Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpis
őstag
válasz dFactor #12992 üzenetére
tuningra, igen.
Rájöttem, nincs most rá szükségem.
Ráadásul már 20% tuninghoz is kevésnek tűnik a Hyper 212+. Legalábbis ha nem akarom 70 fok fölé engedni a CPU-t. Habár még egy újrapasztázással próbálkozom majd.Na meg bíztam, hogy megoldják az Etron mizériát, s lesz jó driver. De már bő ey hónapja nem adtak ki újat, s nálam ez sem jó - meg sok másnál sem megy. Valószínúleg USB3 eszközfüggő erősen.
Igaz, egyelőre ez nem hiányzik, de nem örülök neki.És félreértettem - nem olvastam eléggé utána - az ISRT megoldást. Azt hittem, az alaplap csinálja. De az csak támogatja, s csak win7 alatt megy. Nekem meg több oprendszer volt az elképzelésem párhuzamosan.
Na meg a Virtu sem megy, azaz nem takarít meg egy wattot sem, az eredeti beharangozással ellentétben. S itt sem látszik, hogy pörögna a SW fejlesztés.
Azaz volt a tuningon kívül volt 3 dolog, ami mind egy kicsit hasznosnak tűnt. De valójában egyik sem az igazi
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
iSonic
addikt
Hyper TX3 mennyivel fog jobban hűteni egy 2500K-t? azt gondolom, hogy jobban, de mennyi az az annyi? ha valakinek van ilyen hűtője az tudna írni egy véleményt?
más: TX3 vs 212 Plus?
-
dFactor
tag
válasz balpis #12991 üzenetére
Mit értesz azon, hogy kihasználni a 2500K-t? Tuningra gondolsz? És akkor miért is nem vált be a Z68?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
balpis
őstag
válasz dFactor #12989 üzenetére
Nekem pár hétig H61DE-S3 volt. A PCI slotok miatt kellett ez. EZt cseréltem Z68 Pro3-ra, hogy a 2500K-t ki tudjam használni. Valójában teljesen feleslegesnek érzem így utólag ezt a lapot, a H61 elég volt.
Arra figyelj még, hogy ha kell USB3, akkor NE ETRON chip legyen rajta, mert ahhoz nincs máig jó driver (Nec vagy ASmedia az OK) A Giga és az Asrock előszeretettel használja az olcsóbb etront, de az előbb említett szerencsére ASMedia van.notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
dFactor
tag
válasz balpis #12987 üzenetére
Köszi szépen! Ez frankón informatív volt. Kicsit még rágom ezt a témát. Nem sürgős igazából, de érik
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Fail3D!
addikt
van barmilyen lehetoseg hogy a bfbc2 mind a 4 magot terhelje rendesen vagy ne is szamitsak ra?
-
balpis
őstag
válasz dFactor #12985 üzenetére
A H67 kb. ebben tud többet, mint a H61:
- van raid kezelés, a H61-en alapból nincs, hacsak külön csippel meg nem oldják
- 4 RAM modult tud kezelni, a H61 csak 2-t, vagy 4-et, de csak egyoldalasakat
Itt egy összefoglalóHa elég a két RAM modul és nem kell raid, akkor jó választás lehet az Asrock H61M/U3S3, amin jól működő USB3 van, s SATA3 is, s nam a leggagyibb kondik vannak már rajta.
És nagyon jó a ventivezérlése.
Panaszt még nem nagyon hallottunk róla. De ha nem kell USB3 (azért lassan, 1-2 év, s elterjed), akkor van már lap 12k körül (pl. H61M-GS), vagy akár 10-ért is ECS...[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
dFactor
tag
válasz diegho #12984 üzenetére
Melyik H-s csipkészlet lenne a legmegfelelőbb?
-
-
dFactor
tag
válasz diegho #12980 üzenetére
Köszi! Ha már cserélek, akkor a 2500k lesz.
Bár Qru meg elültette a fejembe a gondolatot a VGA cserével kapcsolatban is. Ennek nagyon nem örülök. Kössz szépen Qru!
-
dFactor
tag
Az alaplap nem bírja sajna tovább. Egyik oka az egész ötletnek...
-
dFactor
tag
Üdv emberek!
Sok év után ismét nekiesnék egy CPU/RAM/MBO cserének. Mostani CPU-m egy Intel e6300@2800Mhz 1033MHz RAM-mal.
i5 2500k-ra váltanék. Jelentős lesz a növekedés, ahhoz, hogy rászánjak cca 90k-t? Főleg játékra használom a gépet. Most egy ATI4890 VGA kari van benne, de szerintem a CPU visszafogja. Szerintetek?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
nicu71
addikt
van egy kis problémám,nevezetesen hogy szerintetek hogyan lehetne használni egy H67-M lapon az integrált gpu-t az asztali monitorommal,és egy PCI-E kártyát a samsung tv-vel egyszerre?azért szeretném igy hogy mindkét monitort hdmi-vel köthessem össze.
lehet így?próbáltam de ha berakom neki a kártyát akkor az igpu nem indul
Jó tudom... Z68-kellett volna nekem..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
fixer92
aktív tag
válasz SipiBcs #12972 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kiváncsi.
A q9400 2,6 on ment az i5 3.3 on megy. Az e7500 2,9 en az i3 meg 3.1 en így ott órajelben nem volt olyan nagy a különbség, és hát néma gyereknek az anyja se érti a szavát, valamint inkább megkérdem 2x vagy 3x mint hogy megvegyem és ne legyen sok értelme.Akkor rosszul értelmeztem amit írtál...
[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
SipiBcs
őstag
válasz fixer92 #12971 üzenetére
Félreértettél.
Nem kötekedés volt a szándékom. Viszont ha a 4 magos quad-od lecserélésével jelentős gyorsulás volt érezhető (bár annak az órajele tuningal is alacsonyabb, mint az E7500-é), akkor nem értem miért kérdéses a kétmagosod szanálása?
Játékokban is jelentős lesz a változás. Legalábbis Black Ops és a BC2 esetében mindenféleképpen. Ez tapasztalat. Multiban sokkal "gördülékenyebb" a játék.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
fixer92
aktív tag
válasz SipiBcs #12969 üzenetére
Csak érdeklődni akartam, de ha ezt sem lehet már anélkül, hogy valaki beleköt az emberbe akkor sajnálom, ne olvasd a hsz-em.
A 2.gépemben van az e7500 és mivel a nagygépen lecseréltem már a q9400 ast i5-2500 ra, sokkal gyorsabb és jobb lett. Ezért kérdeztem meg hogy hasonló gyorsulás lett e volna tapasztalható az e7500 és az i3-2100 esetében...
De az csak játékra lenne, míg a nagygépen videovágás, konvertálás is megy sokszor.
[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
Gaben01
őstag
válasz Brekkk #12961 üzenetére
Lehet,hogy rosszul emlékszek,de mintha már többen is panaszkodtak volna arra,hogy a gyári hűtő ventije terhelés alatt se pörög többet 2000-nél.
Közben megtaláltam,Te voltál az: [link]
Szerintem ott a lap lesz a hunyó.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
SipiBcs
őstag
válasz fixer92 #12967 üzenetére
Szia!
Most a saját kétmagos procidat érkeztél fényezni vagy tényleg érdeklődsz a Sandy után?
Ha ez utóbbi, akkor picit visszaolvasva megtalálnád, hogy sok alkalommal leírták: ég és föld a különbség. Egy 58xx-es vagy nagyobb videó kártyával a modern játékok szárnyra kapnak pl egy 2500K-val. Az addigi élményed mind látványban, mind játékmenetben csak javul majd.A régebbi játékokban viszont jelentős javulás csak akkor érzékelhető, ha az egy éppen használatban lévő mag tuningolva magasabb órajelre képes, mint az elődje (E7500).
(no meg a cash sem kisebb)Csak ajánlani merem. Én E8400-ról váltottam.
Egyébként meg ha meg vagy elégedve a kétütemű Trabanttal, akkor soha senki nem fogja megértetni veled, hogy miért is jobb a 4 ütemű Mercedes!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Brekkk
senior tag
válasz KaiotEch #12964 üzenetére
Nekem is ennyi. Nem értem miért van melege a HAF 932-ben.
Lehet újra kéne pasztáznom a procit. Azóta ilyen meleg amióta kicseréltem a B2-es lapot B3-asra. Bár mondjuk előtte meg télen néztem a hőfokokat akkor rendben volt.
Mondjuk normál használat közben 55-60 foknál nem melegebb a proci, az meg bőven jó.
Gondolom még a 85-88 fok sem végzetes a procira.
Nekem volt egy QX6850-em az Linx alatt még 90 foknál is járt semmi baja nem volt tőle.[ Szerkesztve ]
-
Brekkk
senior tag
Van egy I5-2500K-s procim, gyári hűtővel. No tuning.
A Linx alatt kb 3 perc után a procihőmérséklet már 80 fok körül jár. Mindezt egy HAF 932-es házban, alulfeszelve.
A gyári venti 2000 Rpm-nél többet nem pörög. Ez lenne a maximuma? Azért kérdem, mert egy I5-2400-as proci gyári hűtője vígan pörög 3000 Rpm felett is. Az nem is melegszik fel 80 fok fölé csak 30 perc linx után.
Lehet az Intel direkt rosszabb hűtőt ad a 2500 K-hoz? -
fixer92
aktív tag
Hello
Szerintetek megéri egy E7500 -at i3-2100 -ra cserélni vagy nem lenne nagy különbség?
Köszi."Victory loves preparation!"
-
McW1
tag
Fixáltam a feszt 1.15V-re biosban, mivel alap turbo módban 3,7ghz mellett is eléggé melegedett a 2500k. Viszont az lenne a kérdésem, van-e olyan beállítás, hogy idle-ben is visszavegye a feszt 1,6ghz-nél, mintha auto-n lenne, vagy erre nincs lehetőség? Lapom asus p8p67. Köszönöm a segítséget.
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
SpZ
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkitől
-
scu
tag
Sziasztok,
Sry hogy ide irok, de nem talaltam asus z68-as topic-ot, es mivel sandy lassan megjon, gondoltam ide is beirom.
Szoval, a heten erkezik meg az Asus p8z68-V-PRO lapom, es egyben a remelem a heten mar ossze is lesz rakva az uj gepem. (i5 2500k). A kerdesem az lenne, hogy windows 7 telepites elott milyen beallitasokat erdemes elvegezni a bios-ban, mire kell mindenkeppen figyeljek ?
A win7 pendrive-rol lesz telepitve, gondolom azt be kell allitani, meg hallottam valami AHCI-rol is, ez enabled vagy disabled? Meg ha lenne egy rendes tudor koztetek, aki leirna hogy a bios-ban a voltokat es egyeb ertekeket mire celszeru beloni, akkor azt megkoszonnem. Johet nyugodtan privatban is.
Koszonettel, scu
scu
-
XtremLor
őstag
válasz Viktor77 #12936 üzenetére
Igen ez igaz, én is ugy tervezek a következő konfigban cf lesz, ha sima 2 slotos vga megy bele akkor 3. pci-e már használhatatlan mivel a 3.-ra rálóg a 2 vga szóval marad egy sima pci meg egy pci-e mivel nekem a xfi pci-os a leadtek tuner pci-e x1 így tele is lenne, ez egyéni probléma az is igaz
"Legen...Wait for it...Dary"
-
diegho
nagyúr
G-ben Turbo sincs, ez is eléggé nagy érvágás.
-
bpx
őstag
E8400-ról szerintem felesleges erre váltani
http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=7977&pageid=8046
nem K-s procinál ráadásul korlátozott a tuning -
diegho
nagyúr
válasz Cybertrone #12946 üzenetére
Minden valamire való hírforrás EATX-nek mondja, pl a PH-is:
Ezúttal ismét egy normál, sőt, nagyméretű EATX-es lapot hoztak össze, melyen már a Z68-as chipset dolgozik, és a ZT-Z68 Crown Edition U1DU3 nevet kaptaHogy konkrét is legyek, attól EATX, hogy szélesebb, mint a normál, ha megnézed ez legalább 3 centivel szélesebb, mint egy ATX lap. A Sok fázisnak és a hülye wi-fi modulnak köszönhető a szélesség.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Cybertrone #12943 üzenetére
Attól, hogy ilyennek gyártották...
-
SpZ
senior tag
INTEL G620 van kiszemelve egyenlőre, milyen teljesítményt várhatok az E8400 hez képest? (Overclockot is tervezek)
-
Cybertrone
veterán
válasz diegho #12942 üzenetére
Mitől is E-ATX ez a lap? Mellesleg az egyik MSI a másik Zotac... utóbbiból nincs túl sok, ezért esetleg nem tömegcikk mint az Msi... és az Msi nem tud Wifizni, sem... és ennek azért van egy formája is ami mondható szépnek is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
diegho
nagyúr
Ezzel a lappal 2 gond van:
1. EATX-es
2. Az MSI Big Bang Marshal már fél éve a piacon van -
Attix82
addikt
Sok ember csak a Fázisok számát nézi, hogy az milyen huh de jó ....közbe meg hamarabb fog elégni a foglalat mint a 8 fázis megadná magát
-
-
XtremLor
őstag
Nem kell röhögni, de nekem is szimpatikusabb lenne ha nem a pci-e alá, hanem felé rakták volna az x1-et..... azon van a mostani tv tunerem is, és valjuk be aki ilyen lapot vesz nem 1 slotos vga-t fog rádobni, onnantól fogva meg haszontalan az egész! "pofás egy lap", de nekem se kellene.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
gézu
őstag
Nálam fix 1 giga, de csak azért, mert legalábbis az xp-ig bezárólag a windowsok lelkivilágába nagyon belegázolt a virtuális memória kikapcsolása. Működött a dolog, de érezhető volt, hogy rossz tőle a kedve.
Ezért win7-nél még nem próbáltam, maradtam egyelőre a tutinál, kis és fixált virtuális mem. És így is állat gyors. Lehet, egyszer kipróbálom én is a kikapcsolását.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Cybertrone
veterán
Abban azért igaza van hogyha már prémium lap, fasza körítéssel jó megjelenéssel meg minden azt a 2 db gusztustalan drótot miért nem lehetett elvezetni valahol? Most komolyan hogy néz ki? az egész megjelenést lerombolja, mert egyből az alsókategória jut az ember eszébe....
Mellesleg 8 fázisból is ki lehet hozni ennek a huszon pár fázisnak az erejét, csak kevesebb, de erősebb vrm-ek kellenek! Ahogy látom ez is hybrid vrm-el készül ilyen féldigit megoldásban!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
gézu
őstag
válasz diegho #12909 üzenetére
Akkor leírom én is a véleményem erről az ssd mizériáról.
Induló winnél és pályabetöltésnél az ssd hoz gyorsulást, álló winnél pedig a memória bővítés.
Nekem nincs még ssd-m, de amóta 8 giga ramom van, azóta vaddisznó gyors a rendszer, ha már elindult.
Ezért, azt mondom, aki a boot időre hajaz, meg olyan gémeket tol, ahol viszonylag nagyok a pályabetöltési idők, az jól jár az ssd-vel, aki viszont csak egy villámgyors rendszert akar és az előzőek nem számítanak annyira, az inkább ramot vegyen. Főleg most, mert olcsó.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
nagyúr
-
N_A_S
veterán
https://tinyurl.com/phnas
-
diegho
nagyúr
válasz balpis #12916 üzenetére
Az MSI egyik embere azt állítja, hogy 2500k-val 4ghz fölé is lehet menni. A GPU tuning az alap, az biztosan megy. Ott az opció a szorzó állításra, de nem történik semmi, hiába állítom.
Aki meg nagyon olcsón akar tuningolni, annak ott van az ECS P67-es lap 17k-ért, igaz nem lehet alulfeszelni benne, de egy kis tuning simán megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Valamilyen szoftver segítségével azt meg lehet tudni egy prociról, hogy mennyi volt az a legmagasabb érték amin már használták?
-
balpis
őstag
válasz diegho #12915 üzenetére
nem lehet, hogy az MSI az IGP tuningjáról állítja, hogy megy? Emlékeim szerint az megy is. A RAM az fix 1333, a CPU-nál azt hiszem, az Asrock H61DE/S3-on nem is volt semmi lehetőség, 2500K-val sem.
Nem lehet, hogy ez a H-s tuning csak a Turbo Boost szintjéig engedi emelni a szorzót - egyes lapokon -, mint a P-s lapok a nem K-s procikat?notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
diegho
nagyúr
H61 Tuningolási ügy lezárva! Nem lehet. Bármekkora szorzót állítok be, úgy írja a Bios, hogy annyin megy, de Win alatt már alapon jár. Semmiféle módon nem sikerült H61M-E33 lapban a 2500k-t 3400mhz fölé vinnem, tehát ez a lap biztosan nem támogatja a tuningot, pedig az MSI szerint igen. Több infót gyűjtöttem össze, melyek szerint ES procik nem húzhatók, az enyém nem ES, valamint azt is bizton állították, hogy IGPU-val sem fog menni, tény úgy nem megy, de HD5450-el sem. Továbbra is marad a tuninghoz a P67 és a Z68, bár sosem lehet tudni, lehet egy Asus H67-es már megoldaná ezt a dolgot, ugyanis az infóim szerint a tesztlaborokba kiküldött első szériás ES procik és B2-es H67-es lapok tényleg nem támogatták a tuningot, viszont a nem ES procik és B3 lapoknál ez már csak a gyártón múlik, hogy van tuning, vagy nincs. Mindenesetre az auto tuningot támogató lapoknál lehet próbálkozni akinek van kedve/ideje.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diegho #12913 üzenetére
Minimum FPS nő mondjuk de a többi amit írtál azok nem nagyon hiszen nem erre lett kitalálva az SSD. Ez kb olyan mintha offrodozni akarál egy Ferrarival, elakad az első buckán ezért sz@r a Ferka.
De kezd hitvitába átcsapni, szóval részemről ennyi itt ez a téma.
#nincsbennetarcsi
-
diegho
nagyúr
Na most tegyük fel egy SSD 30k. Gyorsabban kódolja át a gépem tőle a full HD-t? Nem! Gyorsabban fut le a képszerkesztő script-je 5000db 50megás képre? Nem! Gyorsabban fog futni tőle bármilyen játék? Nem! Hol a valós gyorsulás emberek? Sehol?! Persze sorolhatnám még, hogy: gyorsabb lesz tőle egy weboldal betöltése? Gyorsabb lesz a letöltés? Minden valós feladatra egyértelmű nem a válasz, kivéve egyre. Nagyobb lesz tőle a virtuális pénisz? ÓÓÓ IGEN! Egy esetben tudom elképzelni, hogy valós gyorsulást hoz, mégpedig akkor, ha naponta több százszor bootolsz, én konkrétan egyszer, de még egyszer sem láttam a gépem bootolás közben (win install kivétel), mert a power gomb megnyomása és a gép elé ülés között minimum 25 perc telik el nálam. Még, hogy nagyobb gyorsulás, mint Q6600-ról 2600k-ra ez az év legnagyobb baromsága, még ha Te is írod Qru. [link] Hol ad neked egy SSD 50% FPS töbletet egy játékban? Hol felezi a renderelési/kódolási időket, vagy duplázza a másodpercenként átkódolt képkockákat. Ne beszéljetek már baromságot!
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
diegho
nagyúr
Totál nem értem ezt az SSD mizériát, azért, hogy napi szintem 15 másodpercet spórolj a boot időben olyan felesleges tízezreket kiadni. Átnéztem az összes SSD tesztet, plusz ismerőseim körében van több is, de senki nem kapta azt, amit várt. A gép abszolút nem lesz gyorsabb tőle, csak 1-2 program indítási ideje, ez pl nekem semennyit nem ér meg. Kb annyit ér, mint az autókba kapható szivargyújtós V8-as motor hang generátor, jól hangzik, de semmit nem ér.
-
diegho
nagyúr
H61 tuning ügyben nem sok jó hírem van. Se 2400, se 2500k nem hajlandó menni, pedig az MSI köti az ebet a karóhoz, hogy márpedig lehet benne húzni. Megpróbálok egy Bios frissítést, hátha azzal menni fog.
Viszont így már van összehasonlításom HyperTX3 és Freezer13pro viszonylatban ugyanazzal a procival (2500k). Nagyjából az a helyzet, hogy a Freezer13pro minimum ventifordulattal (600rpm körül) hűt úgy, mint a HyperTX3 maximum fordulattal (3000rpm).
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Atimester #12904 üzenetére
A fórum amit linkeltem,ott azt mondják,ég és föld a különbség. A lényeg,hogy nem kell az ssd-nek keresgetnie az adatokat, az ssd-nél azonnal rendelkezésre állnak. 2-3x gyorsabb,csak a lineáris adatátvitelre vonatkozhat. Ha nagyobb fileokat ír vagy olvas. Sok kis fájlnál,és I/O műveleteknél akár 100x is gyorsabb a leggagyibb ssd is. Most fogok venni. Ha van lehetőséged kölcsönkérni egyet valakitől,érdemes kipróbálni. Átrakod a rendszered ,és fogsz csodálkozni. Pl. Megnyitsz 8 programot egymás után és megynyílnak 1-2 sec alatt. Minimum FPS-t is emeli...
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Atimester
aktív tag
Szia!
Ha úgy gondolod, hogy általános felhasználás folyamán az SSD-k a HDD-knél sokkal gyorsabbak, mint amit írtam (2-szer, maximum 3-szor), akkor a Samsungnak írjál, hogy tévednek. Be is linkeltem egy tesztet a hozzászólásomhoz. Ha megnézted volna, akkor nem így írod a kommentet. (Újra)
Ki lehet emelni egy-egy paraméter (Pl: elérési idő, súly…), de normál használat közben továbbra is úgy látom, hogy helytálló, amit írtam.
Te használsz SSD-t?
Neked mennyivel lett gyorsabb a géped?
(Mennyi az a sokkal? 10-szer, 100-szor lett gyorsabb a géped használat közben?) -
LK
addikt
válasz Atimester #12891 üzenetére
Most komolyan nem érted az ssd-k működését? Mert ha értenéd nem írtál volna ilyen b...-ot. Nem a lineáris adatátvitelben gyorsabb sokkal egy ssd,hanem elérésben. Nagyságrendekkel. Abban viszont egyetértünk,hogy nagyon drága. Nézz be ide:[link]
ui:ne rágj be,csak nem egészen igaz a 2-3X sebesség[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
DjDanee87
addikt
Üdv
A héten van idő foglalkozni a géppel, lehet megpróbálnék egy kis tuningot. Ha jól tudom bővebb infot itt az első hozzászólásban majd találok.
De lenne egy olyan kérdésem, ha tuningolva lesz a proci - akkor azon a húzott órajelen megy majd 0-24ig vagy megmarad ez a tulajdonsága, hogy visszaveszi az órajelet windowsban, ha nincs rá szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Processzor felvásárlás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest