze, majd meglátom, de ha működik, örülni fogok neki. Sajnos az ASUS EPU-ja utoljára P45-ös lapban kezelte le rendesen a feszt, most hiába van maxon az en. tak. (OS alatt meg maxon nem engedi a procit min szorzó fölé ).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Na, az a durva, amit a lapok tudnak adni automatikusan egy tuningnak.
hermanyi: Kész szerencse, hogy Intelnél elég kb. 3 generációnként platformot frissíteni, így lényegében mondvacsinált probléma az IB. Ha valakinek vagy egy Bloomfieldje, v. SB-e, az még IB-dzsel sem kap akkora teljesítmény-növekedést, hogy megérje lecserélni, ha meg most vesz valaki SB-t, máris megvan a teljesítmény, ami nem lenne meg amúgy jövő tavaszig. Én majd akkor gondolkodok el konfigcserén, ha már IB után is lement 2 generáció. Addig ez is bőven elég mindenre.
szacsee: A Z68 Pro 3 tudtommal bordás, 4 RAM-slotos, és 1 VGA-s, haverom most vett 22k-ért. Sőt, az asszem 8+2 fázisos. Ha mégis szánnál rá kicsit, akkor ASUS-ból van 12+4 fázisos cucc is 30k körül (bár ez CF/SLI-s). Inkább RAM-ból vegyél valami olcsóbbat, én a Corsair 1333MHz CL8 2x2GB-ot lecseréltem Kingmax 1333MHz CL9 2x4-re, és ua. sebesség, de csak 1k-t kellett ráfizetnem.
Sajnos attól, hogy visszafelé kompatibilis lesz a cucc, valójában még nem lesz sem PCI-E3.0-d, sem más újításod. ASRock-nál a Gen3 lapok közül válassz, bár persze érdemes utánanézni, nem akkora átverés-e ez, mint amit a GB kitalált (az összes nextgen lapjuk közül valójában csak 1 az).
deicide: Tedd fel egymásik vinyóra az SP1-et (vagy kapcsold ki a lapozófájlt, hibernálást, ha van), aztán másold át az egészet a tiédre. El kell férnie 17GB-on.
mcwolf79? Az offset-tel hogyan tudok negatívba menni? 3,8GHz-em 1,112V-on stabil, ennyi alulfeszelés kell a procinak, hogy a gyári hűtő alatt ne melegedjen az auto 1,232V-tal 80°C fölé. Tehát 1,112V-ról csak 1,094-re veszi vissza magát. Offsetben viszont csak + fesz van, ergo talán nem is olyan kurva jó találmány...
kasa85: Mióta hajlandó a PhysX +1 szálon dolgozni? Még +1 magon sem működik, kizárólag 1-en. Lemaradtam valamiről?
fsb1000: Elméletileg kb. +10-20% a HT, de meg ne kérdezd, hol olvastam, mert még i7-es koromban volt.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz deicide #15662 üzenetére
Logikus érvelés. Nálam i7-860-on és i7-2600-on csak a Boinc projektek használták ki 100%-osan a 4 fizikai magot (HT kikapcsolva), illetve bekapcsolt HT-vel egyszerre 8 alkalmazást futott szintén 100%-os terhelés mellett. Az eredményeket a Turbo Boost befolyásolja, mert TDP arányában növeli ill. csökkenti a frekvenciát ha nagy terhelés alatt van a CPU és a hőmérséklete közelíti a maximális design értékeket. HT on/off közötti előnyöket/hátrányokat olyan kísérlettel lehetne legpontosabban megmérni ahol Turbo Boost kikapcsolva, fix Ghz-en üzemeltetett CPU-n azonos benchmark programot futtatva összehasonlítható eredményekhez jutnánk.
ps: Egyetértek az aláírással.
-
fsb1000
nagyúr
válasz deicide #15662 üzenetére
Szerintem a régi szép időkben volt értelme a HT-nek. 1 mag + 1 HT.
Érezhetően javította az oprendszer "gördülékenységét", mert olyan folyamatok zajlottak párhuzamosan, amelyek nem használták ki az 1 magot sem.
Lehet a mai "fene tudja mik futnak a háttérben" oprendszereknél, már a 2+2HT is érezhető javalust okoz.Még nem próbáltam ilyet.... de talán egy játékban épp az SB 2100-ast kéne tesztelni, hogy a HT-vel kapcsolatban több infónk legyen.
Mert 2 magot lehet 100%-ra nyomatni és aztán megnézni mi a különbség HT ON/OFF között.Az olcsó SB lapokban kikapcsolható a HT?
-
Attix82
addikt
Simán elég lesz 4 mag is, BC2 is elérte nálam a max fps értéket 3 maggal. 1 mag akad, 2 mag microlaggok, 3 mag tökéletes, 4 mag változatlan....32 player 1 mappon. Nem kell aggódni, jelenleg a gépátlag még mindig nem 4 magos rendszerek.
Sc2be viszont 8 player 200/200 egységnél viszont már el kéne, mert jelenleg 1.5 magot használ ...és SB 4.4 Ghz izom csatákba lemehet 35 fps-re is....VGA GPU meg csak 30 % megy.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Kiderülnek majd a dolgok idejében
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
deicide
veterán
Ez a HT azért nem csodaszer, ha a 4 mag 100%-ra van terhelve, akkor hiába a 8 szál, nem tud gyorsabb lenni. A HT-nak csak akkor van értelme, ha van szabad erőforrás, amit a maradék 4 szál ki tud használni. De ha meg van szabad erőforrás, akkor a +4 szál is értelmetlen, mert a 4 fizikai mag nincs az adott alkalmazás által 100%-ra terhelve (abban az esetben, ha 1 alkalmazásról beszélünk, kettő vagy több esetén természetesen a HT jó dolog).
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem 100%-ban egyik sem.
De i7-860-nál a HT-ON akadásokat okozott tuningos procinál, amely rontotta a játékélményt és ott ahol gyakran jelentkezett az átlag fps is csökkent.Én maradnék a fizikai magoknál. Lehet a HT plussz hőterhelése okozta a gondot és alapfrekin a jelenség nem igen jelentkezik.
---
Azon megint lehet vitatkozni, hogy van-e hibajavítás a lebegőpontos számításoknál a SB-ben, de hővédelem bizonyosan van.
-
madgie
titán
válasz fsb1000 #15658 üzenetére
Melyik játék képes biztosan kihasználni a 8 szálat?
A hwinfo szerint darásabb résznél hat szál is erős használatban van kis ideig a BC2-ben, de tesztszerűen ezt nehéz bizonyítani, mivel csak a multiban van extrém terhelés a procin, ott meg nem tudod ugyanazokat a körülményeket megismételni.
-
Cybertrone
veterán
válasz fsb1000 #15658 üzenetére
Nincs olyan game szerintem! Bár a bfbc2 képes minden szálat dolgoztatni, de közel sem fullon, csak olyan látjtosan, de látszik hogy megoszlik a teljesítmény!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
fsb1000
nagyúr
válasz Cybertrone #15655 üzenetére
Akinek van 2600K-ja kipróbálhatná olyan játékkal amely 8 szálat képes használni és nincs VGA limit .
-
Cybertrone
veterán
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #15655 üzenetére
Fizika számításra jól jöhetne a + HT.
Akinek nem lenne Nvidia karija akkor rá erőltetném a HT re bár nem tudom ki vitelezhető eÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
fsb1000
nagyúr
válasz Cybertrone #15648 üzenetére
Az ok hogy 2-16 szálon, de vajon a 2600K 4db HT szála fog hozni pluszt, vagy egy tuningolt állapotban inkább visszafogja a CPU-t és a játékot is lassítja majd kicsit?
Ez a jelenség a legtöbb játékkal kimérhető volt i7-860-al. Ezért kikapcsoltam a HT-t.
És ezen tapasztalat + netes vélemények tesztek alapján vettem inkább 2500K-t játékhoz. -
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #15648 üzenetére
Köszi akkor nem offolok majd akkor várok ezzel a 2600k val elég szépen feltolták a mocskosok 70e ft ra
Minden esetre nem lesz egy rossz dolog,de van az az egy érzésem a DX10.1 re fog jutni ez is.
Megjelenik 1 vagy jobbik esetben 2 ilyen a többi meg marad konzol szutyok.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Cybertrone
veterán
válasz kasa85 #15647 üzenetére
[link] Itt lehet tájékozódni a game minden dolgáról, és a munkálatokról... ez egy hivatalos blog... kicsit ugyan tömör olvasmány , de az amire te gondolsz a blog legalján az utolsó prezentációban szerepel a 12. oldalon... konkrétan az hogy a frostbite 2-es motor pc-n 2-16 theatres közt használja az erőforrásokat!
Ha egyép kérdésed van akkor privi, mert kivágnak a topikból minket mint a macskát sz*rni"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
kasa85
őstag
válasz Cybertrone #15646 üzenetére
Az zsír van valami táblázat ahol már tesztetek valamit ezzel kapcsolatban,vagy azt későbbre kell számítani
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Cybertrone
veterán
-
kasa85
őstag
Nekem majd Kepler lesz soha többé Atit nem veszek,legalábbis egy jó darabig.
Persze zsé lesz félre téve így nehogy bukjak adom is el ahogy mennének le a HD6950 árak emiatt.
Minden esetre kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a HT vel,mert a konzol szutykok miatt nem nagyon érzem jelentőségét anélkül meg a +2mb csecsnek +10 FPS tudható be pluszként,de többnyire tesztekben minimum/maximum FPS ben egy vonalon teljesít azonos órajeleken.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
ÁdiBá
veterán
válasz kasa85 #15637 üzenetére
Szerintem azon a rendszeren nem fog már problémát okozni. 6950 Cf elég erős, i5 2500k meg csak nem fogja haza vágni...
Szerintem fölösleges váltani, de ténylegesen majd akkor kiderül mikor megjelenik a BF3.
Kíváncsi vagyok rá nagyon milyen rendszer kell hozzá már...
SandyBridgeE + HD7970! Csak nem.ÁdiBá
-
rvn_10
senior tag
Milyen beállításokat érdemes használni a turbo boostnál? Az oprendszer állítsa, vagy én manuálisan, hogy hány magnál mennyi legyen a terhelés?
-
warcat
veterán
válasz kasa85 #15637 üzenetére
Sima full hdhez elégnek kell lennie egy tuningos 2500k -nak,csak alfából láttam ss-t ami szerint használta a virtuális szálakat,de szerintem amugy fogja ,annyira szeretnének letenni valamit az asztalra Dice-nál(elsö komolyabb lázadás a konzolok ezeréves hardvere ellen).
Rakd félre a zsét ráérsz akkor is váltani ha megjelent és tesztelték ,ki tudja még a forint is lehet erösebbEA: It's in the crate!
-
kasa85
őstag
Skacok van egy kevés kes váltani.
Mekkora a különbség a 2500k vs 2600k között
Ha használná a HT 8 szállal a BF3 akkor mekkora sebesség többlet lehet a 2600k javára
Inkább játékokat tolok,de sokat netezek filmezek még mellette.
Jelenleg 2500k van a gépemben ami szépen muzsikál játékok alatt 50c fok körül 4.4GHZ en 1,25V feszültségen.[ Szerkesztve ]
-
XaraX
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Giovanny #15631 üzenetére
Itt a PH-n van az egyetlen magyarországi forgalmazója !
kieg: Bruttó 23.900,- + fuvarköltség.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mivel nem K-s a procim és az alaplapom is csak egy olcsó H61-es lett, így a tuning tervbe sem volt véve. Én AC Freezer 7 pro rev.2-re gondoltam, az 5,5 ezer, és nem is túl nagy a mérete (Szerintem pont akkora, mint az Athlonomon a Freezer 64 pro..., mondhatni ugyanaz a hűtő, hőcső és venti), inkább egy szép házra fáj még a fogam. Lehet, hogy z0d1AK mester ügyfele leszek: nagyon csábítanak a Fractal Design házai.... (Define Minire fájna a fogam, de sokallom az árát)
Kieg: de mivel az elég jól hűtött kis kuckónak tűnik, még az is lehet, hogy marad a stock cooler....
Kieg2: Szerintem ez a valaha gyártott egyik legszebb ház, ráadásul teljesen zajcsillapított.
[ Szerkesztve ]
-
Zso2
őstag
válasz Bogyó bá' #15627 üzenetére
Ettől a hűtőtől ne várj semmit... csak van,hogy valami legyen a dobozban.
Tunninghoz hűtőcsere kötelező.
Egy ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro szint már nagy változás ,újonnan 7k-ért nem vészes kb -18-20 C'.Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mivel hogy más egyelőre még nincs.... így azzal. 4 percig futott a teszt. Az én hajam meg égnek állt, ilyen hőfokokat csak a kezdeti AMD-s időszakban (8-10 éve) volt szerencsém látni. Mondjuk az Athlonjaimon szép nagy darab hűtő figyelt, pedig nem szoktam tuningolni, csak teszt erejéig. 60 egy-két fokig lehetett azokat max. felfűteni, és ahhoz is legalább 10-20 perc gyilkolászás kellett.
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm!
Nézegettem drágábbakat is, de 10K-val drágábban találtam csak más gyártótól, addig az árig pedig vagy nem mATX volt, vagy a hagkimenet volt megkurtítva.
Z68 Pro3-M lesz. -
Zso2
őstag
válasz szacsee #15622 üzenetére
Én a pro3-m választanám a jobb,nagyobb memhely miatt.. hátha lesz olyan hűtőd 1x ami miatt arréb kell rakni 2 slottal...
szerk: látom már 2-en erre szavaztunk.
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
ffodi
veterán
válasz szacsee #15622 üzenetére
Z68pro3-M. Ennek kicsit több szolgáltatása is van. +-1 fázis ide vagy oda, szerintem ez jobb. Ráadásul(lehet, hogy hiba), de a Z68M-nél nincs a támogatott fícsörök között a Vcore állítás, míg a másiknál fel van tüntetve.
Szerk.: Illetve 4 ram vs 2 ram slot.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
mcwolf79
veterán
válasz deicide #15613 üzenetére
Legfeljebb vmikor eldobja magát. Majd a hétköznapi használat megadja a választ.
Csak 1,232-t ad neki AUTO-n? Keveslem egy picit, de ha ennyit ad,az nem baj.
Használd az offset funkciót! Qrva jó találmány. Azzal variálhatsz a fesszel,és az energiagazdálkodást sem kell feladnodIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
deicide
veterán
válasz mcwolf79 #15610 üzenetére
Ok, értem, tehát nem feltétlen stabil, mert nincs eléggé stresszelve. Viszont akkor használhatom így 24/7-ben, ha minden stabilnak látszik?
Ja és esetleg megpróbálhatom alacsonyabb fesszel is? Mert az most auto-n van, hogy üresjáratban visszavegye magától (0.975V) és a lap adja neki magától az 1.232V-ot. Ha viszont kézzel lejjebb megyek, akkor nem veszi vissza üresjáratban.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Erről mi a véleményetek? Intel i7 Core 2600K 4.6Ghz
Nagyon rossz eredmény véleményetek szerint?!
Kicsit magasak a processzor hőfokai szerintem, vagy még belefér?!
Igaz csak egy szimpla CoolerMaster HyperTX212 Plus-al hűtőm.ÁdiBá
-
Giovanny
őstag
És mi a helyzet a Etron EJ168A USB 3 ?
Zero Defect.No Compromise !
-
szacsee
nagyúr
válasz Giovanny #15600 üzenetére
Sok már az infó, hogy IGP tekintetében lesz fejlettebb és PCI-E 3.0 ami még plussz.
Ezek nem érdekelnek és a 2500K jódarabig el lesz nálam. Ha az olcsóbb lap is tudja azt a szolgáltatást, amire szükségem van, akkor minek vegyek 40K-s deszkát?
Azért, hogy félévente belenézve lássam a Giga, vagy Asus logót, azért felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest